Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mes daugiausia paveiksluojam lauke. Namuose man kazhkaip neydomu ax.gif Tad iki shiltu oru, reikia nusipirkti viena normalu zoominy ir viena macro.
As vistik linkstu prie shito zoominio
user posted image

Mar irgi aktualu, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokiu dalyku. As zhinau tik fotofabrikas.lt
Atsakyti
Pamokėlės Kaip fotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 01 08, 19:04)
Mar irgi aktualu, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokiu dalyku. As zhinau tik fotofabrikas.lt

www.fotofabrikas.lt
www.sergita.lt
www.vilbra.lt
www.foto.lt
dar lyg kazkokiu buvo.....
skelbimuose nemazai yra www.skelbiu.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 08 sausio 2007 - 19:48
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 08, 18:27)
Aš noriu dabar objektyvo laukui, tai nusižiūrėjau šitą pakolkas, kol nuomonė nepsikeis:

user posted image

Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM

As sita buvau nusipirkusi, bet grazinau atgal bigsmile.gif Nepakeliau svorio lotuliukas.gif Ir nusprendziau, kad man kol kas tie 300mm nereikalingi...vietoj to(dekui wyshniai ir fotolamai) nusipirkau fiksuoto zidinio 50mm kuriuo baisiai patenkinta thumbup.gif Bet apie zoomini vistiek sukasi mintys rolleyes.gif

QUOTE(Tosk @ 2007 01 08, 19:04)
As vistik linkstu prie shito zoominio
user posted image

Va i ta zoomini ir as ziuriu bigsmile.gif Pats tas man butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 sausio 2007 - 22:38
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 08, 22:37)
As sita buvau nusipirkusi, bet grazinau atgal bigsmile.gif  Nepakeliau svorio lotuliukas.gif  Ir nusprendziau, kad man kol kas tie 300mm nereikalingi...vietoj to(dekui wyshniai ir fotolamai) nusipirkau fiksuoto zidinio 50mm kuriuo baisiai patenkinta thumbup.gif  Bet apie zoomini vistiek sukasi mintys rolleyes.gif
Va i ta zoomini ir as ziuriu bigsmile.gif  Pats tas man butu ax.gif

Ar rimtai toks baisiai sunkus buvo? blink.gif Tada ir aš nepakelsiu doh.gif .
O su tuo fiksuoto židinio 50 mm tik kambary fotkinti, nes lauke man rodos ne ką ten ir prizoominsi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 08, 22:53)
Ar rimtai toks baisiai sunkus buvo?  blink.gif Tada ir aš nepakelsiu  doh.gif .
O su tuo fiksuoto židinio 50 mm tik kambary fotkinti, nes lauke man rodos ne ką ten ir prizoominsi  g.gif .

Tikrai sunkus buvo doh.gif Ir man nereikalingi tie 300mm schmoll.gif
Fiksuoto zidinio objektyvu pagrinde kambaryje paveiksluoju, nors ir lauke isbandziau ax.gif , prizoominti nieko neprizoominsi- kaip matai, taip yra biggrin.gif Bet nuotraukos grazios gaunasi thumbup.gif O zoominio gero vistiek norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 08, 18:57)
kiek uz ta reikala noretum gauti?

O kiek duotum? biggrin.gif

Nzn, kokio 100 Lt noreciau blush2.gif , tiesa sakant, dar ir nepardavinejau, tik guli nenaudojamas, tai sove mintis jums pasiulyti rolleyes.gif Gal tuomet isigyciau koki 50 mm fiksuoto zidinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 01 09, 00:15)
O kiek duotum?  biggrin.gif

Nzn, kokio 100 Lt noreciau  blush2.gif , tiesa sakant, dar ir nepardavinejau, tik guli nenaudojamas, tai sove mintis jums pasiulyti  rolleyes.gif  Gal tuomet isigyciau koki 50 mm fiksuoto zidinio  ax.gif

o kodel nenaudoji???
matau kad jis pakankamai tamsus yra.
o cia diafragma paciam reikia reguliuoti? ar fotikas pats pareguliuoja???
kazkoks keistas man tas objektyvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 09, 13:15)
o kodel nenaudoji???

Kadangi turiu nepalyginamai geresni (AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED) tongue.gif , kuris faktiskai nenuimamas nuo fotiko. Dabar mastau, gal nusipirkti koki 50 mm fiksuoti zidinio, bet nezinau, ar verta g.gif , nes bandziau lyginti fotografijas su maniskio, tai kazkokiu ypatingu kokybiniu skirtumu nepastebejau blush2.gif

O senasis musu objektyvas buvo pirktas ankstesniam turetam Nikonui, kuris jau pora metu kaip atiduotas MB sesei smile.gif O su nauju fotiku nusipirkom ir nauja objektyva biggrin.gif

Atsiprasau visu uz poster_offtopic.gif Laukiu ir anksciau idetu nuotraukyciu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 01 09, 22:30)
Kadangi turiu nepalyginamai geresni (AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED)  tongue.gif , kuris faktiskai nenuimamas nuo fotiko. Dabar mastau, gal nusipirkti koki 50 mm fiksuoti zidinio, bet nezinau, ar verta  g.gif , nes bandziau lyginti fotografijas su maniskio, tai kazkokiu ypatingu kokybiniu skirtumu nepastebejau  blush2.gif

Neįsižeisk, bet reikia turbūt pusakliu būti, kad nepastebėtum... Visai kitas ryškumas, boke, vinjetavimo ir iškraipymų nebuvimas.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 01 09, 15:43)
Neįsižeisk, bet reikia turbūt pusakliu būti, kad nepastebėtum... Visai kitas ryškumas, boke, vinjetavimo ir iškraipymų nebuvimas.

Nepykstu mirksiukas.gif , as pati nesu turejusi ir fotkinusi su 50 mm fiksuoto zidinio, taigi lyginau tik kitu darytas foto is interneto ir skaitinejau ivairius atsiliepimus smile.gif
Renkantis mano dabartines linzes didele itaka padare KenRockwell ir kt apzvalgos (pvz cia)

sorry, o kas tas boke? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 01 09, 15:50)

sorry, o kas tas bokeblush2.gif

prie to pacio papaskokit ir apie vinjetavima.
Atsakyti