Mes daugiausia paveiksluojam lauke. Namuose man kazhkaip neydomu Tad iki shiltu oru, reikia nusipirkti viena normalu zoominy ir viena macro.
As vistik linkstu prie shito zoominio
Mar irgi aktualu, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokiu dalyku. As zhinau tik fotofabrikas.lt
Pamokėlės Kaip fotografuoti
QUOTE(Tosk @ 2007 01 08, 19:04)
Mar irgi aktualu, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokiu dalyku. As zhinau tik fotofabrikas.lt
www.fotofabrikas.lt
www.sergita.lt
www.vilbra.lt
www.foto.lt
dar lyg kazkokiu buvo.....
skelbimuose nemazai yra www.skelbiu.lt
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 08, 18:27)
Aš noriu dabar objektyvo laukui, tai nusižiūrėjau šitą pakolkas, kol nuomonė nepsikeis:
Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM
Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM
As sita buvau nusipirkusi, bet grazinau atgal Nepakeliau svorio Ir nusprendziau, kad man kol kas tie 300mm nereikalingi...vietoj to(dekui wyshniai ir fotolamai) nusipirkau fiksuoto zidinio 50mm kuriuo baisiai patenkinta Bet apie zoomini vistiek sukasi mintys
QUOTE(Tosk @ 2007 01 08, 19:04)
Va i ta zoomini ir as ziuriu Pats tas man butu
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 08, 22:37)
As sita buvau nusipirkusi, bet grazinau atgal Nepakeliau svorio Ir nusprendziau, kad man kol kas tie 300mm nereikalingi...vietoj to(dekui wyshniai ir fotolamai) nusipirkau fiksuoto zidinio 50mm kuriuo baisiai patenkinta Bet apie zoomini vistiek sukasi mintys
Ar rimtai toks baisiai sunkus buvo? Tada ir aš nepakelsiu .
O su tuo fiksuoto židinio 50 mm tik kambary fotkinti, nes lauke man rodos ne ką ten ir prizoominsi .
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 08, 22:53)
Ar rimtai toks baisiai sunkus buvo? Tada ir aš nepakelsiu .
O su tuo fiksuoto židinio 50 mm tik kambary fotkinti, nes lauke man rodos ne ką ten ir prizoominsi .
Tikrai sunkus buvo Ir man nereikalingi tie 300mm
Fiksuoto zidinio objektyvu pagrinde kambaryje paveiksluoju, nors ir lauke isbandziau , prizoominti nieko neprizoominsi- kaip matai, taip yra Bet nuotraukos grazios gaunasi O zoominio gero vistiek norisi
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 08, 18:57)
kiek uz ta reikala noretum gauti?
O kiek duotum?
Nzn, kokio 100 Lt noreciau , tiesa sakant, dar ir nepardavinejau, tik guli nenaudojamas, tai sove mintis jums pasiulyti Gal tuomet isigyciau koki 50 mm fiksuoto zidinio
QUOTE(ajas @ 2007 01 09, 00:15)
O kiek duotum?
Nzn, kokio 100 Lt noreciau , tiesa sakant, dar ir nepardavinejau, tik guli nenaudojamas, tai sove mintis jums pasiulyti Gal tuomet isigyciau koki 50 mm fiksuoto zidinio
o kodel nenaudoji???
matau kad jis pakankamai tamsus yra.
o cia diafragma paciam reikia reguliuoti? ar fotikas pats pareguliuoja???
kazkoks keistas man tas objektyvas
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 09, 13:15)
o kodel nenaudoji???
Kadangi turiu nepalyginamai geresni (AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED) , kuris faktiskai nenuimamas nuo fotiko. Dabar mastau, gal nusipirkti koki 50 mm fiksuoti zidinio, bet nezinau, ar verta , nes bandziau lyginti fotografijas su maniskio, tai kazkokiu ypatingu kokybiniu skirtumu nepastebejau
O senasis musu objektyvas buvo pirktas ankstesniam turetam Nikonui, kuris jau pora metu kaip atiduotas MB sesei O su nauju fotiku nusipirkom ir nauja objektyva
Atsiprasau visu uz Laukiu ir anksciau idetu nuotraukyciu komentaru
QUOTE(ajas @ 2007 01 09, 22:30)
Kadangi turiu nepalyginamai geresni (AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED) , kuris faktiskai nenuimamas nuo fotiko. Dabar mastau, gal nusipirkti koki 50 mm fiksuoti zidinio, bet nezinau, ar verta , nes bandziau lyginti fotografijas su maniskio, tai kazkokiu ypatingu kokybiniu skirtumu nepastebejau
Neįsižeisk, bet reikia turbūt pusakliu būti, kad nepastebėtum... Visai kitas ryškumas, boke, vinjetavimo ir iškraipymų nebuvimas.
QUOTE(fotolama @ 2007 01 09, 15:43)
Neįsižeisk, bet reikia turbūt pusakliu būti, kad nepastebėtum... Visai kitas ryškumas, boke, vinjetavimo ir iškraipymų nebuvimas.
Nepykstu , as pati nesu turejusi ir fotkinusi su 50 mm fiksuoto zidinio, taigi lyginau tik kitu darytas foto is interneto ir skaitinejau ivairius atsiliepimus
Renkantis mano dabartines linzes didele itaka padare KenRockwell ir kt apzvalgos (pvz cia)
sorry, o kas tas boke?
QUOTE(ajas @ 2007 01 09, 15:50)
prie to pacio papaskokit ir apie vinjetavima.