Butu idomu suzhinoti, kokius stikliukus turi
sveiki
senai buvau uzsukus
fainu nuotrauku prikele
senai buvau uzsukus
fainu nuotrauku prikele
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 07, 20:32)
vaikiuko veido viena puse tamsi, o kita apsviesta. daryk apsvietima is abieju pusiu...
ka panaudojai fonui?? ir ka naudoji apsvietimui?
ka panaudojai fonui?? ir ka naudoji apsvietimui?
Zinau, kad seseliai siek tiek per tamsus (bet man visai patiko toks stilius ) , dar bandysiu su 2 sviesos saltiniais pazaisti.
Fonui naudoju juodos medziagos gabala, apsvietimui isigijau halogenine lempa.
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 07, 23:06)
Cia man patinka ziburiukai
Bet:
1. fotkindama nustatyciau baltos spalvos balansa. Si nuotrauka siek tiek per geltona.
2. siek tiek per tamsi Pazaisciau dar su ISO, ekspozicijos kompensavimu. Gal pasistengciau fotkinti dar ne visai sutemus, kad dar matytusi tilto konturai, jura, o dandus butu tamsiai melynas Tada ir sviesos graziai atrodo
Sitos man tokios iprastos, nieko ypatinga toks iprastas zmoniu susiburimas... Va gal ta, kur is zemiau fotkinta idomesne...Kazkaip noretusi, kad kazkaip idomiau viskas butu pateikta.... Pvz., zvejys stambiu planu, kazkokiam idomiam judesy, ar veido israiska
Va sita man labiausiai patinka Tik fotkindama buciau labiau pritupus, kad maziau nereikalingo juodo dangaus patektu i kadra. Mazdaug taip:
Papildyta:
QUOTE(Ornellitta @ 2007 01 05, 19:55)
as pastaruoju metu apsileidau nieko gero nenufotkinu tai ir nededu ... kad orai sh.. ner kur islyst ka pafotkint.
Laukiam, laukiam nuotraukyciu...
Jooo, orai tikrai nedziugina, vaizdai uz lango irgi...
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 05, 21:14)
o jej kaip gražu kaip gražiai jūs fotografuojate ale kaip tokį grožį su skaitmeniniu padaryt kai ten net nustatymų tiek daug nėra gal jūs žinote ką nors kaip pagrąžint nuotraukų kokybę ale jaučiu kad aš čia biški ne į temą nes jūs kalbat apie profesionalius fotografavimus
Na cia padeda Photoshop programa (kai kurie triukai yra aprasyti temos pradzioje , yra daug nuorodu )
As visai neseniai instaliavau nuotrauku apdorojimo programa Picasa2. Ten labai paprasta visokius pagrindinius nuotrauku koreagavimus atlikti.
QUOTE(fotolama @ 2007 01 05, 12:51)
Kokiems tiems universaliems atvejams? Reikia suprasti, kad nori užsidėti vieną objektyvą ir jo niekad nekeisti? Tokiu atveju yra Tamron arba Sigma 18-200mm. Blogiau (kokybės prasme) už Canon 18-55mm tikrai nebus, nes pastarasis yra labai prastos kokybės.
Tačiau tie 18-200mm objektyvai irgi yra toli gražu ne stebuklingi kokybės prasme. Tiesiog jau taip yra: kuo didesnis zūminimo x, tuo prastesnė objektyvo vaizdo kokybė. O geriausia kokybė gaunama su fiksuoto židinio objektyvais. Paklauskit californiagirl ką ji mano apie savo naująjį 50mm objektyvą Beveik įsitikinęs, kad jis beveik nenuimamas nuo jos fotoaparato
Tačiau tie 18-200mm objektyvai irgi yra toli gražu ne stebuklingi kokybės prasme. Tiesiog jau taip yra: kuo didesnis zūminimo x, tuo prastesnė objektyvo vaizdo kokybė. O geriausia kokybė gaunama su fiksuoto židinio objektyvais. Paklauskit californiagirl ką ji mano apie savo naująjį 50mm objektyvą Beveik įsitikinęs, kad jis beveik nenuimamas nuo jos fotoaparato
As ne eksperte tuose objektyvuose, bet man irgi geresnes nuotraukos gaunasi su fiksuoto zidinio objektyvu, ypac patalpoje.
QUOTE(Samanta @ 2007 01 05, 14:29)
Gal kas dar padės Va pvz. rsaulytės
FOTO baltame fone
Reikia ir man taip Kaip padaryt? Please, padėkit
ir man smalsu, kur čia taip
FOTO baltame fone
Reikia ir man taip Kaip padaryt? Please, padėkit
ir man smalsu, kur čia taip
Cia su PS iskirpta. Yra daug budu, va cia (jei skaitai angliskai)
vienas is budu
QUOTE(ajas @ 2007 01 05, 15:08)
Laikinai gyvenu Izraely, tai ir visos foto kol kas is cia
Delfinukai gyvena Raudonojoj juroj, kur nardem per Naujameti, o kalnu ozius (?) uztikom pakeliui, vaziuodami per dykuma
Delfinukai gyvena Raudonojoj juroj, kur nardem per Naujameti, o kalnu ozius (?) uztikom pakeliui, vaziuodami per dykuma
gazus vaizdai
QUOTE(Samanta @ 2007 01 05, 15:49)
grazu
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 08, 13:56)
As ne eksperte tuose objektyvuose, bet man irgi geresnes nuotraukos gaunasi su fiksuoto zidinio objektyvu, ypac patalpoje.
vienas is budu
gazus vaizdai
grazu
vienas is budu
gazus vaizdai
grazu
Dėkoju Pasistengsiu aiškintis
Dar dvi Kaledines detales
Zinau, ta deze labai ne i tema, bet ji ten buvo Gal dar kokiu minciu???
Zinau, ta deze labai ne i tema, bet ji ten buvo Gal dar kokiu minciu???
Gražios foto, nors pats modelis gal labai patrauklus akiai ir nėra Makro fotografija
Tiesa, tai ne mano darbai. Aš juos suradau ieškant info fotografavimą
Tiesa, tai ne mano darbai. Aš juos suradau ieškant info fotografavimą
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 31, 02:30)
rinkau rinkau ir isrinkau (nors sunku buvo) savo siu metu nuotrauka
QUOTE(Simute_ @ 2006 12 31, 02:58)
O iš maniškių ši man labiausiai vykusi atrodo:
QUOTE(Agneza @ 2007 01 01, 13:44)
Kadangi buvo pasiulymas parodyti labiausiai pavykusias nuotraukas, tai parodysiu ir as:
Cia mano 10 menesiu trupinukas ismokes vaikscioti , nutipeno prie saldytuvo.
Cia fotolamos nuotrauka. Vabaliukas dziaugiasi smeliu.
Ir fejerverkai, zinoma daryti fotolamos, nes as turejau daboti vaika
Cia mano 10 menesiu trupinukas ismokes vaikscioti , nutipeno prie saldytuvo.
Cia fotolamos nuotrauka. Vabaliukas dziaugiasi smeliu.
Ir fejerverkai, zinoma daryti fotolamos, nes as turejau daboti vaika
labai grazu
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 08, 11:21)
Baubazzz, o kiek mazdaug to ISO reiktu? Nzn, kiek cia buvo nustatyta, kazkaip visada su tuo paciu fotografuoju, bet reiks pabandyti kada... Nes dabar kai turiu statyva taip ir laukiu kada galesiu lekti fotografuoti Tik biski baisu per galva negauti vakare...
cia buvo nustatyta TIK 80
siulyciau kokius 600-800.
tiesiog reikia bandyti ir ziureti kas gaunasi, ar netriuksmauja fotikas, ar ne per sviesu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2007 01 08, 12:02)
Turiu labai mazai naudotas NIKKOR linzes 75-240/4.5-5.6 D. Kadangi jau labai seniai ju is vis nebenaudoju, galeciau parduoti Ar butu kam nors idomu?
http://photosig.pcph...71_3128crx.aspx
http://photosig.pcph...71_3128crx.aspx
kiek uz ta reikala noretum gauti?
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2007 01 08, 14:27)
Kiek visokų gražių darbelių
O kur jūs perkate objektyvus, blykstes? Siunčiatės iš užsienio ar perkate ten išvykos metu? Ar vis tik LT įsigyjate?
Zenitui tinkančių objektyvų aš galėčiau gauti, tik bėda ta, kad mano Canon'ui jie netinka. O naujų kainos ohoho
O kur jūs perkate objektyvus, blykstes? Siunčiatės iš užsienio ar perkate ten išvykos metu? Ar vis tik LT įsigyjate?
Zenitui tinkančių objektyvų aš galėčiau gauti, tik bėda ta, kad mano Canon'ui jie netinka. O naujų kainos ohoho
reikalingas perejimo ziedas m42/canon
bet tada neveikia jokia elektronika. labai sunku yra fotografuoti.... reikia atitaikyti ir diafragma ir islaikyma... ir blykste TTL rezimu neveikia....na zodziu vargo vakariene...
Kiek grazhiu foto...
Mergina paplauto kranto foto man labiausiai patinka.
Ciburaska o man patinka, kad apshviestas ne visas veidukas. Ir ydomiai zhiurisi.
Vakar truputy pabandzhiau savajy... Gamtoj tie 28mm dideles reiksmes nevaidina. O vat kas yra per daiktas tas vaizdo stabilizatorius jau suzhinojau... Ankstesnysis fotikas turejo ta funkcija, tai niekad ir nesusimastydavau
Labai nepeikit, mano pabandymas...
Mergina paplauto kranto foto man labiausiai patinka.
Ciburaska o man patinka, kad apshviestas ne visas veidukas. Ir ydomiai zhiurisi.
Vakar truputy pabandzhiau savajy... Gamtoj tie 28mm dideles reiksmes nevaidina. O vat kas yra per daiktas tas vaizdo stabilizatorius jau suzhinojau... Ankstesnysis fotikas turejo ta funkcija, tai niekad ir nesusimastydavau
Labai nepeikit, mano pabandymas...
Tosk, o tu nori objektyvo, kad namuose fotkinti ar lauke?
Aš noriu dabar objektyvo laukui, tai nusižiūrėjau šitą pakolkas, kol nuomonė nepsikeis:
Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM
Aš noriu dabar objektyvo laukui, tai nusižiūrėjau šitą pakolkas, kol nuomonė nepsikeis:
Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM