Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Tosk @ 2007 01 07, 10:43)
Y ta macro objektyva ir as dairaus thumbup.gif Chia mb sena svajone, kad as ishmokchiau tokias foto daryti. Na visokios muses, vabzdzhiai, zhuvu akys ir pan... blink.gif  lotuliukas.gif Zhvejys lotuliukas.gif
  O vat norisi man paprasto zoominio ax.gif Bet fotolama truputy ishpeike pasirinkima. Pasizhiurejau, ishtiesu tie 24 ir 28mm atrodo nekaip... Bet reikia paveiksluojant gamtoj patyrinet kaip tie mm atsiliepia. Vistiek pagrindines foto pas mus daromos gamtoj... Buvo nemazhai atveju, kai matem briedzhiu sheimyneles, stirnas, tetervinu... Ech... Kaip tada zoom norejos unsure.gif

pas mane objektyvas 28mm
tai namuose ar koki rengini fotografuojant man truksta plataus kampo, kieme kazkaip uztenka...
Atsakyti
Vakar turejau toki visai nebloga dienele lotuliukas.gif Be nuotykiu neapsiejom lotuliukas.gif

vakarykstes dienos vaizdeliai smile.gif Ir statyva jau isbandziau smile.gif

Geriausias dienos vaizdas 4u.gif bent man ax.gif Palanga vakare:

user posted image

Palangos tiltas:

user posted image

Tik zmones kazkokie issilieje, nes vaiksciojo... ax.gif

Isplautas juros krantas... verysad.gif

user posted image

user posted image

va taip atrodo miskas ziema smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 07, 13:10)
Vakar turejau toki visai nebloga dienele  lotuliukas.gif  Be nuotykiu neapsiejom  lotuliukas.gif

vakarykstes dienos vaizdeliai smile.gif Ir statyva jau isbandziau smile.gif

grazu. mano nuomone:
pirmoje foto galbut noretusi daugiau kranto, tilta galbut dar ant ilgesnio islaikymo pabandyti, ir tas miskas labai neziemiskas biggrin.gif
bet grazu. patiko isplauti krantai... 4u.gif

kokie tie nuotykiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 07 sausio 2007 - 16:39
SU NAUJAIS METAIS JUS!!!
Te parselio metai nekrecia kiaulysciu, o dovanoja tik pacias graziausias akimirkas.
Na o sios temos dalyviams noriu palinketi kurybinio polekio ir ieskojimu. Linkiu, kad susidure su sunkumais, nenuleistumete ranku ir toliau fotografuotumete, bandytumete kol pasiseks pasiekti norima rezultata
4u.gif

Oi kiek cia nauju fotomanu prisujunge, kiek daug idomiu ir nauju nuotrauku! thumbup.gif As visai neturejau laiko, tai labai daug praleidau... Is tiesu... buvo momentas, kad labai nusiminusi buvau... Atrodo fotikas geras, o nufotkinti neiseina taip kaip noriu... rolleyes.gif Reikia nemazai fotografuoti, eksperimentuoti, o svarbiausia skaityti...

Stai mano nauji bandymai
Katedros aikstes eglute
user posted image
Vis bandau fotkinti portretus, nusipirkau juoda fona:
Sventes
user posted image
Zvilgsnis
user posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 07 sausio 2007 - 20:36
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 07, 20:24)
Stai mano nauji bandymai
Katedros aikstes eglute
Vis bandau fotkinti portretus, nusipirkau juoda fona:

aciu uz sveikinima blush2.gif
labai grazi eglute, tai ne Kaune, kreiva.....
vaikiuko veido viena puse tamsi, o kita apsviesta. daryk apsvietima is abieju pusiu...
ka panaudojai fonui?? ir ka naudoji apsvietimui?
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 07, 17:38)
grazu. mano nuomone:
pirmoje foto galbut noretusi daugiau kranto, tilta galbut dar ant ilgesnio islaikymo pabandyti, ir tas miskas labai neziemiskas biggrin.gif
bet grazu. patiko isplauti krantai... 4u.gif

kokie tie nuotykiai?

Tas miskas ziema, gal turejo buti kabutese... g.gif ax.gif
Va nuotykiai ir buvo del tu isplautu karntu lotuliukas.gif Nes teko su kulnais pasivaikscioti ir po moli ir ant akmens stovet ir mastyti kaip nuo jo nulipti, kad vanduo nepagautu ir nuo vandens begti lotuliukas.gif Ir ne mes vienos su drauge, dar viena moeteris ir fotografavo lotuliukas.gif Vakar jura pasakiska buvo wub.gif kaip ir bangos wub.gif
O islaikymas ir taip didziausias : 10s. Sita gal geriau ziurisi, bet vistiek zmones islpauke... g.gif

user posted image

Ir dar keletas is vakaryksciu...

Palanga "ziema"...:

user posted image

user posted image

Zvejys...

user posted image

Sventiskai pasipuosusi Palanga:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 07, 23:06)
Tas miskas ziema, gal turejo buti kabutese... g.gif  ax.gif
Ir dar keletas is vakaryksciu...

si jau gal kiek geriau ziurisi, man patinka lempos panasios i zvaigzdutes.
zmones visada bus isplauke, nieko cia nepadarysi......
juk nepasakysi, kad dabar STOP FOTOGRAFUOJU!!!!!NEJUDAD 10S !!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
palanga graziai atrodo...

o del ziemos tai viska as supratau, tik siaip pasakiau smile.gif

p.s. jeigu truksta islaikymo. tai zaisk su ISO, diafragma atidaryk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 07 sausio 2007 - 23:47
Sveikos,

Trumpai pakomentuosiu nuo galo smile.gif

Ceburaskos eglute - tvarkinga, grazi, tradicine nuotrauka.
Ceburaskos mergyte man tai labai patiko. Super thumbup.gif Nekliuvo i akis apsvietimas.

Is merginos nuotrauku tai paskutine labiausiai vykusi, galvoju, gal galima horizonta pataisyti pagal pirmas lempas. Idomu kaip tada ziuresis nuotrauka. Apskritai, manau, kad reiketu merginos nuotraukose horizonta patvarkyti, nes labai nuotraukos "griuvancios" atrodo. Labai patiko nuotraukos su isplautu papludimiu. Ziemos nuotraukoj nukirpciau apacia.

Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2007 01 08, 11:51)
Sveikos,

Trumpai pakomentuosiu nuo galo smile.gif

Ceburaskos eglute - tvarkinga, grazi, tradicine nuotrauka.
Ceburaskos mergyte man tai labai patiko. Super  thumbup.gif  Nekliuvo i akis apsvietimas.

Is merginos nuotrauku tai paskutine labiausiai vykusi, galvoju, gal galima horizonta pataisyti pagal pirmas lempas. Idomu kaip tada ziuresis nuotrauka. Apskritai, manau, kad reiketu merginos nuotraukose horizonta patvarkyti, nes labai nuotraukos "griuvancios" atrodo. Labai patiko nuotraukos su isplautu papludimiu. Ziemos nuotraukoj nukirpciau apacia.

Aciu uz kritika ir patarimus, ryt namie pabandysiu pataisyti... Atroda ta horizonta tiesinau, bet vistiek kazkoks isgriuves, na dar patiesinsiu... blush2.gif

Baubazzz, o kiek mazdaug to ISO reiktu? g.gif Nzn, kiek cia buvo nustatyta, kazkaip visada su tuo paciu fotografuoju, bet reiks pabandyti kada... Nes dabar kai turiu statyva taip ir laukiu kada galesiu lekti fotografuoti biggrin.gif Tik biski baisu per galva negauti vakare... fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 08 sausio 2007 - 11:27
Turiu labai mazai naudotas NIKKOR linzes 75-240/4.5-5.6 D. Kadangi jau labai seniai ju is vis nebenaudoju, galeciau parduoti blush2.gif Ar butu kam nors idomu? unsure.gif
user posted image

http://photosig.pcph...71_3128crx.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 08 sausio 2007 - 12:05
QUOTE(ajas @ 2007 01 08, 12:02)
Turiu labai mazai naudotas NIKKOR linzes 75-240/4.5-5.6 D. Kadangi jau labai seniai ju is vis nebenaudoju, galeciau parduoti  blush2.gif  Ar butu kam nors idomu?  unsure.gif

http://www.photosynt...on/afd75240.jpg

o gal dar kokiu nors turi nikonui? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 08, 13:04)
o gal dar kokiu nors turi nikonui? rolleyes.gif  g.gif

Kitos naudojamos tongue.gif
Atsakyti