Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labai grazios visu nuotraukos thumbup.gif as pastaruoju metu apsileidau nieko gero nenufotkinu tai ir nededu ... kad orai sh.. ner kur islyst ka pafotkint.
Atsakyti
o jej kaip gražu wub.gif kaip gražiai jūs fotografuojate thumbup.gif ale kaip tokį grožį su skaitmeniniu padaryt kai ten net nustatymų tiek daug nėra unsure.gif gal jūs žinote ką nors kaip pagrąžint nuotraukų kokybę ax.gif ale jaučiu kad aš čia biški ne į temą nes jūs kalbat apie profesionalius fotografavimus ax.gif
Atsakyti
Kaip jus vertintumet toky objektyva http://www.fotofabri...es-1849392.html
arba toky http://www.fotofabri...es-1169941.html

kuom jie skiriasi? katras geresnis?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 01 05, 23:39)

manau esminis skirtumas gamintojas.
canonas su stabilizacija...
paskui tie 4mm skirtumas...
o del kokybes nzn, nesu objektyvu zinovas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 06 sausio 2007 - 00:55
Dar juk yra ir diafragmos skirtumas... Sigmos naudai...
O ta stabilizatoriu Sigmos turi? Kaip tai skamba anglishkai?
Pas mus tas Sigminis kainuoja truputy brangiau uz ta Canon g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 06 sausio 2007 - 01:12
QUOTE(Samanta @ 2007 01 06, 00:49)
Dėkoju  4u.gif

Mano šviežiausi darbeliai  blush2.gif  ax.gif

user posted image

šita man labiausiai patinka.

QUOTE(californiagirl @ 2007 01 06, 02:29)
Tiesiog myliu ir nenuimu biggrin.gif  Tikrai geros nuotraukos gaunasi, netgi prietemoje nenaudojant blico thumbup.gif  Bet pastebejau, kad norint nufotografuoti 3 vaikus vienas is ju gaunasi ryskus, kiti ne g.gif  Ar as cia dar nemoku elgtis su fotiku g.gif  doh.gif Gal kokiu minciu, patarimu turit?

Kaip jau Vyšnia sakė — uždaryk diafragmą. iki kokių 5,6. Kai diafragma 1,4 tai ryškumo zona vos pora centimetrų.

QUOTE(californiagirl @ 2007 01 06, 02:29)
Ir dar...Fotolama, koki objektyva naudojai fotografuodamas saliutus? Nerealiai graziai gavosi, neiseina man is galvos biggrin.gif  Ar tu viska fotkini su fiksuoto zidinio objektyvais?

Na, ten toj saliutų foto objektyvas turėjo mažiausiai įtakos. Su bile kuriuo galima buvo taip nofotografuot smile.gif O fotografuota buvo su Pentax DA 16-45mm/f4 objektyvu.
Viską su fiksuoto židinio objektyvais mes tikrai nefotografuojam, nes tik vieną tokį teturime smile.gif 50mm ir naudojame jį pagrinde Gabijos fotografavimams namie. Eidami pasivaikščioti imame zūmus. Tiesa, galvoje sukasi mintis apie 35mm/f2 bei 77mm/f1.8 pirkimą, nes labai užkabino fiksuoto židinio objektyvų vaizdo kokybė. Visai kitas lygis nei zūmai.

QUOTE(Tosk @ 2007 01 06, 08:39)

Katras geresnis vaizdo kokybės prasme negaliu pasakyti, bet pas Canon objektyvą yra USM bei vaizdo stabilizavimas... Tačiau atkreipk dėmesį į abiejų objektyvų platų kampą, jie 24 bei 28. Pakankamai siauras gaunasi, kai užmauni ant skaitmenos. Dabar turimą objektyvą nusistatyk į 24mm arba 28mm ir pažiūrėk ar nebus per siauri tie objektyvai.
Atsakyti
"pasikinkiau" toki viena objektyva. stai su juo keletas darbeliu jusu teismui

mokymosi knyga
user posted image

kablys:)
user posted image

vamzdis
user posted image

siuvinejimo irankis:)
user posted image
Atsakyti
Baubazz kiek foto paskutiniu metu bigsmile.gif Man saulelydis ir labai patiko wub.gif O paskutiniasias su macro objektyvu paveikslavai, kad tai gerai priartinta? Paskutine foto - siuvinejima adata, ypac kaip siuvinetojai, labai jau prie shirdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 01 06, 22:32)
Man saulelydis ir labai patiko wub.gif O paskutiniasias su macro objektyvu paveikslavai, kad tai gerai priartinta?

saulelydis ir man lb patiko... graziai didelis ant sienos ziuretusi, siltas toks...

fotografuoju su rusisko zenit'o objektyvu helios 44-2 ir naudoju macro ziedus
del macro ziedu mazai sviesos praeina, bet visai neblogai gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 01 06, 12:31)
Kaip jau Vyšnia sakė — uždaryk diafragmą. iki kokių 5,6. Kai diafragma 1,4 tai ryškumo zona vos pora centimetrų.

As fotografuoju nusistaciusi ant Av ir automatiskai diafragma nusistato 1.4, o kad pati galiu pasukineti ir pasireguliuoti- nedasilo doh.gif Nu nuo zioplumo vaistu ner lotuliukas.gif

As vis pamastau apie normalaus zoominio objektyvo isigijima g.gif Vieno man uztektu, bet kad butu geras, su stabilizacija. Zinau, kad dabar turiu paskutini sh... 18-55mm. Turiu dar viena, bet tas 10-ies metu senumo- Canon 35-80mm f4-5.6...jauciu tas pats sh... g.gif
Ir dabar dar macro uzsimaniau doh.gif Bet dar kainu nepraziurejau...jauciu norai greitai atsoks lotuliukas.gif Kaip butu Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM, gal kam teke naudoti?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 07, 11:00)
As fotografuoju nusistaciusi ant Av ir automatiskai diafragma nusistato 1.4, o kad pati galiu pasukineti ir pasireguliuoti- nedasilo doh.gif  Nu nuo zioplumo vaistu ner lotuliukas.gif

As vis pamastau apie normalaus zoominio objektyvo isigijima g.gif  Vieno man uztektu, bet kad butu geras, su stabilizacija. Zinau, kad dabar turiu paskutini sh... 18-55mm. Turiu dar viena, bet tas 10-ies metu senumo- Canon 35-80mm f4-5.6...jauciu tas pats sh... g.gif
Ir dabar dar macro uzsimaniau doh.gif Bet dar kainu nepraziurejau...jauciu norai greitai atsoks lotuliukas.gif Kaip butu Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM, gal kam teke naudoti?

Y ta macro objektyva ir as dairaus thumbup.gif Chia mb sena svajone, kad as ishmokchiau tokias foto daryti. Na visokios muses, vabzdzhiai, zhuvu akys ir pan... blink.gif lotuliukas.gif Zhvejys lotuliukas.gif
O vat norisi man paprasto zoominio ax.gif Bet fotolama truputy ishpeike pasirinkima. Pasizhiurejau, ishtiesu tie 24 ir 28mm atrodo nekaip... Bet reikia paveiksluojant gamtoj patyrinet kaip tie mm atsiliepia. Vistiek pagrindines foto pas mus daromos gamtoj... Buvo nemazhai atveju, kai matem briedzhiu sheimyneles, stirnas, tetervinu... Ech... Kaip tada zoom norejos unsure.gif
Atsakyti
[quote=Baubazz,2007 01 06, 18:18]
"pasikinkiau" toki viena objektyva. stai su juo keletas darbeliu jusu teismui

Baubazz labai fianos fotkes,

tik paaiskink ma ant ko tu dedi ta zenito objeltyva? ant kokio fotiko?
Atsakyti