Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Tosk @ 2007 01 05, 20:16)
Ydomu, koky zoom objektyva patartumet Canon EOS 400D... Na universaliems atvejams. Tas dabartinis standartinis nieko gero, mano senasis Panasonicas geresny turejo....

Kokiems tiems universaliems atvejams? Reikia suprasti, kad nori užsidėti vieną objektyvą ir jo niekad nekeisti? Tokiu atveju yra Tamron arba Sigma 18-200mm. Blogiau (kokybės prasme) už Canon 18-55mm tikrai nebus, nes pastarasis yra labai prastos kokybės.

Tačiau tie 18-200mm objektyvai irgi yra toli gražu ne stebuklingi kokybės prasme. Tiesiog jau taip yra: kuo didesnis zūminimo x, tuo prastesnė objektyvo vaizdo kokybė. O geriausia kokybė gaunama su fiksuoto židinio objektyvais. Paklauskit californiagirl ką ji mano apie savo naująjį 50mm objektyvą wink.gif Beveik įsitikinęs, kad jis beveik nenuimamas nuo jos fotoaparato smile.gif
Atsakyti
Pora nauju nuotraukyciu jusu teismui blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 01 05, 16:21)
Kokiems tiems universaliems atvejams? Reikia suprasti, kad nori užsidėti vieną objektyvą ir jo niekad nekeisti? Tokiu atveju yra Tamron arba Sigma 18-200mm. Blogiau (kokybės prasme) už Canon 18-55mm tikrai nebus, nes pastarasis yra labai prastos kokybės.

Tačiau tie 18-200mm objektyvai irgi yra toli gražu ne stebuklingi kokybės prasme. Tiesiog jau taip yra: kuo didesnis zūminimo x, tuo prastesnė objektyvo vaizdo kokybė. O geriausia kokybė gaunama su fiksuoto židinio objektyvais. Paklauskit californiagirl ką ji mano apie savo naująjį 50mm objektyvą wink.gif Beveik įsitikinęs, kad jis beveik nenuimamas nuo jos fotoaparato smile.gif

Zhinau kad nestebuklai... Bet vienu kartu nesusipirksi kokiu 3 objektyvu... O dabartinis ishtiesu toooks, kad norisi truputi geresnio.
Atsakyti
Ajas, thumbup.gif kur tokių fainų gyvuniukų užtikai? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 01 05, 13:14)
Pora nauju nuotraukyciu jusu teismui  blush2.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 01 02, 23:44)
Senai čia beužsukusi pas jus buvau  blush2.gif Gražių foto pridėjusios. O dar galima savo mėgstamiausią įkelt  rolleyes.gif
Reikia pagalbos. blush2.gif Gal kas padės  4u.gif Kaip padaryt foto baltame fone...na pvz. gėlę baltame, ar juodame fone  rolleyes.gif

Gal kas dar padės blush2.gif Va pvz. rsaulytės 4u.gif
FOTO baltame fone
Reikia ir man taip biggrin.gif Kaip padaryt? Please, padėkit smile.gif

QUOTE(ajas @ 2007 01 05, 13:14)
Pora nauju nuotraukyciu jusu teismui  blush2.gif

thumbup.gif ir man smalsu, kur čia taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 01 05, 15:29)
ir man smalsu, kur čia taip  rolleyes.gif

Laikinai gyvenu Izraely, tai ir visos foto kol kas is cia rolleyes.gif
Delfinukai gyvena Raudonojoj juroj, kur nardem per Naujameti, o kalnu ozius (?) uztikom pakeliui, vaziuodami per dykuma thumbup.gif

tik man atrodo, nelabai grazus atspindziai nuo saules g.gif
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2007 01 05, 15:29)
Gal kas dar padės  blush2.gif Va pvz. rsaulytės  4u.gif
FOTO baltame fone
Reikia ir man taip  biggrin.gif Kaip padaryt? Please, padėkit  smile.gif

As manu, kad cia ant balto lapo ar kitam baltam fone ir fotkinta, nes truputi matosi seseliai.
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 01 05, 15:08)
Laikinai gyvenu Izraely, tai ir visos foto kol kas is cia  rolleyes.gif
Delfinukai gyvena Raudonojoj juroj, kur nardem per Naujameti, o kalnu ozius (?) uztikom pakeliui, vaziuodami per dykuma  thumbup.gif

tik man atrodo, nelabai grazus atspindziai nuo saules  g.gif
Papildyta:
As manu, kad cia ant balto lapo ar kitam baltam fone ir  fotkinta, nes truputi matosi seseliai.

Dėkoju 4u.gif

Mano šviežiausi darbeliai blush2.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 05 sausio 2007 - 15:55
QUOTE(fotolama @ 2007 01 05, 12:51)
Paklauskit californiagirl ką ji mano apie savo naująjį 50mm objektyvą wink.gif Beveik įsitikinęs, kad jis beveik nenuimamas nuo jos fotoaparato smile.gif

Tiesiog myliu ir nenuimu biggrin.gif Tikrai geros nuotraukos gaunasi, netgi prietemoje nenaudojant blico thumbup.gif Bet pastebejau, kad norint nufotografuoti 3 vaikus vienas is ju gaunasi ryskus, kiti ne g.gif Ar as cia dar nemoku elgtis su fotiku g.gif doh.gif Gal kokiu minciu, patarimu turit?

As irgi turiu canon 18-55mm objektyva, buvo kartu su fotiku kai pirkau...Kazkur skaiciau apibudinima apie fotika ir butent ta objektyva pavadino "joke" biggrin.gif
Dar kazko noreciau, gal zoominio su IS g.gif
Fotolama, kodel tu patari pirkti Sigma arba Tamron? Ar jie geresni nei Canon objektyvai? O kaip canon 28-135mm f3.5-5.6 IS USM? Brangus...apie $400. Ar vertas? Kazkaip as isitikinusi, kad viena zoomini normalu reiketu tureti, ipatingai keliaujant, fotkinant gamtovaizdzius g.gif

Labai dziaugiuosi atradusi si skyreli, ir noriu padekoti uz patarimus renkantis objektyva 4u.gif Savo 50mm labai patenkinta. Ir dziaugiuosi, kad nenusipirkau 85mm, apie kuri galvojau...butu teke tik portretus fotkinti lotuliukas.gif Ir tai labai keistas jausmas buvo pirma karta uzsidejus 50mm...bandziau sukineti ir atitolinti/pritraukti vaizda doh.gif tiesiog automatiskai kazkaip pradzioje taip daresi...dabar pripratau biggrin.gif

Ir dar...Fotolama, koki objektyva naudojai fotografuodamas saliutus? Nerealiai graziai gavosi, neiseina man is galvos biggrin.gif Ar tu viska fotkini su fiksuoto zidinio objektyvais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 sausio 2007 - 17:32
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 05, 17:29)
Tiesiog myliu ir nenuimu biggrin.gif  Tikrai geros nuotraukos gaunasi, netgi prietemoje nenaudojant blico thumbup.gif  Bet pastebejau, kad norint nufotografuoti 3 vaikus vienas is ju gaunasi ryskus, kiti ne g.gif  Ar as cia dar nemoku elgtis su fotiku g.gif  doh.gif Gal kokiu minciu, patarimu turit?

dziaugiuosi, kad patiko objektyvas biggrin.gif o del to, kad tik vienas is vaiku ryskus gaunasi, tai gali buti del to, kad labai atidarai diafragma. kuo labiau atidaryta diafragma, tuo mazesnis ryskumo laukas (nezinau ar lietuviskai taip vadinasi). bandyk su mazesne diafragma fotografuoti g.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 01 05, 17:41)
dziaugiuosi, kad patiko objektyvas biggrin.gif o del to, kad tik vienas is vaiku ryskus gaunasi, tai gali buti del to, kad labai atidarai diafragma. kuo labiau atidaryta diafragma, tuo mazesnis ryskumo laukas (nezinau ar lietuviskai taip vadinasi). bandyk su mazesne diafragma fotografuoti g.gif

Reiketu gal daugiau pratintis manual naudoti. O tai as nustatau ant AV ir fotkinu, tada jo- diafragma atidaroma 1.4 smile.gif

Cia ne i tema gal...Wyshnia, koks grazus tavasis skorpioniukas wub.gif wub.gif wub.gif Avataras nerealus wub.gif wub.gif wub.gif Ir tos kelios nuotraukos albume labai grazios, noretusi daugiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 sausio 2007 - 17:48
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 05, 17:47)
Cia ne i tema gal...Wyshnia, koks grazus tavasis skorpioniukas wub.gif  wub.gif  wub.gif  Avataras nerealus wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir tos kelios nuotraukos albume labai grazios, noretusi daugiau ax.gif

aciukas blush2.gif 4u.gif
bandysim bandysim daugiau fotkint blush2.gif ir jums rodysimes ax.gif
Atsakyti