Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Lindra @ 2007 01 01, 17:31)

na, o mano viena tokių man pačiai labiau įstrigusių iš praėjusių 2006 metų

user posted image

4u.gif Koks mielas vabaliukas blush2.gif
Atsakyti
Visu labai grazhios nuotraukos!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kadangi shiais metais pakeitem gyvenamaja vieta, tai buvo ydomu laukti Naujuju. Ishvariau y balkona su statyvu ir jau buvau nusiteikus tik pleshkint (gyvenam ant kalvos ir slenio apachioje ezheras). Jo.... Pamirshau tik keleta dalyku... Gyvenam labai jau mazhas miestely, kur pagrinde gyvena pensininkai doh.gif Tai musu fejerverkai buvo nu tooookie... biedni verysad.gif
Fotolama gal galetum parashyti nuotraukos su fejerverkais nustatymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 01 02, 04:07)
Fotolama gal galetum parashyti nuotraukos su fejerverkais nustatymus blush2.gif

Flash Used: No
Focal Length: 24.0mm (35mm equivalent: 36mm)
Exposure Time: 6.000 s
Aperture: f/8.0
ISO equiv: 100
White Balance: Auto
Exposure Mode: Manual

Šiaip palikti EXIF tose nuotraukose, ten viskas surašyta smile.gif

Savaime suprantama, nuotrauka apkarpyta, nes saliutus fotografuoti ir iškart padoriai sukomponuoti yra labai jau sudėtinga smile.gif
Atsakyti
Su Naujais metais!!! mirksiukas.gif
Labai labai gražios visų nuotraukytės, net sunku būtų išrinkti pačią pačiausią 4u.gif
Atsakyti
truputis erotikos,žinau kokybė nespindi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 31, 11:14)
Californiagirl na mano pupa ne viskas taip paprasta biggrin.gif Pamachiusi fotoparata mauna tiesiai y jy stebetinu greichiu biggrin.gif

Paziurejus nuotraukas galvojau, kad mazoji jaunesne...paskui pamaciau lyniuote parase- 10 menesiuku mazylei jau, nu jooo sunkiau darosi doh.gif biggrin.gif Nors mano pagrandukas nevaiksciojo iki 16men blink.gif ...tai gerai buvo biggrin.gif

Nuotraukos visu labai grazios thumbup.gif Fotolama, fejerverkai thumbup.gif thumbup.gif 10 balu thumbup.gif Pas mus tokie jau pavarge buvo...kad galima sakyti nebuvo doh.gif Gal kitais metais pavyktu i Seattle centra nuvaryti prie "spaceneedle", ten tai vaizdelis buna rolleyes.gif

Ir as bandziau atrasti man labaiusiai patinkancia 2006-u nuotrauka...Labai sunkus darbas ai ai biggrin.gif Bet man labai patinka fotografuoti miegancius vaikus, gal todel kad pabegti niekur negali lotuliukas.gif Taigi viena is ju:
user posted image
Atsakyti
Fotolama, saliutai fantastiški clap.gif:
Atsakyti
Visu nuortaukytes nuostabios bigsmile.gif
O as niekaip negaliu issirinkti pacios paciausios blush2.gif ( turiu ir vaiko, ir gamtos, ir miesto - be galo sunku jas palyginti ir isskirti tik viena doh.gif )
Todel rodau paskutine 2006-uju metu nuotrauka mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 02 sausio 2007 - 11:30
QUOTE(Indijaa @ 2007 01 01, 22:18)
truputis erotikos,žinau kokybė nespindi
user posted image

Nu atsirpasau ... bet man tai negrazu, gal kita kurno vieta.gal kitoks apsiveitmas dar gal ir neiko butu, bet cia...hm g.gif
Atsakyti
kokios gražios nuotraukos wub.gif aš taip suprantu kad visą tą rožį padaro profesionalus fotoparatas g.gif kažin ar su paprastu skaitmeniniu galima ką nors tokio padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 03, 00:59)
kokios gražios nuotraukos  wub.gif aš taip suprantu kad visą tą rožį padaro profesionalus fotoparatas  g.gif kažin ar su paprastu skaitmeniniu galima ką nors tokio padaryti  g.gif

Šitą grožį daro ne fotoaparatas, o fotografas.

Tam, kad nutapytum gražų paveikslą juk nebūtini patys brangiausi dažai, patys brangiausi teptukai ir pati brangiausia drobė. Su fotografija irgi panašiai. Fotoaparatas yra tik įrankis. Geras įrankis, aišku, palengvina darbą, bet jis toli gražu nėra fotografijos kokybę apsprendžiantis veiksnys.

Beje, kaip suprantu, tai čia nei vienas iš mūsų neturi profesionalaus fotoaparato...
Atsakyti
Senai čia beužsukusi pas jus buvau blush2.gif Gražių foto pridėjusios. O dar galima savo mėgstamiausią įkelt rolleyes.gif
Reikia pagalbos. blush2.gif Gal kas padės 4u.gif Kaip padaryt foto baltame fone...na pvz. gėlę baltame, ar juodame fone rolleyes.gif
Atsakyti