Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2006 12 30, 23:42)
Maniskes nuotraukos, tai ka as zinau...pagrinde vaikai doh.gif  Ziuriu daugiausia cia gamtovaizdzius, augmenija ir miesto panoramas fotografuojat. Jei idesiu kokia man patinkancia vaiku, kitas gamta- per sunku bus geriausia isrinkti, tema per plati biggrin.gif

pas mane irgi vien vaikai, bet as kokia viena nuotraukyte isrinksiu (gal kaip nors) ir desiu. juk kiekvienam skirtingus dalykus patinka fotografuoti mirksiukas.gif

as tik galvoju, kad cia temoj tos nuotraukos nepasimestu, gal padarom albumeli kokiam interneto puslapy g.gif
Atsakyti
rinkau rinkau ir isrinkau (nors sunku buvo) savo siu metu nuotrauka photo.gif
user posted image
Atsakyti
O iš maniškių ši man labiausiai vykusi atrodo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 31, 00:58)
Na as supratau, kad chia mes nieko nerinksim... Kazhkaip as pagalvojau, kad papraschiausiai kiekvienas ydes po dushiai malonia nuotraukele ir taip uzhbaigsim shiuos metukus.
  O tavo vaikuchiu nuotraukos labai grazhios. Man niekaip nepavyskta savo pupos nupaveiksluoti grazhiai blush2.gif

Ajai jai ko tai susisviete man, kad rinksit graziausia foto lotuliukas.gif neisiskaiciau blush2.gif Tada viskas aisku, ziuresim gal ir ka idesiu ax.gif

Aciu, Tosk, uz grazius zodzius 4u.gif Paziurejau ir tavo Marios foto, labai grazutes esat wub.gif Ir galiu pasakyti, kad dabar lengviausias laikas tau ja fotografuoti, paskui nebesuspesi paskui lakstyti biggrin.gif As vargstu dabar... doh.gif o anksciau ir foto sesijas surengdavau, o dabar ziurek tik koja ar ranka kadre belikusi buna verysad.gif lotuliukas.gif

Wyshnia, Simute labai labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Californiagirl na mano pupa ne viskas taip paprasta biggrin.gif Pamachiusi fotoparata mauna tiesiai y jy stebetinu greichiu biggrin.gif Vakar buvo mochiute atvazhiavus ir vis bande ja nupaveiksluoti doh.gif Galiausiai paprashe, kad as ja palaikychiau, o reikiamu momentu pasitraukchiau... Labai jau judri jinai wub.gif Laukiu shiltu oru, kada gales ant zholytes ganytis ir bus jai ydomiau aplinkui, o ne kesinsis kiekviena karta y fotoparata...
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2006 12 30, 12:31)
- štatyvas;
- minimalus jautrumas.
- išlaikymas 3-5 sekundės.

o cia isbandytas reikalas?
as turbut buciau dares koki 1/30s
didziausia jautruma ir vares is rankos smile.gif
na bet siandien manau pameginsiu su statyvu...

dar norejau pasigirti kad kaledu senis atnese man distancini pulta fotikui blush2.gif . vat:)
dabar galiu fotografuoti neliestamas fotiko biggrin.gif

o ta graziausia nuotrauka tai netiek ju daug ir turiu smile.gif
veliau imesiu kokia...
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2006 12 28, 21:05)
Galima, aišku, bet ant pečių galva tam ir yra, kad išvengtume tokių dalykų. Šiaip, siunčiantis tokius dalykus aktualiau yra, kad tavęs neprigautų kokie nors antipiratistai.

Beje, pastebiu, kad „Supermamoj“ liaudis labai atsipūtusi dalinasi vogtomis programomis, neturi jokio savisaugos jausmo. Prieš viešai skelbdamasis apie tai, kad pavogiau programą ir galiu ją kitiems padalinti, aš pradžioj gerai pagalvočiau...
O tai per Skype, atseit, virusų negali atsisiųsti? smile.gif

jau jei parsisiunti kazka is emule. torrent ir t.t. patirtis byloja kad reikia ta faila praskanuoti antivirusu ir tik tada atidarineti....( nors jau ne karta buvau prisizaides taip) ypac ieskant "cracku"

del piratiniu programu...hmmmm kazkaip niekad nesukau gavlos kad reiktu kazka pirkti. randi internete sakykim demo, susirandi siaral Nr. nulauzi ir veikia kaip pilna versija....
o jau jei pagaus tai ka as zinau, radau kazkokiam ftp ar dar kazkur ir naudoju, zinau as ten legali-nelegali..... blink.gif

per skypa virusa nelabai pasigausi, nes per ji dazniausiai siuncia pazystamas zmogus:)
nebent tas pazystamas nori tau "poksta" iskresti...
Atsakyti
nu ka, tskant einam fejerverku fotografuoti.....
ir visus su Naujais Metais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais visus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rodykit nufotkintus fejerverkus, nes mes nematem jokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 31, 03:30)
rinkau rinkau ir isrinkau (nors sunku buvo) savo siu metu nuotrauka  photo.gif
user posted image

Superine nuotraukele thumbup.gif
10 balu 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais, su naujom fotografijom smile.gif

Labai graziu nuotrauku idejote is 2006 metu.
Musu nuotrauku galerijoj irgi daugiausia vaiko fotografiju biggrin.gif

Kadangi buvo pasiulymas parodyti labiausiai pavykusias nuotraukas, tai parodysiu ir as:
Cia mano 10 menesiu trupinukas ismokes vaikscioti , nutipeno prie saldytuvo.

user posted image

Cia fotolamos nuotrauka. Vabaliukas dziaugiasi smeliu.

user posted image

Ir fejerverkai, zinoma daryti fotolamos, nes as turejau daboti vaika biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Agneza, Fotolama thumbup.gif superinės nuotraukėlės thumbup.gif ir su fejerverkais, tiesiog nuostabiai wub.gif

ir Wyšnios labai graži nuotrauka wub.gif thumbup.gif

na, o mano viena tokių man pačiai labiau įstrigusių iš praėjusių 2006 metų

user posted image

kokybe gal ir nelabai vykusi blush2.gif
na, o kokybės atžvilgiu, tai pasikartojant... man patiko mano nufotografuotas lašiukas - tai mano šioks toks pasiekimas šioj srity blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Su atejusiais 4u.gif

tosk, Simute, agneza, Lindra, grazios nuotraukytes wub.gif
fotolama, ''gyvenimo kelias'' - superine nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 01 sausio 2007 - 18:16