Babouziuke, padariau kaip patarei - parsisiunchiau is naujo ir dabar viskas gerai Didelis achiu
Ok, lauksiu po naujuju dekui
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 28, 10:42)
Dabar kaip totali neismanele nuskambesiu... Bet siunciantis piratines versijas is viskiu eMule, ar neprisisiunciat virusu? Kazkada kazkokia nemokama programa nuotraukom apipavidalinti parsisiunciau, tai iskart koki tai biesa ir pasigavau nors turiu antivirusine programa
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 28, 17:16)
Dabar kaip totali neismanele nuskambesiu... Bet siunciantis piratines versijas is viskiu eMule, ar neprisisiunciat virusu? Kazkada kazkokia nemokama programa nuotraukom apipavidalinti parsisiunciau, tai iskart koki tai biesa ir pasigavau nors turiu antivirusine programa
emulėje išties daug virusų, bet ji ne vienintelė siuntimui
Man brolis nesenai parsiunte cs3 beta versiją Ir aš atsisiunčiau per skype, bet dar neinstaliavau
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 29, 02:16)
Galima, aišku, bet ant pečių galva tam ir yra, kad išvengtume tokių dalykų. Šiaip, siunčiantis tokius dalykus aktualiau yra, kad tavęs neprigautų kokie nors antipiratistai.
Beje, pastebiu, kad Supermamoj liaudis labai atsipūtusi dalinasi vogtomis programomis, neturi jokio savisaugos jausmo. Prieš viešai skelbdamasis apie tai, kad pavogiau programą ir galiu ją kitiems padalinti, aš pradžioj gerai pagalvočiau...
QUOTE(Will @ 2006 12 29, 02:41)
emulėje išties daug virusų, bet ji ne vienintelė siuntimui
Man brolis nesenai parsiunte cs3 beta versiją Ir aš atsisiunčiau per skype, bet dar neinstaliavau
O tai per Skype, atseit, virusų negali atsisiųsti?
Ateisiu pasigirti Siandien nusipirkau statyva
QUOTE(Mergina_ @ 2006 12 30, 02:39)
Ateisiu pasigirti Siandien nusipirkau statyva
Sveikinam Gal gali parodyt nuotraukyte kaip atrodo
Na gi patarkit kas - kaip naujametinius fejerverkus reikia paveiksluoti...
Niekas toliau nebekalba apie 2006m megstamiausia savo nuotrauka Man labiausiai patiko shita (ji tik apkarpyta)...
QUOTE(Tosk @ 2006 12 30, 11:51)
Sveikinam Gal gali parodyt nuotraukyte kaip atrodo
Veliau idesiu...
O del labiausiai patinkancios nuotraukos... Man ju tiek daug, kad net nezinau kuria issirinkti...
QUOTE(fotolama @ 2006 12 30, 16:01)
Achiu
QUOTE(Tosk @ 2006 12 30, 10:51)
Niekas toliau nebekalba apie 2006m megstamiausia savo nuotrauka Man labiausiai patiko shita (ji tik apkarpyta)...
Labai grazu Niekas daugiau nededa, reiskia tavoji tikrai pirmoje vietoje
Maniskes nuotraukos, tai ka as zinau...pagrinde vaikai Ziuriu daugiausia cia gamtovaizdzius, augmenija ir miesto panoramas fotografuojat. Jei idesiu kokia man patinkancia vaiku, kitas gamta- per sunku bus geriausia isrinkti, tema per plati
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 31, 03:12)
Labai grazu Niekas daugiau nededa, reiskia tavoji tikrai pirmoje vietoje
Maniskes nuotraukos, tai ka as zinau...pagrinde vaikai Ziuriu daugiausia cia gamtovaizdzius, augmenija ir miesto panoramas fotografuojat. Jei idesiu kokia man patinkancia vaiku, kitas gamta- per sunku bus geriausia isrinkti, tema per plati
Na as supratau, kad chia mes nieko nerinksim... Kazhkaip as pagalvojau, kad papraschiausiai kiekvienas ydes po dushiai malonia nuotraukele ir taip uzhbaigsim shiuos metukus.
O tavo vaikuchiu nuotraukos labai grazhios. Man niekaip nepavyskta savo pupos nupaveiksluoti grazhiai