Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Parsisiunčiau šiandien Adobe Photoshop Elements 5 programą skirtą nuotraukoms kaupti ir redaguoti. Buvo labai smalsu ją išbandyti, nes Adobe puslapyje prisiskaičiau apie ją daug įdomių dalykų.
Galiu pasakyti, kad ji labai panaši į patį Fotošopą, tik viskas darosi ten daug paprasčiau ir greičiau. Labai gera redaguoti nuotaukoms ir nėra tiek bereikalingų funkcijų kaip Fotošope. Galima ir rėmelius dėlioti ir pagrindus nuotraukoms, susikurti albumus ir kalendorius.
Vienu žodžiu man patiko ta programa. Gal sugalvos ją išbandyti tie, kas sunkiai draugauja su Fotošopu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 28, 00:54)
Parsisiunčiau šiandien Adobe Photoshop Elements 5 programą skirtą nuotraukoms kaupti ir redaguoti. Buvo labai smalsu ją išbandyti, nes Adobe puslapyje prisiskaičiau apie ją daug įdomių dalykų.
Galiu pasakyti, kad ji labai panaši į patį Fotošopą, tik viskas darosi ten daug paprasčiau ir greičiau. Labai gera redaguoti nuotaukoms ir nėra tiek bereikalingų funkcijų kaip Fotošope. Galima ir rėmelius dėlioti ir pagrindus nuotraukoms, susikurti albumus ir kalendorius.
Vienu žodžiu man patiko ta programa. Gal sugalvos ją išbandyti tie, kas sunkiai draugauja su Fotošopu.  mirksiukas.gif

Is kur ir uz kiek tu ta programa parsisiuntei, jei ne paslaptis? Man Kaledu senis padovanojo, bet gal sakau pigiau galima gauti nei $80 g.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau šiandien Adobe Photoshop Elements 5 programą

aha, ir man idomu, ish kur gavai ax.gif ir ar dar liko? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 28 gruodžio 2006 - 09:31
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 27, 20:07)
Va čia viena instrukcija:

http://sharedzilla.com/en/get?id=69379

O čia bus kita:

http://sharedzilla.com/en/get?id=69380

Aš jas ištraukiau iš internetinio puslapio, nes nuoroda galėjo tau neveikti ir patalpinau į internetą. Čia viena instrukcija BASIC, o kita ADVANCED.

Aciu tau labai. 4u.gif
Atsakyti
Labai gera redaguoti nuotaukoms ir nėra tiek bereikalingų funkcijų kaip Fotošope. Galima ir rėmelius dėlioti ir pagrindus nuotraukoms, susikurti albumus ir kalendorius.

Photoshop'e nereikalingų funkcijų nėra 4u.gif
O ta programa mokama ar ne?
Atsakyti
Tai kaip darom su 2006m megstamiausia nuotrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 28, 07:23)
Is kur ir uz kiek tu ta programa parsisiuntei, jei ne paslaptis? Man Kaledu senis padovanojo, bet gal sakau pigiau galima gauti nei $80 g.gif

Parsisiunčiau nemokamai piratinę versija
. blush2.gif
QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 28, 09:31)
aha, ir man idomu, ish kur gavai ax.gif ir ar dar liko? rolleyes.gif

Siunčiau iš eMule, todėl tikrai dar liko daug biggrin.gif . Jeigu yra norinčių galiu pasidalinti. 4u.gif

QUOTE(Will @ 2006 12 28, 10:11)
Photoshop'e nereikalingų funkcijų nėra  4u.gif
O ta programa mokama ar ne?

Ta programa mokama, bet gavau ją nemokamai rolleyes.gif . O Fotošope tikrai yra daug tokių funkcijų, kurių niekada nuotraukoms redaguoti nepanaudosi.
Atsakyti
Babouziuke, buk gera, jei nesunku imesk man i talpusis@gmail.com
dekui 4u.gif
Atsakyti
Babouziuke parsisiunchiau as EOS 400D instrukcija, bet man neleidzhia jo perzhiureti blink.gif Nieko nesuprantu g.gif

Arteja Naujuju fejerverkai... Pasidalinkit patarimais, kaip juos galima butu yamzhinti???
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 28, 11:42)
Ta programa mokama, bet gavau ją nemokamai  rolleyes.gif

Galima sužinoti kiek šita programa vietos užima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 28, 10:57)
Babouziuke, buk gera, jei nesunku imesk man i talpusis@gmail.com
dekui 4u.gif

Nendryte, į meilą tikrai neįmesiu, nes užima virš 400 MB vietos. Galiu tik patalpinti į internetą. Bet tas būtų tik po Naujųjų metų, nes šiandien tvarkysiu svetimą kompiuterį visą dieną, tai maniškis bus atjungtas.

QUOTE(Tosk @ 2006 12 28, 10:57)
Babouziuke parsisiunchiau as EOS 400D instrukcija, bet man neleidzhia jo perzhiureti blink.gif Nieko nesuprantu g.gif
Arteja Naujuju fejerverkai... Pasidalinkit patarimais, kaip juos galima butu yamzhinti???

Tosk, parašyk kaip neleidžia tau atidaryti? Ar lentelę kažkokią išmetą? Ką rašo?
Ten reikia atidarinėti su Acrobat Reader programa. Ar išarchyvvai kai parsisiuntei?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 28, 15:09)
Tosk, parašyk kaip neleidžia tau atidaryti? Ar lentelę kažkokią išmetą? Ką rašo?
Ten reikia atidarinėti su Acrobat Reader programa. Ar išarchyvvai kai parsisiuntei?

Nieko nesuprantu... Parsisiunchiau... Na lyg ir isharchyvavau... Meta kazhkokia lentele WinRAR Diagnostic messages...
Atsakyti