Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(babouziuke @ 2006 12 27, 01:24)
Dar norėjau paklausti kokia programa rūšiuojate nuotraukas? Šiaip pas mane kompe daug visokių programų, kurios skirtos nuotraukoms, bet šiandien pasiskaičiau, kad visai nieko yra Adobe Photoshop Elements 5 ir Imatch programos.

Iš nemokamų kodėl Picasa nepabandžius? Jei fotografuojate į JPEG, tai tiesiog superinė programa. 95% atvejų viską greitai ir patogiai padaryti išeis, nereiks vargti ir gaišti laiką su fotošopu.

Iš mokamų nuotraukų organizavimui labai gera yra iView Media Pro.

QUOTE(californiagirl @ 2006 12 27, 04:30)
Noriu paklausti, ar turit kas nors butent ta Photoshop CS2? Jei taip, tai is kur gaunete? Klausiu todel, kad pasiziurejau kaina jei pirkti, na bent jau pas mus JAV, ta programa kainuoja +/- $500 blink.gif  Ar gal parsisiunciat is interneto uz pigiau g.gif

Na ką čia slėpti -- turbūt pas visus ji vogta. Iš eMule atsisiųsta.

QUOTE(californiagirl @ 2006 12 27, 04:30)
O as sulaukiau savo objektyv0 50mm f/1.4 dar pries Kaledas, atrodo baisiai patenkinta esu thumbup.gif  Net tamsoje gaunasi visai neblogos foto nenaudojant blico thumbup.gif

Sveikinu smile.gif

Šiaip turiu pasiūlymą. Ką manot apie geriausių 2006 metų foto demonstravimą. Šios temos skaitytojai lai įdeda geriausią 2006 metų kadrą (pačių darytą, savaime suprantama).
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2006 12 26, 23:10)
1.Iš nemokamų kodėl Picasa nepabandžius? Jei fotografuojate į JPEG, tai tiesiog superinė programa. 95% atvejų viską greitai ir patogiai padaryti išeis, nereiks vargti ir gaišti laiką su fotošopu.
2. Šiaip turiu pasiūlymą. Ką manot apie geriausių 2006 metų foto demonstravimą. Šios temos skaitytojai lai įdeda geriausią 2006 metų kadrą (pačių darytą, savaime suprantama).

1. Bent jau man, tai Picasa nepatiko visiškai schmoll.gif babouziuke, o canon nuotraukų tvarkymo programa nesinaudoji? g.gif
2. Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 26 gruodžio 2006 - 23:16
QUOTE(fotolama @ 2006 12 27, 02:40)
Šiaip turiu pasiūlymą. Ką manot apie geriausių 2006 metų foto demonstravimą. Šios temos skaitytojai lai įdeda geriausią 2006 metų kadrą (pačių darytą, savaime suprantama).

drinks_cheers.gif Faina mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 26, 19:30)
Noriu paklausti, ar turit kas nors butent ta Photoshop CS2? Jei taip, tai is kur gaunete?

O as sulaukiau savo objektyv0 50mm f/1.4 dar pries Kaledas

del fotosopo, tai pas mus irgi piratine. pirkta e-bay. pasiziurek, gal ir tu rasi mirksiukas.gif
sveikinu su nauju objektyvu thumbup.gif

As uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 12 23, 02:57)
O ta foto su piramidėmis įdomi ax.gif  g.gif Kur čia taip?  blush2.gif  4u.gif

Cia paprasciausiai prie juros ju yra (Ispanijoj), net nejokia zymi vieta biggrin.gif

QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 23, 19:19)
Nepamachiau ir ash Simutes nuotraukeliu g.gif

QUOTE(Tosk @ 2006 12 25, 21:24)
Man ir ydomu kokios ten tos piramides... g.gif

Na, man tikriausiai daugiau reikes pasistudijuoti apie nuotrauku ikelima cia forume blush2.gif O kokiuose puslapiuose jus savasias nuotraukas sutalpine, kad jums normaliai rodo cia? g.gif

Kokia gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simute_: 27 gruodžio 2006 - 02:11
QUOTE(Simute_ @ 2006 12 27, 02:10)
O kokiuose puslapiuose jus savasias nuotraukas sutalpine, kad jums normaliai rodo cia?  g.gif

Aš visuomet talpinu į photobucket.com Kol kas problemų nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Simute, ash ikeliu i www.photobucket.com problemu nebuvo dar thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors kitur pritaikysit sia minti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tik vyras grįžo, iš karto įmečiau instrukciją Canon EOS 400D lietuvių kalba. Atidaryti su Acrobat Reader.

http://sharedzilla.com/en/get?id=69363

Kam reikia siųskitės. 4u.gif

Beje, šiandien parsisiunčiau keletą rusiškų knygučių apie fotografavimą. Jeigu reikia sakykit, įmesiu į internetą, nes užima daug vietos.
Atsakyti
Sveiki,
padovanojau vyrui Canon PowerShot G7.Bet nebuvo angliskos instrukcijos unsure.gif , gal kas galite padeti? mirksiukas.gif
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2006 12 27, 16:44)
Sveiki,
padovanojau vyrui Canon PowerShot G7.Bet nebuvo angliskos instrukcijos unsure.gif , gal kas galite padeti? mirksiukas.gif
Aciu. 4u.gif

Va čia viena instrukcija:

http://sharedzilla.com/en/get?id=69379

O čia bus kita:

http://sharedzilla.com/en/get?id=69380

Aš jas ištraukiau iš internetinio puslapio, nes nuoroda galėjo tau neveikti ir patalpinau į internetą. Čia viena instrukcija BASIC, o kita ADVANCED.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 09:47)
Aš visuomet talpinu į photobucket.com Kol kas problemų nebuvo  thumbup.gif

QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 27, 09:49)
Simute, ash ikeliu i www.photobucket.com  problemu nebuvo dar thumbup.gif

Bandysiu ir as tada per ten g.gif

QUOTE(babouziuke @ 2006 12 27, 16:19)
Tik vyras grįžo, iš karto įmečiau instrukciją Canon EOS 400D lietuvių kalba. Atidaryti su Acrobat Reader.

http://sharedzilla.com/en/get?id=69363

Kam reikia siųskitės.  4u.gif

Labai labai aciu, einu siustis thumbup.gif
Atsakyti