Ikelsiu ir as savo mena
na, ir aš rodau, ką šiandien nuveikiau
Šiandien bandžiau gaudyti lašiukus, įdedu kelias foto:
mes su Gabija norim pasveikinti visus fotografijos megejus su Sv.Kaledom ir palinketi daug daug graziu nuotrauku!
Na ir papilet grazhiu nuotrauku Vaikuchiai kokie grazhus O ir gamtos foto nuostabios... Man ir ydomu kokios ten tos piramides...
As jau katik is kalnu... Su nuotykiais... Laukiu sesuo kol gryzh, nes ji truputy su telefonu nupaveikslavo musu nuotiky...
As jau katik is kalnu... Su nuotykiais... Laukiu sesuo kol gryzh, nes ji truputy su telefonu nupaveikslavo musu nuotiky...
Ydedu yamzhinta nuotiky... Sesuo paveikslavo su mobiliu, o man deje rupejo truputi kiti reikalai
Ko nepadarysi, kai norisi dasikapstyti iki grazhios vietos...
Ko nepadarysi, kai norisi dasikapstyti iki grazhios vietos...
Tosk, juk kelias vienas ledas . Kaip jūs nors kelis metrus sugebėjot tuo keliu pavažiuoti?
Gerai, kad nuotykis gerai baigėsi .
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 26, 14:22)
Tosk, juk kelias vienas ledas . Kaip jūs nors kelis metrus sugebėjot tuo keliu pavažiuoti?
Na nuotykis tuom nepasibaige Dar reiks pazhiuret kiek tas nuotykis mb kishenei atsilieps
QUOTE(Tosk @ 2006 12 26, 14:53)
Na nuotykis tuom nepasibaige Dar reiks pazhiuret kiek tas nuotykis mb kishenei atsilieps
O tai ar dasikapstėt iki tos gražios vietos?
Aš vakar važiavau į Panevėžį ir pakeliui žaidžiau su fotiku. Pagavu vieną mano akiai kažkodėl mielą vaizdelį:
Niekas netvarkyta, tik apačia nukirpta, nes truputį automobilio vidaus matėsi.
Papildyta:
Čia bandžiau fotkinti eglutės žaisliukus. Foto gavosi per tamsi ir geltonos spalvos man man per daug:
Niekas netvarkyta.
Ai, dar norėjau pasakyti, kad prieš kokią savaitę nusipirkau knygą "Photoshop CS2 vaizdžiai - 100 svarbiausių temų". Knyga labai patiko, nes yra spalvota, viskas išdėstyta labai aiškiai, nurodyta žingsnis po žingsnio ką kur reikia spausti. Sudėti visi pagrindiniai dalykai kaip pakoreguoti nuotraukas.
Dar norėjau paklausti kokia programa rūšiuojate nuotraukas? Šiaip pas mane kompe daug visokių programų, kurios skirtos nuotraukoms, bet šiandien pasiskaičiau, kad visai nieko yra Adobe Photoshop Elements 5 ir Imatch programos.
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 26, 16:24)
Ai, dar norėjau pasakyti, kad prieš kokią savaitę nusipirkau knygą "Photoshop CS2 vaizdžiai - 100 svarbiausių temų". Knyga labai patiko, nes yra spalvota, viskas išdėstyta labai aiškiai, nurodyta žingsnis po žingsnio ką kur reikia spausti. Sudėti visi pagrindiniai dalykai kaip pakoreguoti nuotraukas.
Dar norėjau paklausti kokia programa rūšiuojate nuotraukas? Šiaip pas mane kompe daug visokių programų, kurios skirtos nuotraukoms, bet šiandien pasiskaičiau, kad visai nieko yra Adobe Photoshop Elements 5 ir Imatch programos.
Noriu paklausti, ar turit kas nors butent ta Photoshop CS2? Jei taip, tai is kur gaunete? Klausiu todel, kad pasiziurejau kaina jei pirkti, na bent jau pas mus JAV, ta programa kainuoja +/- $500 Ar gal parsisiunciat is interneto uz pigiau
O as sulaukiau savo objektyv0 50mm f/1.4 dar pries Kaledas, atrodo baisiai patenkinta esu Net tamsoje gaunasi visai neblogos foto nenaudojant blico
Ir dar del Adobe Photoshop Elements 5...mano kaledu dar ir sia programa man atnese, siurpriza padare Tai vakar pradejau ziurineti, nieko kol kas nesuprantu per daug, bet kai ismoksiu tai galesiu pasakyti, ar patinka.
Su sventem visus fotgrafus
Cia viena nuotraukyte daryta su manuo ju 50mm objektyvu. Kambaryje tikrai buvo gana tamsu, o gavosi nuotrauka neissiliejusi, tai man laimes pilnos kelnes
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 26, 19:30)
Noriu paklausti, ar turit kas nors butent ta Photoshop CS2? Jei taip, tai is kur gaunete?
Hm, demo versija su ta knygele lyg pridėta būna...nors pati jos neturiu.
QUOTE(Patieška @ 2006 12 26, 19:37)
Hm, demo versija su ta knygele lyg pridėta būna...nors pati jos neturiu.
Aš turiu tą programą piratinę . Kuom ji skiriasi nuo senesnių versijų aš nežinau, tik keik skaičiau, kad CS2 yra daugiau funkcijų ir daug ką galima daug paprasčiau padaryti nei su senesnėm versijom.
Aš ją parsisiunčiau per eMule.
Šiaip jeigu būtų daug norinčių, galėčiau ją patalpinti internete, tik ji užima daug vietos, todėl talpinimas man užimtų visą dieną.
Dar vienas minusas, kad tos programos instaliavimas yra gan sunkokas.