Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Simute_ @ 2006 12 22, 00:24)
Labukas  mirksiukas.gif

Gal man butu galima gauti ta instrukcija? Buciau labai labai dekinga  mirksiukas.gif
O cia jusu visu teismui imetu MB viena is pirmuju darbeliu darytu su nauju fotiku  blush2.gif 
user posted image

Simute, ryte spejau pamatyt foto, dabar jau neberodo, bet man labai patiko, ir spalvos ir kompozicija, tikrai super 4u.gif
Atsakyti
Po eglute linkiu Jums rasti pačių brangiausių dovanų:
Jėgų pradėtus darbus tęsti,
Stiprybės, polėkių, svajų,
Sveikatos saują pilnutėlę,
Naujų minčių, tikrų džiaugsmų ir
Įkvėpimo kibirkštėlę,
Ir šypsenų - švelnių, džiugių...

Linksmų Jums švenčių. Ir daug gražių, įspūdingų pagautų momentų, sustingusių nuotraukoje 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 22 gruodžio 2006 - 14:24
QUOTE(Simute_ @ 2006 12 22, 00:24)
Labukas  mirksiukas.gif

Gal man butu galima gauti ta instrukcija? Buciau labai labai dekinga  mirksiukas.gif
O cia jusu visu teismui imetu MB viena is pirmuju darbeliu darytu su nauju fotiku  blush2.gif 
user posted image

Man labai patiko ši foto wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2006 12 22, 13:42)
Simute, ryte spejau pamatyt foto, dabar jau neberodo, bet man labai patiko, ir spalvos ir kompozicija, tikrai super  4u.gif

QUOTE(Samanta @ 2006 12 22, 14:21)
Man labai patiko ši foto  wub.gif  thumbup.gif

Dekui uz pagyrimus ax.gif Kazkodel man irgi dabar nerodo, gal kazka blogai ikeliau blush2.gif Veliau dar kelias ikelsiu, nes labai naudinga cia jusu visu patarimus isgirsti, kadangi dar tik pradedantieji esame blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simute_ @ 2006 12 22, 16:03)
Dekui uz pagyrimus  ax.gif  Kazkodel man irgi dabar nerodo, gal kazka blogai ikeliau  blush2.gif  Veliau dar kelias ikelsiu, nes labai naudinga cia jusu visu patarimus isgirsti, kadangi dar tik pradedantieji esame  blush2.gif

o as ir nepamaciau. ikelk isnaujo:)

Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 22, 18:33)
o as ir nepamaciau. ikelk isnaujo:)

Prasom mirksiukas.gif
user posted image
O cia dar viena, irgi is pirmu fotografuotu
user posted image
Atsakyti
Linkiu fotografiškų švenčių bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Na, nesuprantu as su tom nuotraukom, kai ikeliu rodo, dabar uzejau paziureti ar rodo ir vel nerodo doh.gif Nepykit, kad kazka ne taip darau ir nerodo jums blush2.gif Kai turesiu laiko (greiciausiai jau tik po svenciu) pabandysiu kaip nors kitaip ikelti. Beje, kas labai smalsauja, tai man atrodo tose vietose, kur nuotrauku vieta - kitu klavisu per properties nusikopijuokit adresiuka ir pamatysit, nes kolkas nesugalvoju kame problemos, kad nerodo g.gif

As taip pat linkiu visiems geru svenciu ir graziu sventiniu akimirku uzfiksuotu jusu visu nuotraukytese mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš per properties visą laik žiūriu, jei nesimato čia 4u.gif

O ta foto su piramidėmis įdomi ax.gif g.gif Kur čia taip? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, dėl instrukcijos vis dar sorry, neparvežė vyras dar iš darbo verysad.gif doh.gif , vis pamiršta verysad.gif .

O aš čia turiu klausimą dėl muilinių skaitmenukų. Vakar buvau vaiko darželio eglutėj, ir nusičiupau muilinę, nes ano nenorėjau imti bo dar gerai neišsiaiškinus kaip jis veikia. Nu ir ką, iš 60 nuotraukų gal tik 5 gavosi nesusiliejusios verysad.gif . Jeigu jau išėjo nesusuliejusi, tai spalvos tokios šaltos, kaip negyvos. Stengiausi su blicu nefotkinti, nes fotkinau iš toli, kitu atveju gaunasi nuotraukos labai tamsios.
Bandžiau fotkinti visokiom funkcijom: ir ant auto ir ant sport ir ant Scenery, blicą ir įjungdavau ir išjungdavau...
Nu viską išbandžiau, bet vistiek nuotraukos susiliejusios išeidavo.
Gal jūs man galit pasakyti kame bėda? Nes man niekaip nedašyla verysad.gif . Dar šiandien pasiėmiau itališką instrukciją skaityti, tai doh.gif . Vietom suprantu, vietom nelabai. Svarbiausia, kad ir kiek beskaityčiau tą instrukciją, niekaip nesuprantu kur susiliejimo priežastis. unsure.gif
Atsakyti
Nepamachiau ir ash Simutes nuotraukeliu g.gif
Ikeliu viena ish paskutiniu savo darytu...zhinau, kad galva nukirpau doh.gif ale smagia nuotaika pagavau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Wow,kokia grazuole lelyte pas tave Nendryte wub.gif Nuotrauka labai jau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 23 gruodžio 2006 - 19:49