Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2006 12 20, 17:42)

Achiu 4u.gif MB tai labai tiks. Kadangi as mokykloj nesimokinau anglu, tai pas mane ji tik tokia buitine blush2.gif

QUOTE(babouziuke @ 2006 12 20, 19:42)
Tosk, sorry  4u.gif  dėl instrukcijos, vyras jau antra diena pamiršta parvežti iš darbo, nes ten ir kompą palieka  doh.gif . Prisižadu, kad rytoj tikrai įmesiu.
Tikrai labai sorry, prisižadėjau ir ...  doh.gif .
Rytoj, kai įmesiu į internetą, nuorodą patalpinsiu čia  mirksiukas.gif .
Nepyk  4u.gif .

Kaledu rupesteliai bigsmile.gif Kada galesi, busiu dekinga 4u.gif

QUOTE(Will @ 2006 12 20, 20:43)
Aš galiu atsiųsti 350D, jei nori  ax.gif

Noriu! Sestadieny ishvazhiuojam, tai nors truputy pasiskaityt butu gerai. O tai dabar zhiuriu y danishka ir "kaifuoju" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 20:00)
Noriu! Sestadieny ishvazhiuojam, tai nors truputy pasiskaityt butu gerai. O tai dabar zhiuriu y danishka ir "kaifuoju" lotuliukas.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Tikiuosi, bus naudinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 21, 00:21)
Išsiunčiau  4u.gif
Tikiuosi, bus naudinga  ax.gif

Achiu 4u.gif Tik su manishkio puse neysheina atsidaryti. Kai nueis miegoti mb, persijungsiu savo windowsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 22:25)
Achiu 4u.gif Tik su manishkio puse neysheina atsidaryti. Kai nueis miegoti mb, persijungsiu savo windowsus biggrin.gif

Tosk, tai ar gavai jau instrukciją ar dar reikia, kad aš įmesčiau? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

idejau sia fotke, ji fotkinta be jokios fotkinimo patirties ir net be sios temos pagalbos...
bet nezinau, ar butu imanoma ka nors kitaip geriau padaryti g.gif
ka manot?

gal apacia pakirti deretu? g.gif

ar jau visai cia nevykusi ji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 20 gruodžio 2006 - 22:50
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 21, 02:15)
Tosk, tai ar gavai jau instrukciją ar dar reikia, kad aš įmesčiau?  4u.gif

Reikia, labai reikia verysad.gif

Will man neleidzhia atidaryti tavo atsiustu failu... Savo siuvinejimo shemas visad parsisiunchiu adobe.pdf formatu - niekad nera buve problemu. Bet vat tavishkiu kazhkodel neatidaro blink.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu, o tai i 2 puslapi nuslinko smile.gif
Atsakyti
Pasigendu ir pasiilgstu jūsų darbų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 23:35)
Will man neleidzhia atidaryti tavo atsiustu failu... Savo siuvinejimo shemas visad parsisiunchiu adobe.pdf formatu - niekad nera buve problemu. Bet vat tavishkiu kazhkodel neatidaro blink.gif

O Tu viską išsaugojai ir tada atidarinėjai? g.gif Einu pamėginsiu dar kartą atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 21, 23:33)
O Tu viską išsaugojai ir tada atidarinėjai?  g.gif  Einu pamėginsiu dar kartą atsiųsti  4u.gif

Jeigu čia tas pats failas kur siunčiau, tada būtina išsaugoti visus, tada išskleisti ir tik tada atidarinėtį, nes kt. neatsidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 12 22, 02:05)
Jeigu čia tas pats failas kur siunčiau, tada būtina išsaugoti visus, tada išskleisti ir tik tada atidarinėtį, nes kt. neatsidaro  schmoll.gif

Bandysiu. As parsisiunchiau viena, ishsisaugojau ir bandziau atidaryti...
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 20, 22:45)
Tosk, tai ar gavai jau instrukciją ar dar reikia, kad aš įmesčiau?  4u.gif

Gal man butu galima gauti ta instrukcija? Buciau labai labai dekinga mirksiukas.gif
O cia jusu visu teismui imetu MB viena is pirmuju darbeliu darytu su nauju fotiku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simute_: 22 gruodžio 2006 - 00:26