Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Shiandien vazhiuosiu atminties kortele pirkti, nes mb apie tai net nepagalvojo lotuliukas.gif Dar jis nupirko 3m draudima, tad nebaisu, kad pupa ka nors padarys, ar shiaip kas atsitiks su fotiku. As ir neishkenchiau, atidaviau mb dovana. Ir neshpietnas senelis buvau - DVD kamera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 19, 11:13)
Shiandien vazhiuosiu atminties kortele pirkti, nes mb apie tai net nepagalvojo lotuliukas.gif  Dar jis nupirko 3m draudima, tad nebaisu, kad pupa ka nors padarys, ar shiaip kas atsitiks su fotiku. As ir neishkenchiau, atidaviau mb dovana. Ir neshpietnas senelis buvau - DVD kamera ax.gif

nu geri seneliai jus:)
reik kazkaip prisivioliti jus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 19, 14:47)
nu geri seneliai jus:)
reik kazkaip prisivioliti jus lotuliukas.gif

Nieko, nieko baubazz, kai sulauksi musu meteliu pats galesi buti dosnus kaledu senelis bigsmile.gif Ech... Geri buvo studiju laikai, nors ir biedni wub.gif Mano tetis turejo tais laikas zenitu atrodo 4 blink.gif Bande ir mane ishmokint, bet man kazhkaip nelipo tas reikalas ax.gif Per sunku buvo susigaudyti tuose nustatymuose...
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 12 18, 19:07)
Tvarkau savo nuotraukas, tai radau nelabai seniai darytą nuotraukytę. Kokybė labai šiaip sau, bet kadras juokingas  4u.gif
user posted image

gerai pagautas kadras, tikrai iomi nuotrauka, o jei dar ryskumas butu, tai visai super thumbup.gif

QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 18, 21:29)

wow, lb faina wub.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(fotolama @ 2006 12 18, 21:49)
Makro fotografuojant reikia:
1) Diafragmos prioriteto režimo;
2) Smarkiai uždarytos diafragmos -- 13 ir daugiau;
3) labai geros šviesos (dėl 2 punkto), pvz. saulėta diena lauke, arba blykstės.

Tada turėtum gauti visą ryškų daiktą, o ne vien tik jo dalį.

Beje, tas 90mm makro gal Tamronas?

niu kaip fainai, kai zmogus taip viska isaiskina, didelis aciu 4u.gif

taip, Tamronas, nezinau dabar ar gerai atsiliepsi ar blogai apie ji biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Agneza ko tai apsileido ir nebefotografuoja, užtat aš pateršiu šiek tiek eterį.

QUOTE(Tosk @ 2006 12 19, 20:35)
Nieko, nieko baubazz, kai sulauksi musu meteliu pats galesi buti dosnus kaledu senelis bigsmile.gif Ech... Geri buvo studiju laikai, nors ir biedni wub.gif Mano tetis turejo tais laikas zenitu atrodo 4 blink.gif Bande ir mane ishmokint, bet man kazhkaip nelipo tas reikalas ax.gif Per sunku buvo susigaudyti tuose nustatymuose...

Mano manymu, mokintis fotografuoti reiktų kaip tik su visokiais Zenitais, kurie jokios automatikos neturi. Labai padeda suvokti pagrindinius eksponavimo principus, išlaikymo, diafragmos, apšvietimo sąryšį ir t.t. Nepalyginamai geresnė mokykla, nei nusipirkti mandrą fotoaparatą ir pleškinti viską automatiniu režimu smile.gif

QUOTE(rimulka @ 2006 12 19, 21:26)
taip, Tamronas, nezinau dabar ar gerai atsiliepsi ar blogai apie ji  biggrin.gif

Neteko skaityti apie jį blogų atsiliepimų. Vienas iš labiausiai vykusių makro objektyvų.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2006 12 19, 17:40)
Mano manymu, mokintis fotografuoti reiktų kaip tik su visokiais Zenitais, kurie jokios automatikos neturi. Labai padeda suvokti pagrindinius eksponavimo principus, išlaikymo, diafragmos, apšvietimo sąryšį ir t.t. Nepalyginamai geresnė mokykla, nei nusipirkti mandrą fotoaparatą ir pleškinti viską automatiniu režimu smile.gif

As kalbu apie senus laikus, su tevais nebegyvenu daugiau kaip 10metu bigsmile.gif As tada visai jaunute buvau, kai bande mane pamokinti. Na nedarashe man niekas blush2.gif Daba po truputy jau gaudau esme bigsmile.gif
Per Kaledas vazhiuosiu y kalnus, tai tikiuos kad pasiseks su oru. Tada reiks ishbandyti fotika.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 00:13)
  Per Kaledas vazhiuosiu y kalnus, tai tikiuos kad pasiseks su oru. Tada reiks ishbandyti fotika.

Jei bus sniego, nepamiršk ekspokompensaciją užsidėti kokį +1 (o gal net daugiau, pagal situaciją orientuokis), nes niekaip nesuprasi kodėl nuotraukos tokios tamsios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2006 12 19, 18:52)
Jei bus sniego, nepamiršk ekspokompensaciją užsidėti kokį +1 (o gal net daugiau, pagal situaciją orientuokis), nes niekaip nesuprasi kodėl nuotraukos tokios tamsios smile.gif

Sniego tikrai bus bigsmile.gif 4u.gif Achiu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Padekit kas nors su instrukcija ax.gif Canon EOS 400D, manau tiktu daug kur ir EOS 350D... Mano email rasavaitkute@walla.com. Dezhute didele, tad drasiai galima siusti dideles apimties.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 21:16)
Padekit kas nors su instrukcija ax.gif Canon EOS 400D, manau tiktu daug kur ir EOS 350D... Mano email rasavaitkute@walla.com. Dezhute didele, tad drasiai galima siusti dideles apimties.

Prašom. Angliškas.
http://www.usa.canon...p;modelid=14256
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 12:16)

Tosk, sorry 4u.gif dėl instrukcijos, vyras jau antra diena pamiršta parvežti iš darbo, nes ten ir kompą palieka doh.gif . Prisižadu, kad rytoj tikrai įmesiu.
Tikrai labai sorry, prisižadėjau ir ... doh.gif .
Rytoj, kai įmesiu į internetą, nuorodą patalpinsiu čia mirksiukas.gif .
Nepyk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 20, 12:16)

Aš galiu atsiųsti 350D, jei nori ax.gif
Atsakyti