Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Ginija @ 2006 11 23, 16:55)
Klausimas rsaulytei, gal gali pasakyti kaip sukeli visas nuotraukytes ir padarai vieną bendrą?  bigsmile.gif

anksciau jau kazkas klause, tai pakopijavau:

"darau photoshope.
pirmiausiai visas nuotraukytes pasidarau mazdaug vienodo dydzio (ir labai mazas).. cia dariau, kad vertikaliosios krastines visu butu vienodos. va. po to atsidarau nauja faila: File - New, irasau ten, kokio mazdaug dydzio to failo man reikes (visada irasau didesni, po to nukerpu). tada ant kiekvienos nuotraukytes darau Select - All, Edit - Copy, ir Edit - Paste i ta nauja dideli tuscia faila (trumpiau ir greiciau: Ctrl+A - Ctrl+C - Ctrl+V). pasirinkus Move Tool (lentelej desiniam stulpely virsutinis), galiu tas nuotraukytes visur kilnot, o pati fona cia nuspalvinau juodai. kai viskas baigta - Layer - Flatten Image, ir viskas mirksiukas.gif
"
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2006 11 23, 14:49)

dar klausimelis

kai fotkini vertikalia foto, tai irgi reikia laikytis tos "9 kvadrateliu" taisykles?

zinoma smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 23 lapkričio 2006 - 22:06
noreciau tos nuotraukos komentaru, del apsvietimo, ryskumo, kompozicijos, aciu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2006 11 23, 23:29)

man tai gaila nukirpto virsaus ir desineje plauku.
daugiau lyg viskas normaliai.
graži Gabija užaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 23, 22:49)
man tai gaila nukirpto virsaus ir desineje plauku.
daugiau lyg viskas normaliai.
graži Gabija užaugs smile.gif

aciu 4u.gif

del virsugalvio, tai ten jau jo beveik ir nebera, labai tamsu ten, tai galvoju geriau tada apkirpsiu, o desineje stengiausi plaukuciu nenukrpti, bet gal truputi pakirpau g.gif

aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2006 11 23, 23:29)

user posted image

o man negaila nei virsaus, nei desines biggrin.gif svarbiausia cia, manau, akys, o ne kazkas, ko net negali iziureti tamsoj. todel dar labiau apkirpau, kad akys, mano nuomone, geresnej vietoj butu smile.gif

user posted image

o del apsvietimo.. gal jis kiek per ryskus, noretusi svelnesnio.. naturalesnio.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 24 lapkričio 2006 - 10:37
QUOTE(rsaulyte @ 2006 11 23, 23:07)
anksciau jau kazkas klause, tai pakopijavau:

"darau photoshope.
pirmiausiai visas nuotraukytes pasidarau mazdaug vienodo dydzio (ir labai mazas).. cia dariau, kad vertikaliosios krastines visu butu vienodos. va. po to atsidarau nauja faila: File - New, irasau ten, kokio mazdaug dydzio to failo man reikes (visada irasau didesni, po to nukerpu). tada ant kiekvienos nuotraukytes darau Select - All, Edit - Copy, ir Edit - Paste i ta nauja dideli tuscia faila (trumpiau ir greiciau: Ctrl+A - Ctrl+C - Ctrl+V). pasirinkus Move Tool (lentelej desiniam stulpely virsutinis), galiu tas nuotraukytes visur kilnot, o pati fona cia nuspalvinau juodai. kai viskas baigta - Layer - Flatten Image, ir viskas  mirksiukas.gif
"

Nuoširdžiausias ačiū. aciuks.gif

Turint laiko visus patarimus dėl Photoshop pasistengsiu surinkti ir susisteminti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2006 11 24, 13:08)

mano nuomone nieko gero. dangus kazkoks netikras atrodo, mėlynam fone geltonas pagalys...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 24, 14:14)
mano nuomone nieko gero. dangus kazkoks netikras atrodo, mėlynam fone geltonas pagalys...

Net jei ir dangus tikras butu, vis tiek nuotrauka kazkokia be idejos g.gif - nei siaip idomi, nei meno kurinys schmoll.gif
Atsakyti
Sukritikavot jaunamamyte, o man visai nieko. Menas 4u.gif Kaip ir keverzlionės ne visiems suprantamos ax.gif
Atsakyti
aciu Rsaulyte 4u.gif
Atsakyti
o man patiko, galvojau ir jums, kadangi kitur gavau ivertinimus, norejau ir jusu nuomone suzinoti, bet ziuriu kad kitu tautybiu zmoniu skonis skiriasi g.gif bet nesvarbu , as tik nuomoniu norejau, ir jas gavau..tikrai nesu pykciurna schmoll.gif siuo atveju, mano sirdis atvira bet kam tongue.gif
QUOTE(ajas @ 2006 11 24, 15:20)
Net jei ir dangus tikras butu, vis tiek nuotrauka kazkokia be idejos g.gif  - nei siaip idomi, nei meno kurinys  schmoll.gif

QUOTE(Samanta @ 2006 11 24, 16:33)
Sukritikavot jaunamamyte

irnesakyk.gif juk tik taip gali tobuleti 4u.gif stengtis geriau
Atsakyti