Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Babouziuke rozhes jau geriau ishejusios. Nors man truktu dar ryshkumo ir truputy per silnas apshvietimas ax.gif Pabandyk su PC pashviesinti...

Nendryte na ir ishsipuschius tavo dukryte - tikra panelyte lotuliukas.gif Foto man patinka cool.gif

Shianakt turejo but shiaurine pashvaiste virs Oslo apskrities. Dalaukiau iki 0.40 ir.... nuluzhau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 17, 18:35)
Agneza, likau be zhado nuo tavo zuikio wub.gif ishkilo klausimas, kaip tu taip grazhiai kambaryje fona padarei? Ar chia pas jus kambarys nerealaus ilgio? g.gif

Agneza jau miega, parašysiu aš smile.gif

Atvira diafragma (2-4) + (D)SLR = smarkiai susiliejęs fonas.

Vat ir visa susiliejusio fono paslaptis.
Atsakyti
Dekui fotolama 4u.gif

Tosk, chia buvo kaledines suknios primatavimai, shiaip taip nesipustom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 17 gruodžio 2006 - 15:42
Norėčiau babouziuke pasveikinti su gimtadieniu user posted image user posted image

Lauksim daugiau nuotraukyčių iš naujojo fotiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 17, 15:48)
Norėčiau babouziuke pasveikinti su gimtadieniu  user posted image  user posted image

prisidedu prie sveikinimu Babouziukei!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2006 12 17, 16:14)

As nesupratau blush2.gif Gal galetum issamiau paaiskinti blush2.gif Mano kamera irgi SLR, bet kambary fotkinant vistiek visas fonas gana ryskus? doh.gif Kokius parametrus konkreciai uzstatyti reikia (be diafragmos atsidarymo, - ja jau supratau, kad atidaryti maksimaliai)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2006 12 17, 18:44)
Agneza jau miega, parašysiu aš smile.gif

Kas yra tas (D)SLR?
Atsakyti
Nendryte, labai grazi dukryte wub.gif Gal gali passakyti kokiu objektyvu darei ta foto? ax.gif

Agneza, man tavo foto nerealiai grazios wub.gif Tos dvi paskutines ar su 50mm fotografuotos?

Dabar apsisprendziau, kad pirksiu fiksuoto zidinio objektyva, tik negaliu pasirinkti ar 50mm f/1.4, ar 85mm f/1.8.....Gal patarima gauciau? Fotografuoju pagrinde vaikus ir visu ugiu, ir portretines...

Sveikinu jubilijate babouziuke
birthday.gif
Atsakyti
Merginos, labai ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 17, 17:09)
Kas yra tas (D)SLR?

tu amerikonisku pavadinimu nepamenu lotuliukas.gif
dslr lietuviskai skaitmeninis veidrodinis fotikas. slr= juostinis veidrodinis fotikas.

P.S
prisidedu ir as prie sveikinimu
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 17, 18:21)
Dabar apsisprendziau, kad pirksiu fiksuoto zidinio objektyva, tik negaliu pasirinkti ar 50mm f/1.4, ar 85mm f/1.8.....Gal patarima gauciau? Fotografuoju pagrinde vaikus ir visu ugiu, ir portretines...

biggrin.gif abu sie objektyvai geri, kokybe viens kitam nenusileidzia, nors pagal reitingus man atrodo 85mm pirmauja. g.gif jei zadi fotografuoti namuose, 85mm objektyvu reikia didesniu kambariu arba gali buti, kad visu ugiu vaikuciai neitilps, nes jis labiau uz 50mm pritraukia, vadinasi, kad apimtum daugiau, reikia toliau nuo objekto stoveti. ka tik pasiziurejau su musu 50mm objektyvu, tam, kad apimtum visu ugiu, turi stoveti mazdaug 3 metru atstumu. mes turim ta 50mm f/1.4 ir zinok labai juo patenkinti. ir portretams, ir siaip kasdienai - maziukas, trumpas, daug nesveria, tai jis ir buna ant fotoaparato uzdetas g.gif
aisku, jei finansai leidzia, namuose ir prietemoje idealu butu tureti 35mm f/1.4 L klases objektyva. MB turejo proga ji isbandyti tai jis tikrai geras. o tada dar ir 85mm isigyti... bet tai cia tokie daugiau pasvajojimai mano rolleyes.gif
idomu, ka Agneza su fotolama patars smile.gif

Atsakyti
Sveiki,

Pirmiausia sveikinimai Babouziukei. Su gimtadieniu tave user posted image

Merginos, nuotraukos thumbup.gif Labai gražu wub.gif Kasdien jūsų darbai tobulėja ir gražėja wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 17 gruodžio 2006 - 19:52