Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Įkeliu kelias foto, tipo makro darytas biggrin.gif . Viena originalas, o kita jau patvarkyta kažkiek su PS.

user posted image

user posted image

user posted image

Pirma foto tokia susiliejusi gavosi. Čia tikriausiai per daug priartinau ir dar rankos sudrebėjo. Ir dar tai, kad aš ačkarikė, tai man per akį labai sunkiai matosi ar geras vaizdas ar susliejęs. doh.gif .
O tą pagražinimą tai per daug nušarpinau blush2.gif .

Čia pirmi mano blynai, niekada anksčiau nesu fotografavusi. Išbandinėjau šiandien fotiką. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babouziuke: 16 gruodžio 2006 - 17:58
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 17:45)
Ir dar tai, kad aš ačkarikė, tai man per akį labai sunkiai matosi ar geras vaizdas ar susliejęs.  doh.gif .

O tavo pliusas/ minusas labai didelis? g.gif Eos 350d turi tokią funkciją- aš vadinu "fotografavimas be akinių" Ten galima pasirinkti nuo -3.5 iki +3.5 (tikriausiai, aš tik - naudoju) 4u.gif 400-asis, manau, irgi turi tokią funkciją ax.gif Man su akiniais irgi buvo nepatogu, t.y. patogu, nes per daug prispaudžiu ir iškraipau akinius doh.gif Su ta funkcija viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 16 gruodžio 2006 - 18:03
QUOTE(Will @ 2006 12 16, 18:02)
O tavo pliusas/ minusas labai didelis?  g.gif  Eos 350d turi tokią funkciją- aš vadinu "fotografavimas be akinių"  Ten galima pasirinkti nuo -3.5 iki +3.5 (tikriausiai, aš tik - naudoju)  4u.gif 400-asis, manau, irgi turi tokią funkciją  ax.gif  Man su akiniais irgi buvo nepatogu, t.y. patogu, nes per daug prispaudžiu ir iškraipau akinius  doh.gif  Su ta funkcija viskas  thumbup.gif

Pas mane -2,5 4u.gif .
O kur ta funkcija yra, kad be akinių fotkonti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 16, 18:02)
O tavo pliusas/ minusas labai didelis?  g.gif  Eos 350d turi tokią funkciją- aš vadinu "fotografavimas be akinių"  Ten galima pasirinkti nuo -3.5 iki +3.5 (tikriausiai, aš tik - naudoju)  4u.gif 400-asis, manau, irgi turi tokią funkciją  ax.gif  Man su akiniais irgi buvo nepatogu, t.y. patogu, nes per daug prispaudžiu ir iškraipau akinius  doh.gif  Su ta funkcija viskas  thumbup.gif

mano 300D tokia funkcija irgi yra... be jos prapultis butu biggrin.gif (nors kartais ir su ja nugrybauju biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 18:04)
Pas mane -2,5  4u.gif .
O kur ta funkcija yra, kad be akinių fotkonti? ax.gif

is desnes viewfinder'io (akutes, per kuria ziuri) puses yra toks ratukas. va ji sukinejant ir nusistato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 16, 18:12)
mano 300D tokia funkcija irgi yra... be jos prapultis butu biggrin.gif (nors kartais ir su ja nugrybauju biggrin.gif )
Papildyta:

is desnes viewfinder'io (akutes, per kuria ziuri) puses yra toks ratukas. va ji sukinejant ir nusistato  mirksiukas.gif

Aha, labai ačiū, jau radau. 4u.gif
Mačiau ir anksčiau tą ratuką, tik nežinojau kam jis reikalingas blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 18:20)
Aha, labai ačiū, jau radau.  4u.gif

thumbup.gif
Man ta funkcija- tikras išsigelbėjimas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 15, 15:17)
Gavau ir CD su lietuviška instrukcija. Skaičiau, kad žakam iš jūsų reikėjo lietuviškos instrukcijos Canon 350D, tai manau, kad jos nelabai skiriasi funkcijomis, todėl, jeigu kam nors reikės galėsiu permesti meilu ar dar kaip nors. Tiksliai nežinau kiek vietos užima ta instrukcija.

Mes irgi nesenai isigijom Canon 400D, tik su juo daugiau MB naudojasi, negu as blush2.gif Babouziuke, jeigu galetum imesti ta instrukcija kaip nors, tai labai noreciau, nes mes pirkom uzsienyje, tai lietuviu kalba neturim instrukcijos unsure.gif
Atsakyti
Agneza, likau be zhado nuo tavo zuikio wub.gif ishkilo klausimas, kaip tu taip grazhiai kambaryje fona padarei? Ar chia pas jus kambarys nerealaus ilgio? g.gif
Atsakyti
Jūsų teismui įdedu kelias šiandien darytas foto:

user posted image

user posted image

Žinau, kad abiejose foto rožė pilnai netilpo į kadrą, bet jau šiandien džiaugiuosi, kad nors vaizdas nesusiliejęs rolleyes.gif .
Ir jau šiandien fotkinau be akinių biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 16, 23:46)
Grazu, na tik as asmeniskai, fotografuodama vaikus (ir ne tik) stengiuosi, kad fotokamera butu ju akiu lygyje, man taip graziau ziurisi g.gif ir noretusi man to paties pirmojoj nuotraukoj unsure.gif
...o dar... labai grazi dukryte wub.gif

Aha, reikes pabandyti ir kitaip.

QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 23:49)
Mačiau pas Agnezą ir RSaulytę, kad jūs užsidedate savo vardus ant savo nuotraukų. Norėjau paklausti su kuo taip padarote? Gal su PS?
Beje, jeigu ką, tai pas mane PS versija CS2.
4u.gif

maladec, jau nuotraukos pazymetos biggrin.gif

QUOTE(babouziuke @ 2006 12 17, 01:45)
Įkeliu kelias foto, tipo makro darytas  biggrin.gif . Viena originalas, o kita jau patvarkyta kažkiek su PS.

Pirma foto tokia susiliejusi gavosi. Čia tikriausiai per daug priartinau ir dar rankos sudrebėjo. Ir dar tai, kad aš ačkarikė, tai man per akį labai sunkiai matosi ar geras vaizdas ar susliejęs.  doh.gif .
O tą pagražinimą tai per daug nušarpinau  blush2.gif .

Čia pirmi mano blynai, niekada anksčiau nesu fotografavusi. Išbandinėjau šiandien fotiką. rolleyes.gif

Per arti prilindai prie kaktusu, nesusifokusavo.
O va rozes jau geriau. Tobuleji dienomis biggrin.gif Sumazinus, nuotraukas butina pasarpinti. Pabandyk ir pamatysi skirtuma. Tik nepersistenk tongue.gif

Musu fotike vaizdo ieskiklis - puikus: diiiidelis ir sviesus. Matau su savo ackarikais puikiai, o minusas tai matyt tokis, kaip jusu visu sudejus bigsmile.gif Man net regos koregavimas fotike nepadetu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneza: 17 gruodžio 2006 - 12:19
Babouziuke, rozhes lb grazhios thumbup.gif

o ash shian pagaliau gavau objektyva ir ji ishbandzhiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 17, 13:57)
Babouziuke, rozhes lb grazhios thumbup.gif

o ash shian pagaliau gavau objektyva ir ji ishbandzhiau.
user posted image

Labai labai grazi mergyte thumbup.gif ir foto thumbup.gif tik as nukirpciau ten desiniam sone esanti balta daikta.... g.gif
Atsakyti