Įkeliu kelias foto, tipo makro darytas . Viena originalas, o kita jau patvarkyta kažkiek su PS.
Pirma foto tokia susiliejusi gavosi. Čia tikriausiai per daug priartinau ir dar rankos sudrebėjo. Ir dar tai, kad aš ačkarikė, tai man per akį labai sunkiai matosi ar geras vaizdas ar susliejęs. .
O tą pagražinimą tai per daug nušarpinau .
Čia pirmi mano blynai, niekada anksčiau nesu fotografavusi. Išbandinėjau šiandien fotiką.
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 17:45)
Ir dar tai, kad aš ačkarikė, tai man per akį labai sunkiai matosi ar geras vaizdas ar susliejęs. .
O tavo pliusas/ minusas labai didelis? Eos 350d turi tokią funkciją- aš vadinu "fotografavimas be akinių" Ten galima pasirinkti nuo -3.5 iki +3.5 (tikriausiai, aš tik - naudoju) 400-asis, manau, irgi turi tokią funkciją Man su akiniais irgi buvo nepatogu, t.y. patogu, nes per daug prispaudžiu ir iškraipau akinius Su ta funkcija viskas
QUOTE(Will @ 2006 12 16, 18:02)
O tavo pliusas/ minusas labai didelis? Eos 350d turi tokią funkciją- aš vadinu "fotografavimas be akinių" Ten galima pasirinkti nuo -3.5 iki +3.5 (tikriausiai, aš tik - naudoju) 400-asis, manau, irgi turi tokią funkciją Man su akiniais irgi buvo nepatogu, t.y. patogu, nes per daug prispaudžiu ir iškraipau akinius Su ta funkcija viskas
Pas mane -2,5 .
O kur ta funkcija yra, kad be akinių fotkonti?
QUOTE(Will @ 2006 12 16, 18:02)
mano 300D tokia funkcija irgi yra... be jos prapultis butu (nors kartais ir su ja nugrybauju )
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 18:04)
is desnes viewfinder'io (akutes, per kuria ziuri) puses yra toks ratukas. va ji sukinejant ir nusistato
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 16, 18:12)
mano 300D tokia funkcija irgi yra... be jos prapultis butu (nors kartais ir su ja nugrybauju )
Papildyta:
is desnes viewfinder'io (akutes, per kuria ziuri) puses yra toks ratukas. va ji sukinejant ir nusistato
Papildyta:
Aha, labai ačiū, jau radau.
Mačiau ir anksčiau tą ratuką, tik nežinojau kam jis reikalingas .
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 18:20)
Aha, labai ačiū, jau radau.
Man ta funkcija- tikras išsigelbėjimas
Sveiki
Mes irgi nesenai isigijom Canon 400D, tik su juo daugiau MB naudojasi, negu as Babouziuke, jeigu galetum imesti ta instrukcija kaip nors, tai labai noreciau, nes mes pirkom uzsienyje, tai lietuviu kalba neturim instrukcijos
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 15, 15:17)
Gavau ir CD su lietuviška instrukcija. Skaičiau, kad žakam iš jūsų reikėjo lietuviškos instrukcijos Canon 350D, tai manau, kad jos nelabai skiriasi funkcijomis, todėl, jeigu kam nors reikės galėsiu permesti meilu ar dar kaip nors. Tiksliai nežinau kiek vietos užima ta instrukcija.
Mes irgi nesenai isigijom Canon 400D, tik su juo daugiau MB naudojasi, negu as Babouziuke, jeigu galetum imesti ta instrukcija kaip nors, tai labai noreciau, nes mes pirkom uzsienyje, tai lietuviu kalba neturim instrukcijos
Agneza, likau be zhado nuo tavo zuikio ishkilo klausimas, kaip tu taip grazhiai kambaryje fona padarei? Ar chia pas jus kambarys nerealaus ilgio?
Jūsų teismui įdedu kelias šiandien darytas foto:
Žinau, kad abiejose foto rožė pilnai netilpo į kadrą, bet jau šiandien džiaugiuosi, kad nors vaizdas nesusiliejęs .
Ir jau šiandien fotkinau be akinių .
Žinau, kad abiejose foto rožė pilnai netilpo į kadrą, bet jau šiandien džiaugiuosi, kad nors vaizdas nesusiliejęs .
Ir jau šiandien fotkinau be akinių .
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 16, 23:46)
Grazu, na tik as asmeniskai, fotografuodama vaikus (ir ne tik) stengiuosi, kad fotokamera butu ju akiu lygyje, man taip graziau ziurisi ir noretusi man to paties pirmojoj nuotraukoj
...o dar... labai grazi dukryte
...o dar... labai grazi dukryte
Aha, reikes pabandyti ir kitaip.
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 16, 23:49)
Mačiau pas Agnezą ir RSaulytę, kad jūs užsidedate savo vardus ant savo nuotraukų. Norėjau paklausti su kuo taip padarote? Gal su PS?
Beje, jeigu ką, tai pas mane PS versija CS2.
Beje, jeigu ką, tai pas mane PS versija CS2.
maladec, jau nuotraukos pazymetos
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 17, 01:45)
Įkeliu kelias foto, tipo makro darytas . Viena originalas, o kita jau patvarkyta kažkiek su PS.
Pirma foto tokia susiliejusi gavosi. Čia tikriausiai per daug priartinau ir dar rankos sudrebėjo. Ir dar tai, kad aš ačkarikė, tai man per akį labai sunkiai matosi ar geras vaizdas ar susliejęs. .
Čia pirmi mano blynai, niekada anksčiau nesu fotografavusi. Išbandinėjau šiandien fotiką.
Per arti prilindai prie kaktusu, nesusifokusavo.
O va rozes jau geriau. Tobuleji dienomis Sumazinus, nuotraukas butina pasarpinti. Pabandyk ir pamatysi skirtuma. Tik nepersistenk
Musu fotike vaizdo ieskiklis - puikus: diiiidelis ir sviesus. Matau su savo ackarikais puikiai, o minusas tai matyt tokis, kaip jusu visu sudejus Man net regos koregavimas fotike nepadetu...
Babouziuke, rozhes lb grazhios
o ash shian pagaliau gavau objektyva ir ji ishbandzhiau.
QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 17, 13:57)
Babouziuke, rozhes lb grazhios
Labai labai grazi mergyte ir foto tik as nukirpciau ten desiniam sone esanti balta daikta....