Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baubazz @ 2006 12 14, 18:14)
parasyk modeli arba nufotkinus parodyk kaip atrodo
smile.gif

Kojos - 190DB, o galva - 322RC2 smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Klausimelis:
pastebejau, kad visose fotkese vienoj vietoj yra plemas. blink.gif Ish kur jis galejo atsirasti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 12 15, 09:27)
Klausimelis:
pastebejau, kad visose fotkese vienoj vietoj yra plemas. blink.gif  Ish kur jis galejo atsirasti?  unsure.gif

speju kad apdulkejus matrica. (vaizdo jutiklis kuris yra fotoaparate)
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2006 12 15, 09:12)
Kojos - 190DB, o galva - 322RC2  smile.gif

jega. dar su dzoistiku, uhmmmmm....tikrai geras senelis pas tave:))))))
Atsakyti
sveiki 4u.gif

noriu jusu patarimu, reikia trikojo, kuriuose nelabai gaudausi ir geros literaturos pradziai. gal ka galit patart? betko nesinori pirkt..
Papildyta:
tiesa, fotikas mano Canonas S3
Atsakyti
QUOTE(rooibos @ 2006 12 15, 12:50)
sveiki  4u.gif

noriu jusu patarimu, reikia trikojo, kuriuose nelabai gaudausi ir geros literaturos pradziai. gal ka galit patart? betko nesinori pirkt..
Papildyta:
tiesa, fotikas mano Canonas S3

pavartyk ankstesnes temas, daug apsneketa ir apie trikojus ir apie literatura...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 15, 12:58)
tikrai geras senelis pas tave:))))))

biggrin.gif Kaledu Senelis tikrai siemet pasistenge, uztat rupestis Kaledu Bobutei, kad irgi nenuviltu... lotuliukas.gif

O jei rimtai, turiu klausimeli apie architekturiniu paminklu fotografavima blush2.gif Labai daznai nebuna pakankamai vietos atsitraukti ir visa pastata sutalpinti normaliai i kadra, o kai fotkini is arti (ir is apacios, zinoma), tuomet objektai nuotraukoje "griuna". Gal kas zinot kokiu paslapciu, kaip to isvengti, ar bent su photoshopu pataisyti? g.gif
Atsakyti
Man šiandien vyras parvežė gimtadienio dovaną Canon 400D thumbup.gif , tai po truputį pradėsiu mokytis bigsmile.gif .
Gavau ir CD su lietuviška instrukcija. Skaičiau, kad žakam iš jūsų reikėjo lietuviškos instrukcijos Canon 350D, tai manau, kad jos nelabai skiriasi funkcijomis, todėl, jeigu kam nors reikės galėsiu permesti meilu ar dar kaip nors. Tiksliai nežinau kiek vietos užima ta instrukcija.
Jeigu reikės kam, tai permesiu vakare, nes dabar nebeturiu laiko. 4u.gif
Atsakyti
Na ir seneliai shalchiai kokie buna bigsmile.gif Ajas superiny trikojy gavai, babouziuke as ir tokio fotiko norechiau 4u.gif Mano senelis nors ir pakankamai pasiturintis, tik vat fotikuose nesigaudantis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 15, 16:11)
Na ir seneliai shalchiai kokie buna bigsmile.gif  Ajas superiny trikojy gavai, babouziuke as ir tokio fotiko norechiau 4u.gif Mano senelis nors ir pakankamai pasiturintis, tik vat fotikuose nesigaudantis blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai aš vyrui pirmiausiai parodžiau kokį reikia pirkti jeigu pirktume. Tai jos tokį ir nupirko. bigsmile.gif
Tik, kad pas mus objektyvas 18 - 55 mm, tai vyras nepatenkintas, kad per mažai pritraukia vaizdą.
Bet tai, kad tie kiti objektyvai baisiai brangiai kainuoja doh.gif .
Atsakyti
Babouziuke, gerai, kad kaledines dovanas gauni is anksto, tai dabar iamzinsi grazius kaledinius momentus 4u.gif

Komentuokit ir KRITIKUOKIT mano darba:

Futboliste. Laukia 11 metru baudinys smile.gif

user posted image

P.S. atkreipkite demesi i zole, o cia dar tik vasaros pradzia doh.gif

Tupim, nei kakojam, nei sisiojam biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
As taip pat tikiuosi, kad musu Kaledu Senelis iki Kaledu susisuks bigsmile.gif
QUOTE(Agneza @ 2006 12 16, 14:43)
Komentuokit ir KRITIKUOKIT mano darba:

Grazu, na tik as asmeniskai, fotografuodama vaikus (ir ne tik) stengiuosi, kad fotokamera butu ju akiu lygyje, man taip graziau ziurisi g.gif ir noretusi man to paties pirmojoj nuotraukoj unsure.gif
...o dar... labai grazi dukryte wub.gif
Atsakyti
Mačiau pas Agnezą ir RSaulytę, kad jūs užsidedate savo vardus ant savo nuotraukų. Norėjau paklausti su kuo taip padarote? Gal su PS?
Beje, jeigu ką, tai pas mane PS versija CS2.
4u.gif
Atsakyti