Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Lindra @ 2006 11 22, 22:02)
aš irgi turiu Konika Minolta wink.gif

drinks_cheers.gif ...ir dar, žiūriu, klaipėdietė esi- aš irgi iš ten, tik laikinai atitrūkusi. Kai pamačiau bažnyčios foto... wub.gif

Temos pradžia- aiškiai ir konkrečiai- fotografavimo pagrindai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megana: 23 lapkričio 2006 - 00:42

Smagu, kad pradžia patiko, tik mano indėlis čia nedidelis - ačiū rsaulytei už nuotraukų santrauką ir ciburaskai už surankiotus patarimus į vieną vietą

QUOTE(Lindra @ 2006 11 22, 23:35)
na štai, tą tik truputį apkarpiau ir truputį pašarpinau. ar čia labai žvilgsnis bėga nuo vieno objekto prie kito, ar čia visai normaliai?  ax.gif

Man gražu. Gal dar galima kokiu pustoniu paryškinti, kad įspudingiau atrodytų, bet ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2006 11 22, 22:16)
Baubazz  mirksiukas.gif kodėl apleidai antradienius?  rolleyes.gif

susirgau, angina verysad.gif verysad.gif
bijau kad dar blogiau nebutu tai niekur is namu nelendu.....
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 11 23, 10:13)
Man gražu. Gal dar galima kokiu pustoniu paryškinti, kad įspudingiau atrodytų, bet ir taip gerai.

dar nemoku su PS nieko doro padaryt, tik patiesint foto, pašarpinti,... rėmukus kai kokius uždėt, nu ten apie visokius belekokius efektus nekalbu (apie foto "išdarkymą") o, vat, kaip paryškinti tuo pustoniuku? ir šiaip, kaip spalvas paryškinti... nežinau unsure.gif gal kas padėtų?

QUOTE(Baubazz @ 2006 11 23, 10:21)
susirgau, angina verysad.gif  verysad.gif
console.gif aš irgi kabarojuos iš panašios ligos unsure.gif (vakar siaubingai gerklę skaudėjo unsure.gif )

Megana, ši bažnyčia tiesiai man prieš langus mirksiukas.gif o tu iš kurios klp dalies?
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2006 11 22, 22:22)
seniai dariau, tai is stalciaus trauksiu  4u.gif
user posted image

makro bandymai  ax.gif jei ka cia rasiklio galas, ne bananas  blink.gif  tongue.gif
user posted image

zirniai tai man labai liuks thumbup.gif mano akims fokusas labai geroj vietoj mirksiukas.gif biggrin.gif

o tusinukas tai maziau liuks.. vien del kompozicijos.. nukirpau visa ta plota kairej

user posted image

QUOTE(Lindra @ 2006 11 23, 00:35)
user posted image

na štai, tą tik truputį apkarpiau ir truputį pašarpinau. ar čia labai žvilgsnis bėga nuo vieno objekto prie kito, ar čia visai normaliai?  ax.gif

man irgi labai gerai atrodo. kompozicija thumbup.gif mirksiukas.gif gal mazumele ir galima paryskint, bet nera labai butina..

(spalvas ryskinti galima su Ctrl+U (Image-Adjustments -Hue/Sturation), slankiojant ta dalykeli ant Saturation linijos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 23 lapkričio 2006 - 11:31
aciu uz nauja tema, gal sitoje ir man pavyks parodyti ka nors biggrin.gif

QUOTE(Lindra @ 2006 11 22, 23:35)
user posted image

man bega nuo boksto link saules ir atgal, bet grazu wub.gif

QUOTE(Baubazz @ 2006 11 23, 10:21)
susirgau, angina verysad.gif  verysad.gif
bijau kad dar blogiau nebutu tai niekur is namu nelendu.....

linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif
Papildyta:
dar klausimelis

kai fotkini vertikalia foto, tai irgi reikia laikytis tos "9 kvadrateliu" taisykles?
Atsakyti
Klausimas rsaulytei, gal gali pasakyti kaip sukeli visas nuotraukytes ir padarai vieną bendrą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 11 23, 12:26)
zirniai tai man labai liuks  thumbup.gif mano akims fokusas labai geroj vietoj  mirksiukas.gif  biggrin.gif
o tusinukas tai maziau liuks.. vien del kompozicijos.. nukirpau visa ta plota kairej

4u.gif thanks
ai , o tusinukas, siaip tik kaip bandymas, bet turbut daugiau nekisiu cia foto "niekuciu" blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisipažįstu, pamiršau kas norėjot literatūros apie kompoziciją blush2.gif PArašykit dar kartelį savo skype kontaktus, pabandysiu šiandien vakare persiųsti...
Atsakyti
sos, gal nelabai į temą, bet kažkas sakė turit knygyutę, kaip dirbt su PS... ar eina padaryti - traip - pvz iš vienos foto iškirpti kažkokį objektą - pvz zmogu, ir įkeltį į kitą nuotrauką, ... kaip iškirpti iš nuotraukos ir aplink žmogų palikt baltą foną, jau moku, o kaip iškirpt taip... nemoku... o labai labai reikia ...
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 11 23, 16:44)
sos, gal nelabai į temą, bet kažkas sakė turit knygyutę, kaip dirbt su PS... ar eina padaryti - traip - pvz iš vienos foto iškirpti kažkokį objektą - pvz zmogu, ir įkeltį į kitą nuotrauką, ... kaip iškirpti iš nuotraukos ir aplink žmogų palikt baltą foną, jau moku, o kaip iškirpt taip... nemoku... o labai labai reikia ...

Galima 4u.gif Esu taip dariusi, tik neprisimenu kaip doh.gif

Važiuosim savaigalį iš Vilniaus, tai tikiuosi ir nuotraukų pagaliau parsivežti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 11 23, 16:44)

paprasciausiai apvedzioji ta daikta, kuri nori iskirpti, tada eini i edit, ten spaudi copy, tada atsidarai ta nuotrauka, i kura nori iklijuoti, eini vel i edit ir spaudi paste. tada pasizymejus ta daikta nuotraukoje gali koreguoti, mazinti ar didinti. ir dazniausiai, kai jau padejai ten kur nori, reikia truputi konturus pasvelninti.

na, tikiuosi supratai, ka norejau pasakyti ax.gif
Atsakyti