Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baubazz @ 2006 12 07, 11:31)
prabegau pro naktini Kauna...

geltona baznycia
user posted image

dviese
user posted image

ugnies stulpai
user posted image

Šiaip gražu , bet man jos viso per geltonos. Kakaip riekejo susireguliuto spalvas, daba nelabai anturaliai atrodo..

QUOTE(Baubazz @ 2006 12 07, 21:48)
na dar proa is tos pacios serijos.
rotušė
user posted image
šita tai kazkokia nelabai apsviesta, nevisai ryski gavosi ir t.t. smile.gif
tiltas
user posted image
cia su kompozicija trukumai smile.gif))
Papildyta:

gal norite ta ponaiti pataisyti???
nes su kompozicija man nekas....

VA cia spalvos jau geriau smile.gif grazu smile.gif tik viskas visur pas tave pakrype....
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2006 12 08, 11:40)
Šiaip gražu , bet man jos viso per geltonos. Kakaip riekejo susireguliuto spalvas, daba nelabai anturaliai atrodo..
VA cia spalvos jau geriau smile.gif grazu smile.gif tik viskas visur pas tave pakrype....

juk senamiestyje pagrinde geltonas apsvietimas, baznycia raudona, todel ir geltona viskas aplink...
del pakrypimo: kazkaip neuzkliuvo man....tiesinau kiek galejau...
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2006 12 07, 23:01)
She,tau cia taip naturaliai gaunasi befotografuojant ta zalia spalva,ar tu derini spalvas su programa?nepyk,bet man zalias miskas doh.gif Nuotrauka grazi drinks_cheers.gif

naturaliai tokios spalvos, lygiai taip pat kaip pas Baubazzz baznycia geltona, taip ir vasaros gatvele i Sobora zalia smile.gif

QUOTE(Baubazz @ 2006 12 07, 23:39)
aciu uz visus pamokymus, puikiai zinau kad jei netelpa visas reik kazkuria dalį.
kazkaip buvau uzsibrezes visa paimti tai visa ir emiau......nezinau kodel.... blink.gif

kaip nukirpai tilta MAN gaila pradzios, neaisku kiek tas tiltas jau prasidejes...
na bet cia pagal skoni....

ot maximalistas lotuliukas.gif sakai zinai, o ir tilto pradzios gaila tongue.gif nu ir kam reikia zinot kiek tas tiltas prasidejes? nuotrauka ne filmas, visos istorijos neparodysi.
menas ne matematika zinoma, bet skonis nera vertinimo lygis (nes yra geras skonis ir blogas skonis mirksiukas.gif )
todel jau geriau sakyk pagal skirtinga suvokima, o ne skoni ax.gif
gavos kazkokia kalbos pamokele doh.gif
zodz, tadu jei norejai parodyt is kur tiltas prasideda reikejo parinkt toki rakursa, kad fone bokstas nesimatytu kaip pasalinis objektas ir kad pradzios stulpai neissiskirtu nedeganciomis virsunemis.

zinai, o as paziurejau dabar i savo apkarpymus, kad man is tikro labai pagailo tu gulbiu unsure.gif
Atsakyti
aha, ir man pagailo gulbių rolleyes.gif
Atsakyti
Baubazz grazhiu nuotraukeliu parodei. Man jos grazhios 4u.gif

Savaitgaly mb buvo zhvejyboj, tai fotikas jo mashinoj pastriges... Vis pamirshta parneshti doh.gif Sudirbs fotika tokiais orais belaikydamas mashinoj. Bet gal tada greichiau ishzysiu nauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 08, 20:53)

Savaitgaly mb buvo zhvejyboj, tai fotikas jo mashinoj pastriges... Vis pamirshta parneshti doh.gif Sudirbs fotika tokiais orais belaikydamas mashinoj. Bet gal tada greichiau ishzysiu nauja bigsmile.gif

tai kai parnes, sakyk... o varge vargeli.... matai.. (diafragma.....bet tinka visi kiti protingai skambantys zodziai) parejo.... doh.gif Kur gi tai matyta, sitiek dregmes gavo vargsiukas schmoll.gif Sudie senasis gerasis fotike... bye1.gif cray.gif (cia tinka tik jei jis nieko neraukia apie fotikus hihihi.gif )
Remontas cia bezboznai brungus, taip, kad..... smoke.gif
Buvau pafotkint miesta...tik nuvaziavom ir prasidejo liutis mad.gif Lyja kiaura para su pusvalandinem pertraukom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2006 12 08, 21:25)
tai kai parnes, sakyk... o varge vargeli.... matai.. (diafragma.....bet  tinka visi kiti protingai skambantys zodziai) parejo....  doh.gif  Kur gi tai matyta, sitiek dregmes gavo vargsiukas  schmoll.gif  Sudie senasis gerasis fotike...    bye1.gif  cray.gif (cia tinka tik jei jis nieko neraukia apie fotikus hihihi.gif )
Remontas cia bezboznai brungus, taip, kad.....  smoke.gif
Buvau pafotkint miesta...tik nuvaziavom ir prasidejo liutis  mad.gif Lyja kiaura para su pusvalandinem pertraukom  blink.gif

thumbup.gif pasiteisinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai noreciau patarimo... ax.gif Senis uzsimine, kad gali buti dosnus siais metais ir atnesti nauja fotika(vietoj naujo objektyvo blush2.gif ). Dabar turiu Canon EOS RebelXT...Noreciau atsinaujinti, bet galvoju kuri is tu 2-ju rinktis- Nikon D80 10.2MP, ar Canon 30D 8.2MP
Jusu manymu, kuris geresnis g.gif Gal kas gali pameteti savo nuomone, buciau labai dekinga 4u.gif

Ir atsiprasau tu, kam kliuna klausimai apie technika 4u.gif Paprasciausiai tam skirtos temos nera, o visi nusimanatys renkasi cia, tai ir paklausiu blush2.gif O kai turesiu ka gero parodyti, tai pasirodysim ir su nuotraukom bigsmile.gif Nepykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 gruodžio 2006 - 08:10
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 09, 08:06)
Ir atsiprasau tu, kam kliuna klausimai apie technika 4u.gif  Paprasciausiai tam skirtos temos nera, o visi nusimanatys renkasi cia, tai ir paklausiu blush2.gif O kai turesiu ka gero parodyti, tai pasirodysim ir su nuotraukom bigsmile.gif Nepykit 4u.gif

Tokia tema yra štai čia 4u.gif O čia yra jų palyginimas ax.gif Įdomu, kad NIKON naudoja SC tipo korteles, tai jei dabar turi Canon, teks pakeisti visas, bet čia ne esmė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 09 gruodžio 2006 - 11:06
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 09, 08:06)
galvoju kuri is tu 2-ju rinktis- Nikon D80 10.2MP, ar Canon 30D 8.2MP
Jusu manymu, kuris geresnis g.gif Gal kas gali pameteti savo nuomone, buciau labai dekinga 4u.gif

kadangi pats turiu nikon tai ji ir rinkciausi, nikon'as tiesiog ptilimpa prie rankos, labai patogus valdymas.
canon'u objektyvai ir visi upgreidai yra pigesni.
sis nikon yra pigesnis uz 30d canona.
taip kad net nzn ka tau pasiulyti:)

p.s. baubazz cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 09 gruodžio 2006 - 12:09
sveiki

kazi kur Rsaulyte dingo, nebeuzeina cia g.gif

o as nuo kaledu senio macro objektyva ir apsvietima gausiu ax.gif

ir dar Baubazz, yra didelis skirtumas tarp objektyvo sakykim 18-50 ir macro 50, macro yra skirtas fotografuoti is labai arti, kad geresne kokybe gautus, kiti nesufokusuoja is arti,nors ir padengia 50, na kiek as zinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 09 gruodžio 2006 - 12:40
QUOTE(rimulka @ 2006 12 09, 13:36)
ir dar Baubazz, yra didelis skirtumas tarp objektyvo sakykim 18-50 ir macro 50, macro yra skirtas fotografuoti is labai arti, kad geresne kokybe gautus, kiti nesufokusuoja is arti,nors ir padengia 50, na kiek as zinau  ax.gif

as zinau kas yra macro objektyvas. tu pagalvok ka tu pritrauksi su 50mm?????
macro objektyvai fokusuoja is ~20cm, nes is arciau jei ir fokusuotu tu neapsviestum objekto.....
taigi jei ir yra macro objektyvai su 50mm tai manau yra visiskas slamstas.

Atsakyti