Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2006 12 07, 19:08)
gus, o koks pas tave canonas smile.gif

Kas atsakys jei ne savas biggrin.gif Wyshnia aciu wub.gif tai reikia pirkt stova,nes pati maciau kad fotikas ilgai atsirinkineja,o as jo nenulaikau taip ilgai doh.gif pas mane canon 30D,man kaip patinka su juo fotografuot wub.gif bet reikia susigaudyt daug ka,gal kursus paiimt,ka tu manai?
tiesa,o stovas tinka bent koks,ar butent canon`ui tinkancio ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 07, 18:06)
aciu aciu
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

pirma ir paskutine darytos su stovu.
fotografuodamas ta baznycia pasigedau plataus kampo objektyvo, su mano 28mm niekaip as jos nesutalpinau kad gerai gautusi. todel ir kampas nukirstas.....

Baubazz, labai gražu, ypač bažnyčia wub.gif

Aš irgi pagalvojau, kad plačiakampiu objektyvu daryta nuotrauka būsų iš viso super wub.gif
Atsakyti
na dar proa is tos pacios serijos.
rotušė
user posted image
šita tai kazkokia nelabai apsviesta, nevisai ryski gavosi ir t.t. smile.gif
tiltas
user posted image
cia su kompozicija trukumai smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(she @ 2006 12 07, 18:54)
niu niu niu, cia ne pasiteisinimas  schmoll.gif
gausi lazdu, apie technine puse ziniu turi, o apie kompozicija ir rakursus reikalai slubuoja biskiuka  ax.gif
prasom taisytis, ponaiti  tongue.gif

gal norite ta ponaiti pataisyti???
nes su kompozicija man nekas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 07 gruodžio 2006 - 21:42
QUOTE(gus @ 2006 12 07, 20:58)
Kas atsakys jei ne savas biggrin.gif Wyshnia aciu wub.gif tai reikia pirkt stova,nes pati maciau kad fotikas ilgai atsirinkineja,o as jo nenulaikau taip ilgai doh.gif pas mane canon 30D,man kaip patinka su juo fotografuot wub.gif bet reikia susigaudyt daug ka,gal kursus paiimt,ka tu manai?
tiesa,o stovas tinka bent koks,ar butent canon`ui tinkancio ieskot?

nu fotikas liuks, mes galvojam savo atsinaujint iki 30D rolleyes.gif gal Kaledu Senis pades biggrin.gif
o trikojis tinka visoks, geriausi yra manfroto, bet ju ir kainikes blink.gif man mane velbon firmos tai irgi geras. kai renkiesi reikia ziuiret, ko tau reikia (kaip ir visame kame). mums reikejo, kad butu lengvas, lengvai ir greitai issilankstytu ir susilankstytu. bet siaip, jei nezadi jo niekur toli nesiotis, tai reikia ziureti pagal tai, kiek svorio islaiko - nes fotoaparatas sveria, dar jei uzdesi nelengva zoomine linze... zodziu pora kilu turetu islaikyti butinai smile.gif jei atliekamu pinigeliu turi ir manai rimtai fotografuoti, gerai butu, kad fotoaparatas tvirtintusi prie (nezinau kaip tiksliai lietuviskai blush2.gif ) apvalios galvutes, vietoj to, kad ploscias pavirsius su keliais varztas, dar gerai butu, kad fotoaparatas kabintusi tiek i virsu, tiek i apacia ir dar, kad galetum svori papildoma prie stovo prikabint, bet kaip ir sakiau, tai nera butiniausi dalykai mirksiukas.gif
Papildyta:
Baubazz, man noretusi antros nuotraukos tonines ir truputi apkarpytos is kaires ir apacios g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 07, 21:57)
mes galvojam savo atsinaujint iki 30D rolleyes.gif gal Kaledu Senis pades biggrin.gif

O koks pas jumis,kad nori atnaujint? g.gif pas tave ir taip grazios nuotraukos wub.gif nors norams ribu nera biggrin.gif
Ziurejau ka tik trikoju kainas,tai tas manfrotto,ne labai kandziojasi,gal daugiau brangesni filmavimo kamerom,o foto aparatam gali ir nebrangiai nusipirkt,o kai sulauksiu nuolaidu,is vis bus thumbup.gif bet man vis tiek reiks tavo pagalbos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 07, 21:48)

gal norite ta ponaiti pataisyti???
nes su kompozicija man nekas....

bandysiu, kiek pati ismanau lotuliukas.gif

pirmiausia, tai Rotuse (vel kaip baznycia Vytauto) vos vos ispausta i kadra, nu patikek, jau tada geriau tu jos visos neimk, imk dali. va tas medis su lempechkom isvis gadina kadra doh.gif
kai fotkini nepamirsk pasizvalgyti ne tik i objekta kuri nori nufotografuot, bet ir i aplinka, juolab, kai fotografuoji kazka statishko, kas nepabegs is panoses smile.gif
nu as idesiu savo fotke is vasaros, nesakau kad super duper, bet man puse velniaus smile.gif (cia kaip pvz, kad neimt viso statinio, zaidzia ir medziai kompozicijoj, ir sviesos, aisku biski gal perdaug nuemus Soboro g.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2006 12 07, 22:43)
O koks pas jumis,kad nori atnaujint? g.gif pas tave ir taip grazios nuotraukos wub.gif nors norams ribu nera biggrin.gif
Ziurejau ka tik trikoju kainas,tai tas manfrotto,ne labai kandziojasi,gal daugiau brangesni filmavimo kamerom,o foto aparatam gali ir nebrangiai nusipirkt,o kai sulauksiu nuolaidu,is vis bus  thumbup.gif bet man vis tiek reiks tavo pagalbos wub.gif

pas mus 300D, taviskis geresnes klases rolleyes.gif
niu pakalbesim kada ir apie trikojus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(she @ 2006 12 07, 22:47)
nu as idesiu savo fotke is vasaros

thumbup.gif
Atsakyti
baubazz, man tavo tiltas tai jeginis thumbup.gif
pataisyciau tik sitaip ir i atvirukus mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2006 12 07, 22:52)

aciuks.gif
Atsakyti
She,tau cia taip naturaliai gaunasi befotografuojant ta zalia spalva,ar tu derini spalvas su programa?nepyk,bet man zalias miskas doh.gif Nuotrauka grazi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 12 07, 23:58)
baubazz, man tavo tiltas tai jeginis  thumbup.gif
pataisyciau tik sitaip ir i atvirukus  mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
aciuks.gif

aciu uz visus pamokymus, puikiai zinau kad jei netelpa visas reik kazkuria dalį.
kazkaip buvau uzsibrezes visa paimti tai visa ir emiau......nezinau kodel.... blink.gif

kaip nukirpai tilta MAN gaila pradzios, neaisku kiek tas tiltas jau prasidejes...
na bet cia pagal skoni....
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2006 12 07, 23:43)
Ziurejau ka tik trikoju kainas,tai tas manfrotto,ne labai kandziojasi,gal daugiau brangesni filmavimo kamerom,o foto aparatam gali ir nebrangiai nusipirkt,o kai sulauksiu nuolaidu,is vis bus  thumbup.gif bet man vis tiek reiks tavo pagalbos wub.gif

apie kainas, manfroto tikrai nepigus trikijojai, nors vienam 300lt yra kazkokia nesamone moket uz trikoji, kitam 300lt kaip du pirstus apsisiot tongue.gif
manau uz 200lt galima tikrai gera trikoji rasti.
aisku jei gali leisti kokius 500lt tai paimsi manfrotto trikoji su dzoistiku.....
bet ar namams to reikia???
Atsakyti
Sveiki,

labai grazhiu foto radau wub.gif o mano objektyvas sugedo, tai jau daugiau nei menesi nieko nefotkinau. sad.gif Ishsiilgau nerealiai cray.gif Nusiunchiau, kad pakeistu, pasirodo garantija vos priesh keleta sav pasibaige doh.gif shventes arteja, o ash be foco....
Atsakyti
Ginija jei neklystu tu lankei fotografavimo kursus ax.gif gal gali trumpai papasakoti kaip sekesi bigsmile.gif
nes as irgi ruosiuosi, tai reikia atsiliepimu smile.gif
Atsakyti