QUOTE(californiagirl @ 2006 12 02, 17:33)
Sveikutes
Tik pries keleta dienu atradau sia temele Pati irgi labai megstu fotografuoti, nors esu visai zalia Todel patyrusiu fotografiu patarimai labai praverstu, jei priimsit i savo buri
As dar tik keleta menesiu fotografuoju su Canon EOS Rebel XT.(Pries tai 3 metus naudojau "muilinuke")
Prasyciau patarimo, mat noriu senio salcio prasyti objektyvo Koki geriausia rinktis savajam fotikui??? Dabar pas mane 18-55mm ir dar panaudoju objektyva 35-80mm nuo savo 10 metu senumo neskaitmeninio Canon'o EOS. Noriu kazko rimtesnio, bet neturiu zalio supratimo Gal galetumet patarti??? Is anksto didelis aciu
P.S. Va paziurejua dabar viena...Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM Lens Ka reiskia USM Lens???
Tik pries keleta dienu atradau sia temele Pati irgi labai megstu fotografuoti, nors esu visai zalia Todel patyrusiu fotografiu patarimai labai praverstu, jei priimsit i savo buri
As dar tik keleta menesiu fotografuoju su Canon EOS Rebel XT.(Pries tai 3 metus naudojau "muilinuke")
Prasyciau patarimo, mat noriu senio salcio prasyti objektyvo Koki geriausia rinktis savajam fotikui??? Dabar pas mane 18-55mm ir dar panaudoju objektyva 35-80mm nuo savo 10 metu senumo neskaitmeninio Canon'o EOS. Noriu kazko rimtesnio, bet neturiu zalio supratimo Gal galetumet patarti??? Is anksto didelis aciu
P.S. Va paziurejua dabar viena...Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM Lens Ka reiskia USM Lens???
labukas ir visiems fotomanams labukas
mes fotografuojam su tokiu canonu ir del objektyvu tai mano patirtis sako, kad geriau tureti kelis prime objektyvus, nei viena zoomini. na bet cia aisku viskas susiveda i pinigelius. fotografuojant zmones man labiausiai pravercia 50 mm ir 100mm macro lobjektyvai. as pastebejau, kad nestudijoj fotografuojant, t.y., kai fotikas ne ant stovo, labai svarbu, kad objektyvas nebutu sunkus (70-200mm man jau per sunkus, kai blogesniu apsvietimu fotografuoji) ir zinoma, kad kiek imanoma daugiau atsidarytu diafragma, tada be to, kad sviesos daugiau patenka, sufokusuoti gali taip, kad tik fotografuojamas objektas ryskus butu, o visa kita susilietu... nu man taip grazu portretuose
na ir prirasiau