QUOTE(Goniuke @ 2006 12 06, 08:16)
kaip tik siuo metu pas mane CRT
sakau savo nuomone tik todel kad cia tokia tema..
na bet tavo avataras kazkoks tamsus ir violetinis veidas na bet gal baubas toks ir turi but
kazkaip nelimpa man kai zmogus pasakoja kaip ismano apie fotografija ir save pateikia su tokia foto
tik labai labai prasau nesupykti
sakau savo nuomone tik todel kad cia tokia tema..
na bet tavo avataras kazkoks tamsus ir violetinis veidas na bet gal baubas toks ir turi but
kazkaip nelimpa man kai zmogus pasakoja kaip ismano apie fotografija ir save pateikia su tokia foto
tik labai labai prasau nesupykti
Man irgi dauguma Baubo foto tamsios atrodo, nors ir darbe, ir namie skirtingi monitoriai. Tai arba pas jį per daug nušviesintas monitorius, arba jis taip pasaulį mato . Man kartais irgi norisi nutamsinti. O dėl jo išmanymo apie fotografiją nei kiek neabejoju.
O aš žiūriu visi kažkur dingę? Nebefotografuojat? Aš praktikojuos tik namie, su macro (sakau per žiemą ir išmoksiu), nes kai grįžtu tamsu būna ir šiaip kasdien rūkas, pilkas ir negražus vaizdas.
O kad nenobodžiautumėt įmetu keleta atsitiktinai parinktų foto kritikai:
"dainininko" portretas
Mano pastebėti minusai: nuo blico nubalus nosis, ir vietom pasilieję.
Pasiteisinimas fotografuota dar su senąja mano "muiline", be blico foto iš vis juoda būtų buvusi, ten nėra reguliuojamas išlaikymas, tai šuniui judant, būtų viskas išsilieję. Ir ten nebuvo makro funkcijos, artimiems objektams.
Garfildas
Čia man kažkas kliūma bet nesugalvoju kas, šešėlis pirmam plane? gal antras planas per šviesus?
Pasiteisinimas Fotografavau gelės ir pan, o jis taip staigiai užšoko, nespėjau nei pakeisti nustatymų, nei atsistoti į reikiamą pusę...
Gerbera lašiukuose
Minusai (ir pasiteisinimas ) gal kiek per tamsi, bet fotografavau namie, prie stalinės lempos, apšvietimas toks nelabai natūralus ir gavosi.
ir paskutinė Nida
Monotoniškas ir neįdomus vaizdas, horizontas gal galėtų žemiau būti (bet ji man kažko patinka).
O jūsų nuomonė?