Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Agneza @ 2006 12 03, 16:03)
Ji nubega prie fotiko paspaudia On ir ant sofkutes ir taip be galo be krasto lotuliukas.gif
Va rezultatas. Pati nuotrauku dar neapdoroja tai tokia ir palikom smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 12 03, 13:24)
o kokių minčių turėėtumėte apie šį objektyvą?
Nikon 70-300mm F4.5-5.6 AF ZOOM NIKKOR G kaina tik 599,-Lt (kaina be nuolaidos 717,-Lt)

pats neciupinejau, bet sake patyre fotografai kad slamstas, plastmasinis, dar ten kazko pasake, bet as iskart i ji nebeziurejau,
jei jau nori zoom, tai neblogas variantas yra Sigma 70-300 APO MACRO
jo kaina berods 800lt jei turi kazkur nuolaida tai gausi pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneza @ 2006 12 03, 13:33)
Cia musu jaunoji karta auga  biggrin.gif
Ji nubega prie fotiko paspaudia On ir ant sofkutes ir taip be galo be krasto lotuliukas.gif

geras, bet as bijociau vaikui palikt toki "zaisla" neduok dieve nugrius ant zemes........ verksi dramblio asarom....
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 03, 02:01)
            Baube tu gal moki? g.gif ...... biggrin.gif

galiu pameginti bet nieko nepazadu.
nors jau maciau pasisiule kazkas...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 02, 20:30)
aš pirkau sigma 500 DG ST.

Sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif Mes tokį irgi pirkom kartu su fotiku smile.gif

Pasigirsiu ir aš blush2.gif - gavom dovanų štatyvą thumbup.gif
Papildyta:
Agneza, jaunoji fotografė auga biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 12 03, 19:49)

Pasigirsiu ir aš  blush2.gif - gavom dovanų štatyvą thumbup.gif

sveikinu, koki gavote?
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 03, 20:18)
sveikinu, koki gavote?

Velbon CX-540 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 12 03, 21:30)
Velbon CX-540 ax.gif

atrodo neblogas.
svarbu kad nenugriutu su visa aparatura....
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 04, 02:16)
geras, bet as bijociau vaikui palikt toki "zaisla" neduok dieve nugrius ant zemes........ verksi dramblio asarom....

Nebijom, nenuvers smile.gif
Mes verkem dramblio asarom, kai nukniso ir vaiko vezimuka, ir statyva kartu...

Sinuhe sveikinam 4u.gif , dabar mums kokiu nors nuotraukyciu prasomta proga parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2006 12 03, 23:34)
Sinuhe sveikinam  4u.gif , dabar mums kokiu nors nuotraukyciu prasomta proga parodyti.

Dar neišbandėm blush2.gif
Atsakyti
Agneza lotuliukas.gif pavaro mergina rolleyes.gif uzhtat man saviske neiseina fotografuoti. tik pamato fotoaparata ir viskas bega tekina paiimti , nebent kur is pasalu pavyksta biggrin.gif

Tiesa vistik neapsikentem vezam siandien savo canon i garantini unsure.gif nesiti kad kaskart jis nesufokusuoja arba sujudinam ranka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 gruodžio 2006 - 08:53
QUOTE(boruzka @ 2006 12 04, 09:53)
Agneza  lotuliukas.gif pavaro mergina  rolleyes.gif uzhtat man saviske neiseina fotografuoti. tik pamato fotoaparata ir viskas bega tekina paiimti , nebent kur is pasalu pavyksta  biggrin.gif

Tiesa vistik neapsikentem vezam siandien savo canon i garantini  unsure.gif nesiti kad kaskart jis nesufokusuoja arba sujudinam ranka.

o tai kas canonui??? nefokusuoja?
Atsakyti
baubazz, sveikinimai su nauju pirkiniu 4u.gif

QUOTE(AŠA @ 2006 12 03, 12:24)
o kokių minčių turėėtumėte apie šį objektyvą?
Nikon 70-300mm F4.5-5.6 AF ZOOM NIKKOR G kaina tik 599,-Lt (kaina be nuolaidos 717,-Lt)

kaip ir baubazz jau pakomentavo, nieko gero smile.gif nu ta prasme, galima ir geriau. Nelabai ir naudojamas pas mus, nebent jei reik ka paziuret, o ziurono po ranka nera lotuliukas.gif

boruzka, o tu tikra kad nustatymai pas tave nenureguliuoti? gal ir kvailai paklausiau, jei fotografavime turi patirties, bet buna zmones paprastai nepagalvoja apie elementariausius atvejus ax.gif
Atsakyti
Baubazz, Sinuhe su naujais pirkiniais 4u.gif Ramu chia pasidare ax.gif Turbut visi sniego laukia bigsmile.gif
Atsakyti