sveikos
pirma karta fotografavau degancia zvake, noreciau suzinoti kaip apsvietimas, ar e per tamsu? nors as pati isivaizdavau ja tamsia
Kaledine Zvake
Rimulka pati zhvake visai nieko, tik tas blizgutis aplinkui labai jau tamsus
Gal kas susiduret su tokiu stovu??? Galvoju gal jis visai nieko macro nuotraukoms
Gal kas susiduret su tokiu stovu??? Galvoju gal jis visai nieko macro nuotraukoms
QUOTE(Tosk @ 2006 12 02, 12:00)
Rimulka pati zhvake visai nieko, tik tas blizgutis aplinkui labai jau tamsus
Turiu kazka panasaus.. Tiesa pasakius, man jis nelabai patinka... Siaip tavasis gal stabilesnis atrodo...
laba diena,
taigi norėjau pasigirti , kad nusipirkau išorinį blicą
įdedu elementaru skirtumą kur su išoriniu ir su vidiniu blicu fotografuota.
su nuotraukomis nieko nedaryta tai labai nebarkit
Sveikutes
Tik pries keleta dienu atradau sia temele Pati irgi labai megstu fotografuoti, nors esu visai zalia Todel patyrusiu fotografiu patarimai labai praverstu, jei priimsit i savo buri
As dar tik keleta menesiu fotografuoju su Canon EOS Rebel XT.(Pries tai 3 metus naudojau "muilinuke")
Prasyciau patarimo, mat noriu senio salcio prasyti objektyvo Koki geriausia rinktis savajam fotikui??? Dabar pas mane 18-55mm ir dar panaudoju objektyva 35-80mm nuo savo 10 metu senumo neskaitmeninio Canon'o EOS. Noriu kazko rimtesnio, bet neturiu zalio supratimo Gal galetumet patarti??? Is anksto didelis aciu
P.S. Va paziurejua dabar viena...Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM Lens Ka reiskia USM Lens???
Tik pries keleta dienu atradau sia temele Pati irgi labai megstu fotografuoti, nors esu visai zalia Todel patyrusiu fotografiu patarimai labai praverstu, jei priimsit i savo buri
As dar tik keleta menesiu fotografuoju su Canon EOS Rebel XT.(Pries tai 3 metus naudojau "muilinuke")
Prasyciau patarimo, mat noriu senio salcio prasyti objektyvo Koki geriausia rinktis savajam fotikui??? Dabar pas mane 18-55mm ir dar panaudoju objektyva 35-80mm nuo savo 10 metu senumo neskaitmeninio Canon'o EOS. Noriu kazko rimtesnio, bet neturiu zalio supratimo Gal galetumet patarti??? Is anksto didelis aciu
P.S. Va paziurejua dabar viena...Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM Lens Ka reiskia USM Lens???
QUOTE(Baubazz @ 2006 12 02, 12:01)
laba diena,
Taigis labai labai sveikinu. a kokis čia bliciukas? šiaip ir aš turiu šiokią tokią mintį, švenčių proga pasidovanoti sau bliciuką..
QUOTE(Aidairi @ 2006 12 02, 21:00)
Taigis labai labai sveikinu. a kokis čia bliciukas? šiaip ir aš turiu šiokią tokią mintį, švenčių proga pasidovanoti sau bliciuką..
aš pirkau sigma 500 DG ST.
vilbroje 599, jeigu nuolaida išsipeši bus pigiau
šiaip norejau nikon SB-600 bet kad jo naujo kaina 999 tai kažkaip ....nestudentiška....
dar yra Sigma 500DG super. sako ta geresne, tik neaisku kuo ir kainuoja 799....
SOS.... pagelbekit kas galit......
Reik apkarpyti nuotraukeleje esanti viena objekta,ne pacia nuotrauka.....Turiu pati siokia tokia programike,bet niekaip nesugebu graziai apkirpti ..Na jai kas galit-pagelbekit....Labai jau reikia...Pasiusciau nuotrauka i pasta jai atsiras kas gales pagelbeti
Baube tu gal moki? ......
Reik apkarpyti nuotraukeleje esanti viena objekta,ne pacia nuotrauka.....Turiu pati siokia tokia programike,bet niekaip nesugebu graziai apkirpti ..Na jai kas galit-pagelbekit....Labai jau reikia...Pasiusciau nuotrauka i pasta jai atsiras kas gales pagelbeti
QUOTE(rimulka @ 2006 12 02, 09:00)
sveikos
pirma karta fotografavau degancia zvake, noreciau suzinoti kaip apsvietimas, ar e per tamsu? nors as pati isivaizdavau ja tamsia
Kaledine Zvake
Kaledine Zvake
Apsvietimas man tamsokas, siaip nuotrauka man "gruboka", kazkaip nesiziuri ta zvake ir tie blizguciai. Gal dar turi nuotrauka su zvake, kur kompozicija kitokia?
QUOTE(Tosk @ 2006 12 02, 19:00)
Futuristinis stovas Labai nestabiliai atrodo.
Mano pana tai megsta fotkinti save nuo stovo, kad matytumet kokiu autoportretu yra padares pusantru metu vaikas Kai stovas stabilus, tai ir didzioji fotografe nenuvercia jo.
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 03, 01:33)
USM - Ultra sonic motor, t.y. kad objektyve yra ultragarsinis fokusavimo motoras. Autofokusas begarsis.
O musu isorine blykste sugedo
o kokių minčių turėėtumėte apie šį objektyvą?
Nikon 70-300mm F4.5-5.6 AF ZOOM NIKKOR G kaina tik 599,-Lt (kaina be nuolaidos 717,-Lt)
Nikon 70-300mm F4.5-5.6 AF ZOOM NIKKOR G kaina tik 599,-Lt (kaina be nuolaidos 717,-Lt)
Cia musu jaunoji karta auga
Apeina statyva, patikrina viska, po to mes uzdedam fotika.
Ji nubega prie fotiko paspaudia On ir ant sofkutes ir taip be galo be krasto
Va rezultatas. Pati nuotrauku dar neapdoroja tai tokia ir palikom
Apeina statyva, patikrina viska, po to mes uzdedam fotika.
Ji nubega prie fotiko paspaudia On ir ant sofkutes ir taip be galo be krasto
Va rezultatas. Pati nuotrauku dar neapdoroja tai tokia ir palikom
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 03, 01:01)
SOS.... pagelbekit kas galit......
siusk man as apkirpsiu su photoshppu ir paaiskink ka kponkreciai ..
kristina.tamaliunaite@gmail.com