Kaip tik valgau blynus su varške, labai skanu. Šiandien ruošiuosi kepti baltus kukulius, jei šeimyna kokio kito patiekalo neužsiprašys.
Sveikos,
kepiau mėsos apkepą, gavosi fantastiškai skaniai. Mėsa burnoj tirpo.
kepiau mėsos apkepą, gavosi fantastiškai skaniai. Mėsa burnoj tirpo.
noriu paklausti su kuo kepate varškinį tinginį? Su kuo skaniau- su braškėm(pvz šaldytas atšildžius) ar su džiovintais vaisiais?
QUOTE(jolančiukas @ 2006 11 26, 11:38)
noriu paklausti su kuo kepate varškinį tinginį? Su kuo skaniau- su braškėm(pvz šaldytas atšildžius) ar su džiovintais vaisiais?
nu su šaldytais nerizikuočiau - didelė tikimybė, kad išteš..
QUOTE(jolančiukas @ 2006 11 26, 11:38)
noriu paklausti su kuo kepate varškinį tinginį? Su kuo skaniau- su braškėm(pvz šaldytas atšildžius) ar su džiovintais vaisiais?
Siaip to tinginuko kept nereikia O as gaminant ji, vaisius pamaisau - imu ir svieciu, ir konservuotu, ir dziovitnu.
Kazkada imaisiau ir saujale saldytu vysniu, bet ju ten buvo palyginti mazuma.
Merginos, paaiskinkit man kuo skiriasi normalus baltas cukrus nuo rudo . Jeigu i pyraga reikia 2 v.s. rudojo cukraus, tai kiek reikia deti balto
QUOTE(agotas @ 2006 11 26, 13:43)
Merginos, paaiskinkit man kuo skiriasi normalus baltas cukrus nuo rudo . Jeigu i pyraga reikia 2 v.s. rudojo cukraus, tai kiek reikia deti balto
baltas yra saldesnis tai jo reikėtų mažiau tik ant kiek mažiau neatsimenu kažkur Sonatino rašė lyg per pusę
Dariau as kazkada vistiena jogurto padaze, gavosi labai skaniai, bet visgi man per riebu (tikrai ne majonezas buvo ). Gal nereikia viso butelio deti, ar galima praskiesti su kokiu vandeniu?
QUOTE(Shalimar @ 2006 11 26, 16:29)
Dariau as kazkada vistiena jogurto padaze, gavosi labai skaniai, bet visgi man per riebu (tikrai ne majonezas buvo ). Gal nereikia viso butelio deti, ar galima praskiesti su kokiu vandeniu?
man irgi rieboka pasirode, bet seimynai tai labai patiko
QUOTE(Shalimar @ 2006 11 26, 15:29)
Dariau as kazkada vistiena jogurto padaze, gavosi labai skaniai, bet visgi man per riebu (tikrai ne majonezas buvo ). Gal nereikia viso butelio deti, ar galima praskiesti su kokiu vandeniu?
Vandens tikrai nereikia, ir taip daug jo ten pasidaro, gal tiesiog mažiau jo deti
QUOTE(jolančiukas @ 2006 11 26, 10:38)
noriu paklausti su kuo kepate varškinį tinginį? Su kuo skaniau- su braškėm(pvz šaldytas atšildžius) ar su džiovintais vaisiais?
Teisngai jau pastebėjo, kad jo kepti nereikia. Gali atšildyti braškes ir nuvarvinti, o tada dėti Aš dariau su džiovintais vaisiais
QUOTE(Shalimar @ 2006 11 26, 15:29)
Dariau as kazkada vistiena jogurto padaze, gavosi labai skaniai, bet visgi man per riebu (tikrai ne majonezas buvo ). Gal nereikia viso butelio deti, ar galima praskiesti su kokiu vandeniu?
Man irgi rieboka buvo, manau, kad galima padažo mažiau dėti, o jei trūks skysčio, tai įpilti šiek tiek vandnes
O aš šian išbandžiauKiniški paplotėliai su mėsa "Rou bing"[/U],tik man jie biški apdegė Nemoku aš jų iškept,kol iškepiau iki to,kad iškeptų....buvo pilna virtuvė dūmų
[U]Medaus riešutų kvadratėliai -dar vėsta,bet jau tų riešutų ant viršaus paragavau,mmmm kaip skanu
Ačiū tau supermamyte
[U]Medaus riešutų kvadratėliai -dar vėsta,bet jau tų riešutų ant viršaus paragavau,mmmm kaip skanu
Ačiū tau supermamyte