Šiandien kepiau varškėčius. Iš tiesų labai purūs, minkšti ir skanūs
Su praejusiomis sventemis Jau senai cia lankiausi,bet ziuriu receptuku kokiu
Labai patiko receptukas keptuveje kepto napaleono,bet klausimukas.O lakstai nepridega,kepant keptuveje?????????
Labai patiko receptukas keptuveje kepto napaleono,bet klausimukas.O lakstai nepridega,kepant keptuveje?????????
QUOTE(Sandriuks @ 2007 01 07, 19:47)
Labai patiko receptukas keptuveje kepto napaleono,bet klausimukas.O lakstai nepridega,kepant keptuveje?????????
AŠ dariau šiandien ši tortą nu man tai lakštai nepridega, reikia saugot, o šiaip klaidą padariau vieną, nusipirkau ne grynos grietinės, o toskuri su augaliniai riebalais, nu ir man gerai neišsiplakė. bet skanu be galo . ačiū Sonatina
QUOTE(JurgitaL @ 2007 01 07, 16:01)
Sveikutės, norėjau pakilausti kur galima nusipirkti popierinių kekso formelių?
Aš pirkau Tome Philipse.
Sonatina, aciu!
kepu tavo plikytos teslos pyragaicius aisku, jie dar orkaiteje, bet iskilo!!! pagaliau! viena paragavau, fantastika! ryte kepiau pagal kita recepta, bet neisejo, tai vakare parejus net vakarienes nevalgiau, taip uzsidegus antra karta juos kept buvau... pasirinkau tavo recepta ir neprasoviau!
tik dar norejau paklaust: gal galima idet cukraus i juos kad saldus gautusi?
aciu, pagaliau ir as istveriau plikytos teslos bandyma...
kepu tavo plikytos teslos pyragaicius aisku, jie dar orkaiteje, bet iskilo!!! pagaliau! viena paragavau, fantastika! ryte kepiau pagal kita recepta, bet neisejo, tai vakare parejus net vakarienes nevalgiau, taip uzsidegus antra karta juos kept buvau... pasirinkau tavo recepta ir neprasoviau!
tik dar norejau paklaust: gal galima idet cukraus i juos kad saldus gautusi?
aciu, pagaliau ir as istveriau plikytos teslos bandyma...
Labai skanus cukiniju pyragas su tunu nuostabus receptas pakoreguotos salotos su lasisa, avokadu irgi
Biskvitinis tortas su varskes kremu viskas gavosi grazu ir skanu, nereikejo pergyvent ir aisku Skruzdelynas
tik turiu viena klausimeli, kaip kepate Cukiniju pyrago pagrinda, kad krastai nenukristu?
Biskvitinis tortas su varskes kremu viskas gavosi grazu ir skanu, nereikejo pergyvent ir aisku Skruzdelynas
tik turiu viena klausimeli, kaip kepate Cukiniju pyrago pagrinda, kad krastai nenukristu?
Sonatina, didžiulis dėkui už receptukus , stebiuosi ir žaviuosi, kaip tu randi viskam laiko.
Aš taip pat karts nuo karto gaminu pagal tavo receptukus, tik ne taip dažnai kaip norėčiau, nes dar turiu atsikratyti keletos kg.
Kepiau ananasinius keksiukus ir keksiukus su persikais (nusipirkau tavo rekomenduojamas silikonines kepimo formeles - fantastiškas dalykas), Aharoni obuolių pyragą - viskas gavosi kuo puikiausiai ir labaaai skaniai. Gaminau mėsos apkepą, vištieną jogurto padaže, kalakutienos viniotinį su slyvomis (tik naudojau vištienos krūtinėlę), beliašus, lietinius (super receptukas - blynai plonyčiai apie kokius ir svajojau), jau ne kartą kepiau "sagas". Viskas
Aš taip pat karts nuo karto gaminu pagal tavo receptukus, tik ne taip dažnai kaip norėčiau, nes dar turiu atsikratyti keletos kg.
Kepiau ananasinius keksiukus ir keksiukus su persikais (nusipirkau tavo rekomenduojamas silikonines kepimo formeles - fantastiškas dalykas), Aharoni obuolių pyragą - viskas gavosi kuo puikiausiai ir labaaai skaniai. Gaminau mėsos apkepą, vištieną jogurto padaže, kalakutienos viniotinį su slyvomis (tik naudojau vištienos krūtinėlę), beliašus, lietinius (super receptukas - blynai plonyčiai apie kokius ir svajojau), jau ne kartą kepiau "sagas". Viskas
Sveikos gyvos
Smaugliau, aš nebandžiau su krakmolu, bet nemanau, kad gautųsi blogai... Tiesiog teks tau pamėginti
Ligičiuk, labai smagu, kad tiek visko išbandei O lizdeliai - tai tokie makaronai:
Portuke, džiaugiuosi, kad pynutės patiko O kaip ten su triufelių tortu...?
Mįsliuke, na ir šaunu, kad blynai neišvaizdūs, bet skanūs
Fliquiti, tortas atrodo fantastiškai O aviečių gražumas...
Mama_Tania, labai malonu, kad vėl visko tiek daug išmėginai Džiaugiuosi, kad viskas patiko... O dėl pyrago su tunu, tai arba reikia tešlą labai gerai atšaldyti, nepamiršt subadyti šakute ne tik dugną, bet ir šonus... Dar galima tešlą uždengti kepimo popieriumi ar folija ir apkepti pripylus pupelių (pupelės spaus tešlą ir neleis jai išsikilnoti ar susitraukti...)
vvandene, o kokiu tikslu tu nori pakeisti pudingą? Iš principo galima pakeisti tiesiog krakmolu, bet šiame recepte būtent pudingas ir suteikia savotišką skonį...
kregzde, džiaugiuosi, kad apkepas patiko Prie progos išmėginsiu ir tavo receptą
Wild Flower, nėra už ką, malonu, kad patiko
JurgitaL, ieškok Rimi, Thomas Philipps arba čia
shapokliak, labai smagu, kad jums patiko
Semi Sweet, labai smagu skaityti, kad gavosi skanu
laurechka, nėra už ką, džiaugiuosi, kad patiko (o aš taip norėčiau, kad pas mus būtų tų self raising miltų... )
matre, džiaugiuosi, kad patiko
Papildyta:
Sandriuks, ačiū Pastebėjau, kad buvai dingusi (nors kai dabar čia vardų keitimosi banga, tai nebeatsirenku, ką jau "pažįstu", o ko ne... )
O lakštai keptuvėje nepridegs, jei juos tiesiog stebėsi - kai tik gražiai apkepa reikia apversti ir taip pat apkepti kitą pusę
Nolina, labai smagu, kad taip greitai išmėginai šį tortą O su tais tikrų produktų pakaitalais tai reikia atsargiai - tikrai gali sugadinti bet kokį patiekalą...
lora++, nelabai galiu padėti, bet prie antrų patiekalų tikrai yra tema apie kinietiškus patiekalus
dianute, tikrai labai džiaugiuosi, kad plikyti pyragaičiai pavyko (aš jų irgi daugybę metų vengiau... )... O dėl cukraus - jei ketini valgyti be įdaro, kaip sausainius, neabejoju, kad gali įberti 1 - 2 v. š. cukraus
Shiduh, svarbiausia, kad sugalvojai kaip padaryti, kad pyragaičiai gautųsi būtent tau skanūs
korcula, va būtent, kad dabar toks metų laikas, kad laiko beveik visiškai nebeturiu... Ir dėl to svarstau, ar dar verta toliau tęsti temą, kai nebegaliu laiku atsakyti į jūsų klausimus Bet tokios žinutės, kaip tavo, labai džiugina
Smaugliau, aš nebandžiau su krakmolu, bet nemanau, kad gautųsi blogai... Tiesiog teks tau pamėginti
Ligičiuk, labai smagu, kad tiek visko išbandei O lizdeliai - tai tokie makaronai:
Portuke, džiaugiuosi, kad pynutės patiko O kaip ten su triufelių tortu...?
Mįsliuke, na ir šaunu, kad blynai neišvaizdūs, bet skanūs
Fliquiti, tortas atrodo fantastiškai O aviečių gražumas...
Mama_Tania, labai malonu, kad vėl visko tiek daug išmėginai Džiaugiuosi, kad viskas patiko... O dėl pyrago su tunu, tai arba reikia tešlą labai gerai atšaldyti, nepamiršt subadyti šakute ne tik dugną, bet ir šonus... Dar galima tešlą uždengti kepimo popieriumi ar folija ir apkepti pripylus pupelių (pupelės spaus tešlą ir neleis jai išsikilnoti ar susitraukti...)
vvandene, o kokiu tikslu tu nori pakeisti pudingą? Iš principo galima pakeisti tiesiog krakmolu, bet šiame recepte būtent pudingas ir suteikia savotišką skonį...
kregzde, džiaugiuosi, kad apkepas patiko Prie progos išmėginsiu ir tavo receptą
Wild Flower, nėra už ką, malonu, kad patiko
JurgitaL, ieškok Rimi, Thomas Philipps arba čia
shapokliak, labai smagu, kad jums patiko
Semi Sweet, labai smagu skaityti, kad gavosi skanu
laurechka, nėra už ką, džiaugiuosi, kad patiko (o aš taip norėčiau, kad pas mus būtų tų self raising miltų... )
matre, džiaugiuosi, kad patiko
Papildyta:
Sandriuks, ačiū Pastebėjau, kad buvai dingusi (nors kai dabar čia vardų keitimosi banga, tai nebeatsirenku, ką jau "pažįstu", o ko ne... )
O lakštai keptuvėje nepridegs, jei juos tiesiog stebėsi - kai tik gražiai apkepa reikia apversti ir taip pat apkepti kitą pusę
Nolina, labai smagu, kad taip greitai išmėginai šį tortą O su tais tikrų produktų pakaitalais tai reikia atsargiai - tikrai gali sugadinti bet kokį patiekalą...
lora++, nelabai galiu padėti, bet prie antrų patiekalų tikrai yra tema apie kinietiškus patiekalus
dianute, tikrai labai džiaugiuosi, kad plikyti pyragaičiai pavyko (aš jų irgi daugybę metų vengiau... )... O dėl cukraus - jei ketini valgyti be įdaro, kaip sausainius, neabejoju, kad gali įberti 1 - 2 v. š. cukraus
Shiduh, svarbiausia, kad sugalvojai kaip padaryti, kad pyragaičiai gautųsi būtent tau skanūs
korcula, va būtent, kad dabar toks metų laikas, kad laiko beveik visiškai nebeturiu... Ir dėl to svarstau, ar dar verta toliau tęsti temą, kai nebegaliu laiku atsakyti į jūsų klausimus Bet tokios žinutės, kaip tavo, labai džiugina
Sonatina, manau, kad tikrai verta atidaryt, juk, nors ir retai, bet randi kartais cia laiko uzbegti, o mums tai tikras isganymas... O ir be nauju receptuku mes turim ka gamint, visiems ateinantiems metams