Na, o aš iškepiau jogurtinius blynus, viskas pavyko puikiai, tik spalva nekokia, nes gaminau su mėlynių jogurtu. Skanu.
Nu bet, kad fruktoze nesveikiausias saldiklis, norėčiau pasiginčyti, esu skaičiusi, o ir uošvienei patarė endokrinologas vartoti vietoj cukraus vaisių fruktozę, nes tai daug sveikiau. Gi fruktozės ir meduje yra.
aš kalėdoms kepiau triufelių tortą nešiausi į svečius pas MB giminaičius italus tai visiems labai patiko
[attachmentid=82623]
[attachmentid=82623]
QUOTE(MAMICY @ 2007 01 05, 13:15)
o kur lietuvoje klevų sirupo būna?
Mačiau IKI. Mažas apie 200g buteliukas kainavo virš 13 Lt.
Siurio lazdeles su kumpiu - labai greitai pagaminamas ir skanus patiekalas (kadangi sonatina rasei, kad per astriai gaunasi, tad nedejau cili milteliu, kad ir vaikas galetu valgyti, tai sake, kad labai skanu )
jau stovi saldytuve, ragausim sekmadieni, bet prisidirbau su zelatina kai reikejo jau istirpinti siltame sirupe - puse issitirpo, tad idejau dar i mikrobange, gaunasi toks sirupas, ipilus, laukiau, laukiau, bet taip ir nepradejo man stingti ta mase, reikejo dar ipilti zelatinos. bet taip idomiai, ta varskes mase, kur dejau braskes, gavosi gerai, o kur dejau persikus gavosi dvigubai daugiau, nors matavau gerai ir neisejo taip graziai, kaip nupaveiksluota pas tave
bet labai gaivus ir skanus tortas
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 05, 15:22)
Mama_Tania, Portukė su Katu tau labai išsamiai atsakė (ačiū ) Tikiuosi tortas pavyks
jau stovi saldytuve, ragausim sekmadieni, bet prisidirbau su zelatina kai reikejo jau istirpinti siltame sirupe - puse issitirpo, tad idejau dar i mikrobange, gaunasi toks sirupas, ipilus, laukiau, laukiau, bet taip ir nepradejo man stingti ta mase, reikejo dar ipilti zelatinos. bet taip idomiai, ta varskes mase, kur dejau braskes, gavosi gerai, o kur dejau persikus gavosi dvigubai daugiau, nors matavau gerai ir neisejo taip graziai, kaip nupaveiksluota pas tave
bet labai gaivus ir skanus tortas
o kuo galima butu pakeist pudinga ananasinio kekso recepte?
Sonatina, ačiū už varškės apkepo receptuką, labai skanus Aš kepu pgl. tokį receptą, gali pabandyti, irgi geras
1/2 kg varškės
4 kiaušiniai
50-100 g minkšto sviesto (kamb. temp.)
2-3 šaukštai cukraus
2-3 šaukštai manų kruopų
1/2 stiklinės grietinėlės arba pieno
truputis druskos
Manų kruopos pusvalandį brinkinamos piene arba grietinėlėje. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, manų kruopos, sviestas, druska. Viskas labai gerai išmaišoma. Tada į masę sudedami išplakti baltymai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į sveistu išteptą ir džiūvesėliais pabarsytą skardą. Kepama 25-30min. Galima įmaišyti džiovintų vaisių
1/2 kg varškės
4 kiaušiniai
50-100 g minkšto sviesto (kamb. temp.)
2-3 šaukštai cukraus
2-3 šaukštai manų kruopų
1/2 stiklinės grietinėlės arba pieno
truputis druskos
Manų kruopos pusvalandį brinkinamos piene arba grietinėlėje. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, manų kruopos, sviestas, druska. Viskas labai gerai išmaišoma. Tada į masę sudedami išplakti baltymai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į sveistu išteptą ir džiūvesėliais pabarsytą skardą. Kepama 25-30min. Galima įmaišyti džiovintų vaisių
Sveikutės, norėjau pakilausti kur galima nusipirkti popierinių kekso formelių?
Šiandien su mama gaminome makaronų lizdelius grietinėlės padaže. Fantastika Jau taaaip skanu Ačiū
QUOTE(JurgitaL @ 2007 01 07, 17:01)
Sveikutės, norėjau pakilausti kur galima nusipirkti popierinių kekso formelių?
as pirkau maximoj, bet visose parduotuvese maciau ju pirkt
Na o as vakar dariau Tinginiu Skruzdelyna labai greita ir labai skanu!
Privalgem visi Blynu is krabu lazdeliu Vietoj svogunu laisku dejau pora... NU jam kaip skanu ir kokie purus gavosi Tik as nedejau kepimo milteliu, nes pas mane miltai kazkokie kur patys kildinasi (self raising vadinasi). Tai as kai su jais kepu, niekad nebededu papildomai jokiu sodu/kepimo milteliu.... Aciu uz ideja