man cinamonines bandeles ishkil super ir gawosi
jau 5 karta dariau torta is krekeriu zuvytes , o skruzdelyna tik karta, nors tikejausi, kad daugiau patiks, bet ne, tortas daugiau patiko
dariau kaledoms sushi torta ir buvo pravalas, labai grazus, bet neskanus, be skonio visiskai. gal dar kas yra dares ir gali pakomentuot? tiesa neturejau ryziu acto, tai dejau kazkoki su prieskoniais.
dar eilini karta dariau varskes tingini, si kart su avietem, kriausem (nesijaute ) ir bananais. sunkokai stingo, jauciu del uogu pertekliaus, o siaip tai labai grazios avietines spalvos ir pripazintas buvo skaniausiu visu kada nors valgytu tortu. taigi dabar tinginys keliaus i darbo vakareli
dar eilini karta dariau varskes tingini, si kart su avietem, kriausem (nesijaute ) ir bananais. sunkokai stingo, jauciu del uogu pertekliaus, o siaip tai labai grazios avietines spalvos ir pripazintas buvo skaniausiu visu kada nors valgytu tortu. taigi dabar tinginys keliaus i darbo vakareli
gal galit kas patarti. savo gimtadieniui noriu iškepti ką nors kad įtikčiau kaip šeimininkė savo tėvams ir uošviams žinau, kad visi Sonatinos patiekalai lengvai gaminami.... galvoju apie žuvies file prancūziškai - kokią žuvį pirkti?
Triufelių tortas - pasaka... mmm... Kremui naudojau ne šviežias avietes, o aviečių uogienę (gerai pertryniau su blenderiu ir įspaudžiau citrinos sulčių), nors Sonatina rekomendavo geriau naudoti šaldytaz uogas,biskvitą turbūt šiek tiek perkepiau, nes kai reikėjo suvynioti, keliose vietose įtrūko, bet po to vyniodama viską ištaisiau ir viskas buvo čiki. Svečiai nepatikėjo, kad čia ne pirktinis tortas ir labiausiai stebėjosi kaip čia tas biskvitas stačiai sustatytas
Svarstau ar nepamaloninti namiškių ir naujamečiui iškepti triufelinį torčiuką
Svarstau ar nepamaloninti namiškių ir naujamečiui iškepti triufelinį torčiuką
QUOTE(krika @ 2006 12 27, 08:56)
.... galvoju apie žuvies file prancūziškai - kokią žuvį pirkti?
Mėgstamiausią
Aš gaminu su jūros lydeka. Labai skanu
QUOTE(krika @ 2006 12 27, 08:56)
gal galit kas patarti. savo gimtadieniui noriu iškepti ką nors kad įtikčiau kaip šeimininkė savo tėvams ir uošviams žinau, kad visi Sonatinos patiekalai lengvai gaminami.... galvoju apie žuvies file prancūziškai - kokią žuvį pirkti?
Man rodos, kad tiktų bet kokia filė, aš irgi naudojau lydekos, nes ji pigiausia O jau kaip greitai gaminasi, galima pavadinti tinginio patiekalu
aha, permečiau akimis receptą, tai tikrai kad tinginio, bet užtat kulinarės su tokiu patiekalu pačios pačiausios būnam.
o koks garnyras tiktų prie šio patiekalo?
o koks garnyras tiktų prie šio patiekalo?
QUOTE(krika @ 2006 12 27, 10:43)
aha, permečiau akimis receptą, tai tikrai kad tinginio, bet užtat kulinarės su tokiu patiekalu pačios pačiausios būnam.
o koks garnyras tiktų prie šio patiekalo?
o koks garnyras tiktų prie šio patiekalo?
Krika, svarbiausiai, kad žuvis nebūtų riebi, tiks menkė, jūros lydeka ar sterkas. Aš padariau iš skorpionžuvės, tai labai riebi gavosi.
aš manau, kad garnyrui tiktų apvirtos arba truputį troškintos daržovės.
Gali dar daryti paukštieną su daržovėmis jogurto padaže, tikrai labai patiks visiems.
Sveikos panos na o as sventems kepiau Varskes keksa su sokolado gabaliukais na bet jis man sukrito nors kepant tai tikrai toks pakiles buvo, nesuprantu kas galejo nutikti jei nebutu sukrites butu tukrai labai skanus Na o Naujiems metams zadu daryti Tortas a la kremas Gal kas jau esate dare pasidalinkite patirtimi
Sonatina,
aš dar noriu paklausti dėl bulvinių bandelių, o gal galima pvz. tą tešlą kildinti padalinus į kelias dalis ir iš karto kepti? nes pirmą kartą ji man pakyla puikiai, na o kai suformuoju bandeles, tai tik truputį nors skonis tai fantastiškas. tai gal sakau galima iškart pakildinus kepti? nes nesuprantu kodėl taip pas mane gaunasi
dariau dar salotas su avokadu, kukurūzais ir vištiena. Skanu
aš dar noriu paklausti dėl bulvinių bandelių, o gal galima pvz. tą tešlą kildinti padalinus į kelias dalis ir iš karto kepti? nes pirmą kartą ji man pakyla puikiai, na o kai suformuoju bandeles, tai tik truputį nors skonis tai fantastiškas. tai gal sakau galima iškart pakildinus kepti? nes nesuprantu kodėl taip pas mane gaunasi
dariau dar salotas su avokadu, kukurūzais ir vištiena. Skanu