Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 6

Sonatina, linkiu dar daug daug įdomių receptų. Kantrybės juos gaminant, laimės tavo šeimai, sveikatos, džiaugsmo. Telydi meilė tavo šeimą, jaukumas - tavo namus.
Su šventėm ir jus visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 12 24, 14:51)
hmm ir kaip man dabar tuos pyragaicius daryt... g.gif  jau riekia viska ruosht...

naudok paprasta zelatina. tik del kiekio nesu tikra (bet savo receptuose šalia radau skliaustuose parašytą gramų kiekį. tikiuosi, kad ten yra paprastos želatinos kiekis smile.gif )
Atsakyti
o tai ta kieki zeltatinos reikia istirpinti karstame ar saltame vandenyje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 12 24, 15:16)
o tai ta kieki zeltatinos reikia istirpinti karstame ar saltame vandenyje? rolleyes.gif

O aš labai netyčia Maximoj radau želatinos lapelių, tai kad puoliau pirkti, nes niekada nesu mačiusi. schmoll.gif
Atsakyti
as nepilname puodelyje karshto wandens ishtirpinau apie 10g zhelatinos ir paskiau jau atwesus jame dar tu karshtu citrinos sulciu,tai viska sudejus jau padarius,sonatinos pyragaiciai gawosi super thumbup.gif tiktai esme tame,jog as nlb mokejau tuos mkrepseliu apdaryt akzkokie visi nelygus gavosi vieni uz kitus mazesni ar didesni biggrin.gif
Atsakyti
Su šv. Kalėdomis, SONATINA! Naujo atradimo džiaugsmo, meilės, šilumos, malonių akimirkų Tau ir Tavo šeimai!
Visoms - sėkmės bandant naujus patiekalus thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 25 gruodžio 2006 - 12:05
Sonatina, kepiau cinamono bandeles ir man visai neiškilo tešla, na viską dariau pgl. receptą, tikrai viską. Kame šaknys, gal tu gali pasakyti? Norėčiau dar kartą išsikepti, bet teisingai, o bijau, kad ir vėl neiškils g.gif

Kepiau greitą obuolių pyragą, tai jis man gavosi drėgnokas, ar ir tau jis toks išėjo?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sonatina, Musas su krabu lazdelem gavosi tiesiog PASAKA thumbup.gif Jau taip visi isgyre ir gavo 10 balu thumbup.gif Niam... Darysiu ir Naujakui dar ax.gif
Dar dariau varskini tingini, tai eilini karta tirpsta ore lotuliukas.gif Reiks Naujakui ir Napaleono torta pasidayt jauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
[SIZE=7]SONATINA, sveikinu Tave su šv. Kalėdom ir dėkui už tokius skanius receptėlius biggrin.gif
Išbandytas ir skaniai suvalgytas tinginių skruzdėlynas thumbup.gif
[/SIZE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 26 gruodžio 2006 - 14:08
Sonatina, pikantiškas vaflių tortas yra superinis, patiko ir mums ir svečiams drinks_cheers.gif Ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti Sonatinos arba tų, kurios darė triufelių tortą - ar galima ten būtų naudoti ne pačią riebiausią grietinėlę -pvz maišyti su 15%? Aš taip dariau biskvitiniam torte su varške, tai man viskas gerai gavosi, išsiplakė normaliai, o kaip čia būtų įdomu? g.gif
Atsakyti
nebeatsimenu kada esu plakusi grietinėlę ir dabar kai plakiau, tai kažko nenorėjo plaktis. pirkau tą ilgo galiojimo "MŪ" grietinėlę. 35 proc riebumo. šaldytuve stovėjusią. o kiek beplakiau ji ir liko tokia "bėganti". tai sakau gal aš kokių gudrybių nežinau kaip tą grietinelę priversti "pūstis".
beje tiek citrininis, o ypač biskvitinis su varške tortai ištirpo kosminiu greičiu (nors ir savo sudėtyje turėdami neišsiplakusią grietinėlę thumbup.gif ).
Atsakyti