Sonatina, linkiu dar daug daug įdomių receptų. Kantrybės juos gaminant, laimės tavo šeimai, sveikatos, džiaugsmo. Telydi meilė tavo šeimą, jaukumas - tavo namus.
Su šventėm ir jus visas
QUOTE(eglincia @ 2006 12 24, 14:51)
hmm ir kaip man dabar tuos pyragaicius daryt... jau riekia viska ruosht...
naudok paprasta zelatina. tik del kiekio nesu tikra (bet savo receptuose šalia radau skliaustuose parašytą gramų kiekį. tikiuosi, kad ten yra paprastos želatinos kiekis )
o tai ta kieki zeltatinos reikia istirpinti karstame ar saltame vandenyje?
QUOTE(eglincia @ 2006 12 24, 15:16)
o tai ta kieki zeltatinos reikia istirpinti karstame ar saltame vandenyje?
O aš labai netyčia Maximoj radau želatinos lapelių, tai kad puoliau pirkti, nes niekada nesu mačiusi.
as nepilname puodelyje karshto wandens ishtirpinau apie 10g zhelatinos ir paskiau jau atwesus jame dar tu karshtu citrinos sulciu,tai viska sudejus jau padarius,sonatinos pyragaiciai gawosi super tiktai esme tame,jog as nlb mokejau tuos mkrepseliu apdaryt akzkokie visi nelygus gavosi vieni uz kitus mazesni ar didesni
Sonatina, kepiau cinamono bandeles ir man visai neiškilo tešla, na viską dariau pgl. receptą, tikrai viską. Kame šaknys, gal tu gali pasakyti? Norėčiau dar kartą išsikepti, bet teisingai, o bijau, kad ir vėl neiškils
Kepiau greitą obuolių pyragą, tai jis man gavosi drėgnokas, ar ir tau jis toks išėjo?
Ačiū
Kepiau greitą obuolių pyragą, tai jis man gavosi drėgnokas, ar ir tau jis toks išėjo?
Ačiū
Sonatina, Musas su krabu lazdelem gavosi tiesiog PASAKA Jau taip visi isgyre ir gavo 10 balu Niam... Darysiu ir Naujakui dar
Dar dariau varskini tingini, tai eilini karta tirpsta ore Reiks Naujakui ir Napaleono torta pasidayt jauciu
Dar dariau varskini tingini, tai eilini karta tirpsta ore Reiks Naujakui ir Napaleono torta pasidayt jauciu
[SIZE=7]SONATINA, sveikinu Tave su šv. Kalėdom ir dėkui už tokius skanius receptėlius
Išbandytas ir skaniai suvalgytas tinginių skruzdėlynas [/SIZE]
Išbandytas ir skaniai suvalgytas tinginių skruzdėlynas [/SIZE]
Sonatina, pikantiškas vaflių tortas yra superinis, patiko ir mums ir svečiams Ačiū ačiū ačiū
Norėčiau paklausti Sonatinos arba tų, kurios darė triufelių tortą - ar galima ten būtų naudoti ne pačią riebiausią grietinėlę -pvz maišyti su 15%? Aš taip dariau biskvitiniam torte su varške, tai man viskas gerai gavosi, išsiplakė normaliai, o kaip čia būtų įdomu?
nebeatsimenu kada esu plakusi grietinėlę ir dabar kai plakiau, tai kažko nenorėjo plaktis. pirkau tą ilgo galiojimo "MŪ" grietinėlę. 35 proc riebumo. šaldytuve stovėjusią. o kiek beplakiau ji ir liko tokia "bėganti". tai sakau gal aš kokių gudrybių nežinau kaip tą grietinelę priversti "pūstis".
beje tiek citrininis, o ypač biskvitinis su varške tortai ištirpo kosminiu greičiu (nors ir savo sudėtyje turėdami neišsiplakusią grietinėlę ).
beje tiek citrininis, o ypač biskvitinis su varške tortai ištirpo kosminiu greičiu (nors ir savo sudėtyje turėdami neišsiplakusią grietinėlę ).