ale triufelio torta su avitetem labai bijojau daryt, abejojau ar man tas specialus susukimas iseis, na bet isejo, ir paprastas, bet skanus tortukas gavos.. va o ta krema su avietem as viena galeciau susveist jei istengciau, pirsciukus apsilaizyt..
kokių krekerių skruzdėlynui reikia?
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 12 22, 11:56)
Nesuriu - as naudociau saldzius paprastus arba su aguonom.
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 12 22, 10:56)
aš nusipirkau žuvyčių su aguonom
Gelbekit
Kodel kai idejau zelatina i majoneza - ji sutrauke, ty susoko gabalais? (silke pataluos)? Atausinau, bet gal majonezas per saltas buvo?
Kodel kai idejau zelatina i majoneza - ji sutrauke, ty susoko gabalais? (silke pataluos)? Atausinau, bet gal majonezas per saltas buvo?
Sveikos šeimininkautojėlės
Vakar kepiau Varškės keksą su šokolado gabaliukais gavosi visai neblogas, tik kažko sausokas... nors, rodos, viską dariau pagal receptą. Kita vertus, nedidelė čia problema - šaukštą ledų į lėkštę įsikrauni ir liuks
Vakar kepiau Varškės keksą su šokolado gabaliukais gavosi visai neblogas, tik kažko sausokas... nors, rodos, viską dariau pagal receptą. Kita vertus, nedidelė čia problema - šaukštą ledų į lėkštę įsikrauni ir liuks
QUOTE(mallena @ 2006 12 23, 01:08)
Gelbekit
Man irgi taip buvo gal zelatinos per daug
dariau vakar zuvi prancuziskai MB liko patenkintas, vienas beveik viska suvalge gerai, kad spejau pagriebti pora gabaliuiku
siandien kepiau,,varskes keksa su sokolado gabaliukais,,.jis man gavosi slapokas,sukrito ir biski per saldus.ka as ne taip padariau.
Sonatiną ir visas merginas sveikinu su artėjančiom šventėm
Ne visuomet būna taip, kaip mes svajojame.
Ne visuomet pavyksta būti tokiais, kokiais norėtume.
Bet visada galime svajoti, siekti, norėti.
O tai jau daug...
Lai ateinančiais metais svajonės virsta realybe.
Tegul Šv.Kalėdos dovanoja Jums mažytį stebuklą,
o Naujieji 2007-ieji metai būna turtingi puikiomis
idėjomis ir prasmingais darbais.
Ne visuomet būna taip, kaip mes svajojame.
Ne visuomet pavyksta būti tokiais, kokiais norėtume.
Bet visada galime svajoti, siekti, norėti.
O tai jau daug...
Lai ateinančiais metais svajonės virsta realybe.
Tegul Šv.Kalėdos dovanoja Jums mažytį stebuklą,
o Naujieji 2007-ieji metai būna turtingi puikiomis
idėjomis ir prasmingais darbais.
merginos,help!kas yra tie zhelatinos lapeliai?kur ju gaut?akropoly nebutu???
QUOTE(eglincia @ 2006 12 24, 11:25)
merginos,help!kas yra tie zhelatinos lapeliai?kur ju gaut?akropoly nebutu???
tai yra deficitas
man geriau pasakykit (nes tikrai kažkur buvo rašyta, tik kad neberandu) jei reikia 9 želatinos lapelių, tai kiek reikės paprastos želatinos? t.y. koks ten santykis lapelių su paprasta?