QUOTE(Milde @ 2006 12 21, 21:21)
Kaledoms bandysiu ta biskvitini torta su varskes kremu, norejau paklaust kas tie zelatinos lapeliai?as turiu saldvos paprastos, ar netinka?kaip isviso su ta zelatina elgtis sitame recepte, bo as viena karta stingdziau jogurta ir nesustingo, tai bijau dabar labai
kaip garantuoti kad iseitu viskas be jokiu nesamoniu ?
Na, nežinau kaip kitos, bet aš želatinos lapelių randu tik Thomas Philipps parduotuvėse. O su ta paprasta turiu labai negeros patirties - man dažnai nesustingdavo patiekalas
. Ją ten lygtai reikia užvirti ir tik tada tinka naudoti. O su želatinos lapeliais viskas daug paprasčiau -palaikei 5 min šaltam vandeny, o po to ištirpinti karštame skystyje. Na manęs niekada dar nenuvylė. Beje, lapeliai RUF firmos.
Sonatina kažkur yra įdėjus ir nuotraukytę pakelio