SilRa, o kokiom kalbom gali skaityti receptus? Angliškai tikrai yra nemažai visokių variantų, tik nelabai turiu laiko verst... Rusiškai irgi atsirastų... Beje, ir lietuviškai radau kelis gana įdomius
štai čia Kapse, tikrai mačiau džiovintų vyšnių Maximose
elia, manų kruopų apkepui reikia standartinės stiklinės, kurios talpa - 200 ml
Shalimar, ir kaip baigėsi su tavo vištiena ir sugedusia orkaite???
davija, kalakutienos faršą visuomet perku
Meduolinės tešlos receptu jau mačiau
laurindre pasidalino
LIAN, jei naudosi paprastą kondensuotą - reikia virti 1,5 - 2 val., o jei Rududu - virti nebereikia
kregzde, šį keksą būtinai reikia ataušinti, prieš išimant iš orkaitės... Pastebėjau, kad prastai išsiima iš formų, jeigu jos būna kažkiek pažeistos... Naujų tefloninių formų net netepu riebalais - tiesiog dedu tešlą ir kepu ir visuomet puikiai išsiima...
Monica, tiksliai žinau, kad 1 v. š. želatinos = 10 g
Paprastai 1 litrui skysčio reikia 20 g želatinos...
Vyneta, aš kondensuotą pieną dedu į puodą, užpilu šaltu vandeniu, kad visiškai apsemtų, užverdu ir uždengusi verdu ant silpnos ugnies 1,5 - 2 val.
O šiaip labai visoms ačiū už pagyras, padėkas, gražius atsiliepimus ir nuotraukas
Labai džiaugiuosi, kad jums patinka ir pavyksta gaminti pagal mano pateiktus receptus
Beje, jei kam nors aktualu, Iki parduotuvėje prie kepimo miltelių, želė ir pan. mačiau pirkti tikro klevų sirupo
Kaina 13 - 14 Lt