Raseliuke, smagu, kad keksas pavyko
laurindre, malonu, kad ir tau stebuklingas apkepas patiko
Mama_Tania, na ir šaunu, kad jautiena su grybais patiko
SilRa, aš pati niekada negaminau eršketo, nebent galiu paieškoti kokio recepto...
jolita123, niekada nieko nedariau su menkių kepenėlėm...
Uliuliuska, nėra už ką Smagu, kad patiko
mamushka, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko
dianute, AIRA, mutante, kokios jūs greitos Labai malonu, kad patiko
Mama_Tania, Katu, tikrai negaliu atsakyti, kodėl jums gavosi kitokios išvaizdos, nes tiesiog nemačiau kaip jūs darėte... Visgi gal varškė kitokia...
laurechka, prieš kelias dienas kaip tik vėl kepiau sagutes, tai galiu papasakoti - aš dariau iš tos tešlos, kur pakelyje būna 6 lapeliai. Lapelį pakočiojau tik tiek, kad gautųsi per dešrelės ilgį... Į vieną lapelį susukau dvi dešreles - tiesiog reikia, kad tešla apsivyniotų aplink dešrelę vieną kartą ir tiek Susukau vieną dešrelę, nupjoviau tešlą ir liko kaip tik antrai dešrelei Sujungimo vietą dar patepiau vandeniu, kad neatsiklijuotų...
crocus, aš naudoju tamsų romą
Vakar pasidariau torta su krekeriais ,tai dabar sedziu cia su kava ir tortuka valgau ..neisivaizduojat kaip skanu ,o svarbiausiai labai jau greit padaromas ir nesaldus ...Taip kad bus ir sis tortukas mano meniu sarase .Dar labai patiko mesos apkepas tik as dar i ji ir bulvyciu idejau .As ir su zuvim toki pat apkepa kepu ..skanu .Zuikis su suriu ,balti kukuliai,zuvies file prancuziskai,kepeneles karaliskai -viskas labai skaniai gavosi ir daznai sie patiekalai ant mano stalo .Aciu Sonatina tau uz pagalba mum
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 15, 17:09)
Mama_Tania, Katu, tikrai negaliu atsakyti, kodėl jums gavosi kitokios išvaizdos, nes tiesiog nemačiau kaip jūs darėte... Visgi gal varškė kitokia...
Visada naudoju Musu svelnaija (kur po 185 g buna supakuota). Atrodo, dariau su liesa (melyna) ir dejau biski ramos creme kazkokio ten to Nes musu surelio neradau pirkt IKI PC... Ir man keista, kad ta varske tokia balta Tavo keksiuke - pas mane ji buvo ryskiau geltona :)Na, gal nepavyko is pirmo karto, ga lper daug teslos ant virsaus uzvairavau... dar meginsiu kada nors
Vakar kepiau jautiena su grybais Apsirijom abu su vyru Eilini karta Anadien kepiau varskinius ragelius. Skanu butu buve, jei marmeladas butu skanus Dariau su apelsinu, isbego mazai, bet jis kazkoks kartokas Siand spurgas kepiau Bet nepasiziurejau, kad ugnis didele, tai kur storesne tesla - neiskepe Bet siaip labai skanu Kepiau del savo atzaleles, mat jam praejusi karta laaaaabai patiko Ryt bandysim tinginiu skruzdelyna
Sonatina, kaip visada auksciausi balai Aciu
Sonatina, kaip visada auksciausi balai Aciu
Sonatina
Šiandien kepiau sagutės, nu liuks kokios jos superinės. Ir skanios ir gražios.
Dievinu tavo rėceptukus
Ačiū, ačiū
Šiandien kepiau sagutės, nu liuks kokios jos superinės. Ir skanios ir gražios.
Dievinu tavo rėceptukus
Ačiū, ačiū
dariau ''sagutes'' .nesim vaikui i karnavala,paziuresim kai pypliai ivertins.as dariau is tos pirktines bemieles teslos.viskas ok,tik truputi tesla tokia sausoka.bet vistiek skanu
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 15, 16:09)
SilRa, aš pati niekada negaminau eršketo, nebent galiu paieškoti kokio recepto...
butu neblogai, nes as kol kas radau tik tokius, kad kepti reikia kaip paprasta zuvi tesloje, pries tai pamarinavus...
mergikės, nesugalvoju, kur galėčiau paklaust, tai atėjau pas jus
Gal matėt kur nors džiovintų vyšnių? Anksčiau būdavo "Pliuse", dabar niekur neberandu
Gal matėt kur nors džiovintų vyšnių? Anksčiau būdavo "Pliuse", dabar niekur neberandu
QUOTE(Kapsė @ 2006 12 16, 15:42)
pramones maximoj pries pora dienu tikrai mačiau
Sonatina, manų kruopų apkepe viskas surašyta stiklinėm, o stiklinė, tai kiek ml?
Dariau torta is zuvyciu, skanu, bet padariau keleta klaidu:
1. dejau per dayg cukraus
2. gavosi daug grietines mases, nes dariau is kaimiskos ir ji buvo skystesne
gavosi saldi, skani mase (koses formos) , kadangi zinau ka dariau blogai, kita karta pasitaisysiu
1. dejau per dayg cukraus
2. gavosi daug grietines mases, nes dariau is kaimiskos ir ji buvo skystesne
gavosi saldi, skani mase (koses formos) , kadangi zinau ka dariau blogai, kita karta pasitaisysiu
QUOTE(Kapsė @ 2006 12 16, 15:42)
Mačiau maximoj sveriamų, o Rimi pati pirkau pakelį, lyg 200 gr.