Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 6

Raseliuke, smagu, kad keksas pavyko thumbup.gif

laurindre, malonu, kad ir tau stebuklingas tongue.gif apkepas patiko smile.gif

Mama_Tania, na ir šaunu, kad jautiena su grybais patiko thumbup.gif

SilRa, aš pati niekada negaminau eršketo, nebent galiu paieškoti kokio recepto...

jolita123, niekada nieko nedariau su menkių kepenėlėm... schmoll.gif

Uliuliuska, nėra už ką 4u.gif Smagu, kad patiko smile.gif

mamushka, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko smile.gif

dianute, AIRA, mutante, kokios jūs greitos bigsmile.gif Labai malonu, kad patiko smile.gif

Mama_Tania, Katu, tikrai negaliu atsakyti, kodėl jums gavosi kitokios išvaizdos, nes tiesiog nemačiau kaip jūs darėte... g.gif Visgi gal varškė kitokia... unsure.gif

laurechka, prieš kelias dienas kaip tik vėl kepiau sagutes, tai galiu papasakoti - aš dariau iš tos tešlos, kur pakelyje būna 6 lapeliai. Lapelį pakočiojau tik tiek, kad gautųsi per dešrelės ilgį... Į vieną lapelį susukau dvi dešreles - tiesiog reikia, kad tešla apsivyniotų aplink dešrelę vieną kartą ir tiek smile.gif Susukau vieną dešrelę, nupjoviau tešlą ir liko kaip tik antrai dešrelei smile.gif Sujungimo vietą dar patepiau vandeniu, kad neatsiklijuotų...

crocus, aš naudoju tamsų romą 4u.gif
Atsakyti
Vakar pasidariau torta su krekeriais ,tai dabar sedziu cia su kava ir tortuka valgau tongue.gif ..neisivaizduojat kaip skanu tongue.gif ,o svarbiausiai labai jau greit padaromas ir nesaldus thumbup.gif ...Taip kad bus ir sis tortukas mano meniu sarase biggrin.gif .Dar labai patiko mesos apkepas thumbup.gif tik as dar i ji ir bulvyciu idejau rolleyes.gif .As ir su zuvim toki pat apkepa kepu ..skanu thumbup.gif .Zuikis su suriu ,balti kukuliai,zuvies file prancuziskai,kepeneles karaliskai -viskas labai skaniai gavosi ir daznai sie patiekalai ant mano stalo thumbup.gif .Aciu Sonatina tau uz pagalba mum 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 15, 17:09)
Mama_Tania, Katu, tikrai negaliu atsakyti, kodėl jums gavosi kitokios išvaizdos, nes tiesiog nemačiau kaip jūs darėte... g.gif Visgi gal varškė kitokia... unsure.gif

Visada naudoju Musu svelnaija (kur po 185 g buna supakuota). Atrodo, dariau su liesa (melyna) ir dejau biski ramos creme kazkokio ten to biggrin.gif Nes musu surelio neradau pirkt IKI PC... Ir man keista, kad ta varske tokia balta Tavo keksiuke - pas mane ji buvo ryskiau geltona :)Na, gal nepavyko is pirmo karto, ga lper daug teslos ant virsaus uzvairavau... dar meginsiu kada nors smile.gif
Atsakyti
Vakar kepiau jautiena su grybais wub.gif Apsirijom abu su vyru bigsmile.gif Eilini karta blush2.gif Anadien kepiau varskinius ragelius. Skanu butu buve, jei marmeladas butu skanus doh.gif Dariau su apelsinu, isbego mazai, bet jis kazkoks kartokas unsure.gif Siand spurgas kepiau tongue.gif wub.gif Bet nepasiziurejau, kad ugnis didele, tai kur storesne tesla - neiskepe verysad.gif Bet siaip labai skanu thumbup.gif Kepiau del savo atzaleles, mat jam praejusi karta laaaaabai patiko bigsmile.gif Ryt bandysim tinginiu skruzdelyna rolleyes.gif

Sonatina, kaip visada auksciausi balai 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sonatina
Šiandien kepiau sagutės, nu liuks thumbup.gif kokios jos superinės. Ir skanios ir gražios.
Dievinu tavo rėceptukus 4u.gif

Ačiū, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
dariau ''sagutes'' thumbup.gif .nesim vaikui i karnavala,paziuresim kai pypliai ivertins.as dariau is tos pirktines bemieles teslos.viskas ok,tik truputi tesla tokia sausoka.bet vistiek skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 15, 16:09)
SilRa, aš pati niekada negaminau eršketo, nebent galiu paieškoti kokio recepto...

butu neblogai, 4u.gif nes as kol kas radau tik tokius, kad kepti reikia kaip paprasta zuvi tesloje, pries tai pamarinavus... ax.gif
Atsakyti
mergikės, nesugalvoju, kur galėčiau paklaust, tai atėjau pas jus smile.gif
Gal matėt kur nors džiovintų vyšnių? Anksčiau būdavo "Pliuse", dabar niekur neberandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 12 16, 15:42)
mergikės, nesugalvoju, kur galėčiau paklaust, tai atėjau pas jus  smile.gif
Gal matėt kur nors džiovintų vyšnių? Anksčiau būdavo "Pliuse", dabar niekur neberandu  unsure.gif

pramones maximoj pries pora dienu tikrai mačiau
Atsakyti
Sonatina, manų kruopų apkepe viskas surašyta stiklinėm, o stiklinė, tai kiek ml?
Atsakyti
Dariau torta is zuvyciu, skanu, bet padariau keleta klaidu:
1. dejau per dayg cukraus blush2.gif
2. gavosi daug grietines mases, nes dariau is kaimiskos ir ji buvo skystesne

gavosi saldi, skani mase (koses formos) tongue.gif , kadangi zinau ka dariau blogai, kita karta pasitaisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 12 16, 15:42)
mergikės, nesugalvoju, kur galėčiau paklaust, tai atėjau pas jus  smile.gif
Gal matėt kur nors džiovintų vyšnių? Anksčiau būdavo "Pliuse", dabar niekur neberandu  unsure.gif

Mačiau maximoj sveriamų, o Rimi pati pirkau pakelį, lyg 200 gr. 4u.gif
Atsakyti