Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 6

Nezinau kur kreiptis manau gal Sonatina galetu pagelbeti blush2.gif Jei turetu tam laiko g.gif turiu 2 indelius menkiu kepeneliu manau kuciom kazka padaryti turbut misraine gal kas zinote recepta? Dekoju
Atsakyti
Dariau siandien Separdo pyraga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aciu uz recepta.
Atsakyti
MB kiauliena korejietiskai ivertino thumbup.gif , net vaikas sake "kad man siandien itikai su maistu " biggrin.gif , o man is vis kiauliena paskutiniu metu smirda (dieta bigsmile.gif ),, dariau su ryziais ir pyliau iek tiek vandens i kepimo inda.
sonatina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamushka: 15 gruodžio 2006 - 08:12
Jau vakar valgėm torčiuką iš krekerių "žuvytės" thumbup.gif Nu man labai patiko super paprastas paruošimas, o skonis tikrai nustebino, nesitikėjau kad praktiškai iš nieko galima tortą pagaminti bigsmile.gif Va tik šokoladu nepabarsčiau, manau darant kokiai progai tiktų padaryti šokoladinį glajų, nes nėra labai saldus torčiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 12 15, 08:19)
Jau vakar valgėm torčiuką iš krekerių "žuvytės" thumbup.gif  Nu man labai patiko super paprastas paruošimas, o skonis tikrai nustebino, nesitikėjau kad praktiškai iš nieko galima tortą pagaminti bigsmile.gif Va tik šokoladu nepabarsčiau, manau darant kokiai progai tiktų padaryti šokoladinį glajų, nes nėra labai saldus torčiukas smile.gif

Aš padariau, biški paragavau, kad skanu ir palikau sau pusryčiams (vakare dietinuos), o vyras visą suvalgė per naktį lotuliukas.gif nors paprastai jis mano pyragų nevalgo g.gif
Atsakyti
Kaip rašiau pavyko Šokoladinis keksas su varškės – apelsinų įdaru. Tik dabar žiūriu į tavo sonatina nuotrauką user posted image ir savo user posted image
schmoll.gif ne tokia varškės masė gavosi g.gif kodėl? viską dariau pagal receptą g.gif

QUOTE(Sonatina @ 2006 12 13, 19:10)
Saulute, aš manyčiau, kad Skruzdėlynui reikia 1,5 - 2 pakelių (po 150 g) smile.gif
Aš dariau iš vieno pakelio ir mažinau kremo, bet vis tiek kremo gavosi daugokai, tad pilnai porcijai 1,5 - 2 pakelių turėtų būti kaip tik... g.gif

sonatina, tai tortui reikia 300 gr. ar visgi 500 gr.?
Atsakyti
Mama Tania, aš tai supratau kad tortui iš krekerių reikia 500 gr., o va skruzdėlynui mažiau, apie 300 gr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 12 15, 08:58)
Mama Tania, aš tai supratau kad tortui iš krekerių reikia 500 gr., o va skruzdėlynui mažiau, apie 300 gr. smile.gif

doh.gif yra skirtumas tarp torto ir skruzdėlyno? aš pamaniau doh.gif o kur skruzdėlyną surast?

doh.gif radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 15 gruodžio 2006 - 09:28
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 12 15, 09:50)
Kaip rašiau pavyko Šokoladinis keksas su varškės – apelsinų įdaru. Tik dabar žiūriu į tavo sonatina nuotrauką [/img] ir savo user posted image
schmoll.gif ne tokia varškės masė gavosi g.gif kodėl? viską dariau pagal receptą g.gif

Jo jo, mano keksas irgi toks negrazus gavosi, uztad net nefotkinau, nes geda buvo... Irgi viska dariau pagal recepta blush2.gif Nu skanus, bet neapetitnai atrode, nors vyras suvalge visa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 12 15, 13:55)
Jo jo, mano keksas irgi toks negrazus gavosi, uztad net nefotkinau, nes geda buvo... Irgi viska dariau pagal recepta  blush2.gif Nu skanus, bet neapetitnai atrode, nors vyras suvalge visa smile.gif

lotuliukas.gif tai pas mane irgi tik vyras ir valgo
Atsakyti
Sonatina, noriu daryt sagutes ir pasistojo klausimas toks smile.gif Ar tešla turi būt plonai iškočiota? Nes pas mus yra dviejų rūšių pirkti- blokas toks ir jau iškočiota. Ir kiek tas dešreles susukt reik į tą tešlą g.gif Ta prasme tik kad apsivyniotų ir viskas? Ar reik kelis kart susukt g.gif
O kai išbandysiu žuvį omlete ar prancūziškai su ta tipo parūkyta žuvimi, būtinai pasigirsiu mirksiukas.gif Mastau šventėm iškepti ax.gif
Atsakyti
SONATINA,
kokį romą naudoti? Pas tave keliuose receptuose paminėtas. Tamsų ar šviesų? Sustojau prieš lentyną parduotuvėje ir neišsirinkau. Menka tokių produktų vartotoja tongue.gif
Atsakyti