Nezinau kur kreiptis manau gal Sonatina galetu pagelbeti Jei turetu tam laiko turiu 2 indelius menkiu kepeneliu manau kuciom kazka padaryti turbut misraine gal kas zinote recepta? Dekoju
Dariau siandien Separdo pyraga Aciu uz recepta.
MB kiauliena korejietiskai ivertino , net vaikas sake "kad man siandien itikai su maistu " , o man is vis kiauliena paskutiniu metu smirda (dieta ),, dariau su ryziais ir pyliau iek tiek vandens i kepimo inda.
sonatina
sonatina
Jau vakar valgėm torčiuką iš krekerių "žuvytės" Nu man labai patiko super paprastas paruošimas, o skonis tikrai nustebino, nesitikėjau kad praktiškai iš nieko galima tortą pagaminti Va tik šokoladu nepabarsčiau, manau darant kokiai progai tiktų padaryti šokoladinį glajų, nes nėra labai saldus torčiukas
QUOTE(AIRA @ 2006 12 15, 08:19)
Jau vakar valgėm torčiuką iš krekerių "žuvytės" Nu man labai patiko super paprastas paruošimas, o skonis tikrai nustebino, nesitikėjau kad praktiškai iš nieko galima tortą pagaminti Va tik šokoladu nepabarsčiau, manau darant kokiai progai tiktų padaryti šokoladinį glajų, nes nėra labai saldus torčiukas
Aš padariau, biški paragavau, kad skanu ir palikau sau pusryčiams (vakare dietinuos), o vyras visą suvalgė per naktį nors paprastai jis mano pyragų nevalgo
Kaip rašiau pavyko Šokoladinis keksas su varškės apelsinų įdaru. Tik dabar žiūriu į tavo sonatina nuotrauką ir savo
ne tokia varškės masė gavosi kodėl? viską dariau pagal receptą
sonatina, tai tortui reikia 300 gr. ar visgi 500 gr.?
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 13, 19:10)
Saulute, aš manyčiau, kad Skruzdėlynui reikia 1,5 - 2 pakelių (po 150 g)
Aš dariau iš vieno pakelio ir mažinau kremo, bet vis tiek kremo gavosi daugokai, tad pilnai porcijai 1,5 - 2 pakelių turėtų būti kaip tik...
Aš dariau iš vieno pakelio ir mažinau kremo, bet vis tiek kremo gavosi daugokai, tad pilnai porcijai 1,5 - 2 pakelių turėtų būti kaip tik...
sonatina, tai tortui reikia 300 gr. ar visgi 500 gr.?
Mama Tania, aš tai supratau kad tortui iš krekerių reikia 500 gr., o va skruzdėlynui mažiau, apie 300 gr.
QUOTE(AIRA @ 2006 12 15, 08:58)
Mama Tania, aš tai supratau kad tortui iš krekerių reikia 500 gr., o va skruzdėlynui mažiau, apie 300 gr.
yra skirtumas tarp torto ir skruzdėlyno? aš pamaniau o kur skruzdėlyną surast?
radau
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 12 15, 09:50)
Kaip rašiau pavyko Šokoladinis keksas su varškės apelsinų įdaru. Tik dabar žiūriu į tavo sonatina nuotrauką [/img] ir savo
Jo jo, mano keksas irgi toks negrazus gavosi, uztad net nefotkinau, nes geda buvo... Irgi viska dariau pagal recepta Nu skanus, bet neapetitnai atrode, nors vyras suvalge visa
QUOTE(Katu @ 2006 12 15, 13:55)
Jo jo, mano keksas irgi toks negrazus gavosi, uztad net nefotkinau, nes geda buvo... Irgi viska dariau pagal recepta Nu skanus, bet neapetitnai atrode, nors vyras suvalge visa
tai pas mane irgi tik vyras ir valgo
Sonatina, noriu daryt sagutes ir pasistojo klausimas toks Ar tešla turi būt plonai iškočiota? Nes pas mus yra dviejų rūšių pirkti- blokas toks ir jau iškočiota. Ir kiek tas dešreles susukt reik į tą tešlą Ta prasme tik kad apsivyniotų ir viskas? Ar reik kelis kart susukt
O kai išbandysiu žuvį omlete ar prancūziškai su ta tipo parūkyta žuvimi, būtinai pasigirsiu Mastau šventėm iškepti
O kai išbandysiu žuvį omlete ar prancūziškai su ta tipo parūkyta žuvimi, būtinai pasigirsiu Mastau šventėm iškepti
SONATINA,
kokį romą naudoti? Pas tave keliuose receptuose paminėtas. Tamsų ar šviesų? Sustojau prieš lentyną parduotuvėje ir neišsirinkau. Menka tokių produktų vartotoja
kokį romą naudoti? Pas tave keliuose receptuose paminėtas. Tamsų ar šviesų? Sustojau prieš lentyną parduotuvėje ir neišsirinkau. Menka tokių produktų vartotoja