Sonatina, Aciu tau labai labai, esam isbande daugybe tavo receptų, aukščiausius balus gavo keksas su šokolado gabaliukais, mielinės bandelės su cinamonu, tik aš jas darau su daug razinų ir vyniotinio pavidalo, varškės tešlos bandelės (skaniausios su grybų įdaru). Labai puiku, kad visi tavo receptai nereikalauja daug laiko, kurio dažniausiai trūksta. Vien žodž, ir man gerai, ir vyras laimingas ir sotus
Gal kartais esi ką nors įdomesnio ruošusi iš baklažanų, prisipirkau jų, o ką paruoši - nesugalvoju.
O kiek naujų receptukų
Kepiau šiandiena Bulvinę picą su tunu šiaip skonis tai man super tik va su ta bulvine mase tai provalas gavosi
Atrodo viską dariau taip (aš iš pusės normos) tai miltų tik 50g dėjau,bet kad ji man nesukepė o tokia piurė ir liko,man tai skoniui nekenkė o vat vyras sako kad nesigavo tau su tuo padu
Bet aš tai dvi porcijas sukirtau o įdaras tai super,tik reikės kažką su tuo padu pamastyti pakeisti,nes labai mėgstu tuną.
Dėkui Sonatinai
Kepiau šiandiena Bulvinę picą su tunu šiaip skonis tai man super tik va su ta bulvine mase tai provalas gavosi
Atrodo viską dariau taip (aš iš pusės normos) tai miltų tik 50g dėjau,bet kad ji man nesukepė o tokia piurė ir liko,man tai skoniui nekenkė o vat vyras sako kad nesigavo tau su tuo padu
Bet aš tai dvi porcijas sukirtau o įdaras tai super,tik reikės kažką su tuo padu pamastyti pakeisti,nes labai mėgstu tuną.
Dėkui Sonatinai
Tortas iš krekerių Žuvytės
Darysiu dabar šį tortą ir galvoju, ar nereikia jo šaldymo kameron? Parašyk Sonatina
Darysiu dabar šį tortą ir galvoju, ar nereikia jo šaldymo kameron? Parašyk Sonatina
Raseliuke, tikiuosi keksas pavyko
Arinva, džiaugiuosi, kad ir sausainiai, ir apkepas, ir kojytės patiko
Nolina
špokulia, jau taip skaniai parašei savo keksą...
daliela, labai smagu, kad tavo vyras dabar sotus ir laimingas Baklažanus retai naudoju, bet pas Glacee temoje tikrai yra keletas įdomių receptų
Kaliteja, nekreipk dėmesio į vyro komentarus, svarbiausia, kad tau buvo skanu O šiaip tai gali tą patį įdarą daryti ant picos pagrindo arba bulvinį pagrindą pagal šį receptą...
mutante, svarbiausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai suminkštėtų (kaip ir varškinį tinginį)... Aš į šaldiklį nedėjau, bet jei nepavyksta išimti iš formos - galima ir pašaldyti jame
Arinva, džiaugiuosi, kad ir sausainiai, ir apkepas, ir kojytės patiko
Nolina
špokulia, jau taip skaniai parašei savo keksą...
daliela, labai smagu, kad tavo vyras dabar sotus ir laimingas Baklažanus retai naudoju, bet pas Glacee temoje tikrai yra keletas įdomių receptų
Kaliteja, nekreipk dėmesio į vyro komentarus, svarbiausia, kad tau buvo skanu O šiaip tai gali tą patį įdarą daryti ant picos pagrindo arba bulvinį pagrindą pagal šį receptą...
mutante, svarbiausia kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai suminkštėtų (kaip ir varškinį tinginį)... Aš į šaldiklį nedėjau, bet jei nepavyksta išimti iš formos - galima ir pašaldyti jame
keksas gavosi labai skanus
Kadangi čia visos labai giria varškės apkepą, nusprendžiau pabandyti, kuom jis čia toks stebuklingas
Nu ir ką, tikrai labai skanus ir purus, neskaitant to, kad vietoj manų kruopų aš visada dedu ryžių miltus, vistiek gavosi skanus. Tik jau buvau išsigandusi, kaip reikės tokį gležną išimti, bet kadangi kepiau silikoninėj keksinėj, truputį pastovėjusį visai paprastai išverčiau lauk. Tik gaila, kad nebespėjau nufotkinti
Nu ir ką, tikrai labai skanus ir purus, neskaitant to, kad vietoj manų kruopų aš visada dedu ryžių miltus, vistiek gavosi skanus. Tik jau buvau išsigandusi, kaip reikės tokį gležną išimti, bet kadangi kepiau silikoninėj keksinėj, truputį pastovėjusį visai paprastai išverčiau lauk. Tik gaila, kad nebespėjau nufotkinti
kas gaminot kiauliena korejietiskai ? ar i kepimo inda reik papildomai pilt kokio skyscio ? ar uzdengti kepant ? turbut skanu su ryziais ?
QUOTE(mamushka @ 2006 12 14, 15:39)
kas gaminot kiauliena korejietiskai ? ar i kepimo inda reik papildomai pilt kokio skyscio ? ar uzdengti kepant ? turbut skanu su ryziais ?
gaminau skyscio nepyliau, neuzdengiau manau su ryziais butu
QUOTE(Nolina @ 2006 12 14, 15:17)
gaminau skyscio nepyliau, neuzdengiau manau su ryziais butu
Nu nezinau, man gavosi sausoka, tai kita karta ipilsiu vandeniuko ar kokio sultinuko. Bet labai skanus patiekalas. Vyrui patiko labiau nei mesos apkepas
Vakar gaminau Jautiena su grybais aišku, vos sulaukėm , bet rezultatas buvo puikus ir skanus
Sonatina,
Sonatina,
gerbiama Sonatina,
skaitydama si skyreli susidariau ispudi, kad Jus ne tik esat puiki kulinare, bet ir mielai padedate tiems, kuriems reikia Jusu pagalbos . Todel noreciau kreiptis i Jus ir paprasyti keleto budu, ka pagaminti is sviezio ersketo...
turim saldiklyje puikia zuvi, noretume ka nors pasigaminti Kaledoms ar Kucioms, taciau nezinom, ka su ja daryti...
noretume nelabai sudetingu receptuku, jei galima...
taip pat kreipiuosi ir i kitas mamytes-kulinares su tuo paciu prasymu
is anksto dekinga
skaitydama si skyreli susidariau ispudi, kad Jus ne tik esat puiki kulinare, bet ir mielai padedate tiems, kuriems reikia Jusu pagalbos . Todel noreciau kreiptis i Jus ir paprasyti keleto budu, ka pagaminti is sviezio ersketo...
turim saldiklyje puikia zuvi, noretume ka nors pasigaminti Kaledoms ar Kucioms, taciau nezinom, ka su ja daryti...
noretume nelabai sudetingu receptuku, jei galima...
taip pat kreipiuosi ir i kitas mamytes-kulinares su tuo paciu prasymu
is anksto dekinga
darau tortą su krekeriais. nusprendžiau tik pamėginti, tai nusipirkau tik nedidelį pakelį grietinės, gerai dar, kad krekerių du pakelius pirkau, pusę sušlamščiau dar prie kompiuterio sėsdama... dar tiktai sumaišiau viską, bet jau ir dabar skanu, nekantrauju jau paruošto paragaut
p.s. labai patiko bananą tarkuot
2 p.s. iš tikrųjų, turiu vanilės miltelių, o ant pakelio užrašyta "vanilinas" (man kažkaip keista vanilę vadint vanilinu... ), kitąkart kai darysiu krepšelius, dėsiu mažiau vanilės
p.s. labai patiko bananą tarkuot
2 p.s. iš tikrųjų, turiu vanilės miltelių, o ant pakelio užrašyta "vanilinas" (man kažkaip keista vanilę vadint vanilinu... ), kitąkart kai darysiu krepšelius, dėsiu mažiau vanilės