Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 6

QUOTE(kregzde @ 2006 12 11, 17:37)
Kepiau piemenų pyragą ir prancūziškai žuvies file 4u.gif  Ir vėl gaminau varškinį tinginį, tik prisiplakiau plaktos grietinėlės, papuošiau ja pyragą, o ant jos pabėriau spanguolių, buvo skanu ir gražu wub.gif

kas cia do piemenu pyragas????????
Atsakyti
Shiduh, štai du piemenų pyragai tongue.gif

Šepardo pyragas
Šepardo pyragas su vištiena
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 13, 15:12)
Mama_Tania, manau ir su marinuotais grybais gali gautis neblogai smile.gif Tiesiog jei grybai labai sūrūs, tai pamirkyk juos - paruoštas įdaras turi gautis skanus - ne prėskas ir ne per sūrus smile.gif

aciuks.gif gavau ir pievagrybių, o šalia koto turi būti juodai? blush2.gif ir niekada nepirkdavau ir nežinau, ką su tais grybais (pievagrybiais) reikia daryti: reikia plauti? valyti? blush2.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Mama_Tania, aš pievagrybius nuplaunu ir kotus nupjaunu ties kepurėle (na neskanūs man grybų kotai... ax.gif ) smile.gif
Atsakyti
Sonatina o kur tu perki tuos krekerius zuvytes g.gif
Atsakyti
agotai, pilna jų visose parduotuvėse - tikrai mačiau Iki ir Maximose... Būna nedideliuose permatomuose pakeliuose, būna su sezamu, su aguonomis ir su svogūnais berods g.gif Sausainių skyreliuose paieškok smile.gif

user posted image
Atsakyti
o kiek tu krekeriu receptui reikia? unsure.gif
Atsakyti
Saulute, aš manyčiau, kad Skruzdėlynui reikia 1,5 - 2 pakelių (po 150 g) smile.gif
Aš dariau iš vieno pakelio ir mažinau kremo, bet vis tiek kremo gavosi daugokai, tad pilnai porcijai 1,5 - 2 pakelių turėtų būti kaip tik... g.gif
Atsakyti
pas mane orkaitej dabar kepa bananinis keksas. smile.gif tik pieno neturejau, tai vietoj jo ipyliau bananinio jogurto. ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
nu ką tik iškepiau varškines kriauklytes sakiau bus vaikui į kalėdinį žiburėlį darželyje nusinešti, bet bijau kad neliks ką nešti g.gif mažasis pilna burna valgo užsigerdamas pienu o kur dar didysis (t.y vaiko tėtis) kai grįš doh.gif
dar išbandžiau mėsos apkepą thumbup.gif ir modelių kojytes irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
na sonatina, saunuole, tokiu thumbup.gif receptu su krekeriais parasei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kepiau keksa su kriausemis ir sokoladu Siaubas, kaip skanu wub.gif Tik vietoj brendzio ipyliau Stakliskiu midaus slakeli, ilasinau pora lasu romo ir jame dar pamirkiau razinas wub.gif Niam niam, rytojui tikrai neliks doh.gif
Tiesa, uzdengiau virsu popierium ir kepiau kazkur 1.5 val, nes mano orkaite, matyt, su termometru susipyko blink.gif mastau.gif

................................Sonatina, dekui, kad esi 4u.gif .........................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 13 gruodžio 2006 - 21:58