QUOTE(Shiduh @ 2006 12 10, 21:58)
man taip buvo, varske per riebi.
nu taip...varske MB 9%parnese,ale maniau kad dar skaniau bus
o su liesa kitaip gausis,kazkaip jau bijau kad vel neiseis
O aš juos dariau su riebia varške ir man viskas gavosi, tikrai skanučiai, o jau purūs tokie... dabar tik tokius ir kepsiu
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 10, 19:55)
kepiau vakar varskecius nu ir nesigavo kadangi labai mazai miltu ten reikia tai man ju niekaip apverst nejo tik verciu o jie kaip kose krenta.paskui traukt prie keptuves dugno pradejo zodziu nepavyko...nezinau kas buvo netaip
man kai pirmųjų varškėčių nepavyko apverst normaliai, aš dar įdėjau miltų ir viskas gavosi , nes labai priklauso nuo varškės: su vienos firmos užtenka Sonatinos nurodyto miltų kiekio, o su kitos būna reikia dar truputuką įdėti ir viskas bus ok. Tokie pat purūs ir skanūs .
Sveikutes,
Prisijungiu ir aš į Jūsų būrį Kepiau aną dieną menų apkepą...bet gavosi kažkaip kepta manų košė... aš galvoju gal kokio cukraus mažai dėjau..bet nenorėjau labai saldaus daryti. Lyg visko dėjau po stiklinę kaip ir parašyta... Na gal kitą kartą pavyks
O varškės apkepas - tai tikrai liuks. Aš visuomet dėdavau vietoj paprastų manų - manų košės, bet dedant ir sausus manus gavosi labai liuks
Prisijungiu ir aš į Jūsų būrį Kepiau aną dieną menų apkepą...bet gavosi kažkaip kepta manų košė... aš galvoju gal kokio cukraus mažai dėjau..bet nenorėjau labai saldaus daryti. Lyg visko dėjau po stiklinę kaip ir parašyta... Na gal kitą kartą pavyks
O varškės apkepas - tai tikrai liuks. Aš visuomet dėdavau vietoj paprastų manų - manų košės, bet dedant ir sausus manus gavosi labai liuks
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 10, 22:47)
nu taip...varske MB 9%parnese,ale maniau kad dar skaniau bus
o su liesa kitaip gausis,kazkaip jau bijau kad vel neiseis
o su liesa kitaip gausis,kazkaip jau bijau kad vel neiseis
išeis išeis man iš antro karto pavyko
Kepiau piemenų pyragą ir prancūziškai žuvies file Ir vėl gaminau varškinį tinginį, tik prisiplakiau plaktos grietinėlės, papuošiau ja pyragą, o ant jos pabėriau spanguolių, buvo skanu ir gražu
Kepiau žuvį grietinėlėje ir gaminau rizotą su vištiena- laaaabai skanūs, švelnūs patiekaliukai. Ir gaminasi paprastai ir greitai.
Ačiū už receptus, Sonatina.
Ačiū už receptus, Sonatina.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 10, 19:55)
kepiau vakar varskecius nu ir nesigavo kadangi labai mazai miltu ten reikia tai man ju niekaip apverst nejo tik verciu o jie kaip kose krenta.paskui traukt prie keptuves dugno pradejo zodziu nepavyko...nezinau kas buvo netaip
Man skaniausi varškėčiai gaunasi iš močiutės varškės, vat kokios jinai firmos nepamenu, berods Bariūnų pieninė. Ji tokia sausesnė, nei kitos, tai ir miltų mažiau reikia, tuomet varškėčiai minkštesni būna
Kiek gerų receptukų užtikau . Reiks kurį vakarą visą paskirti tik šios temos analizavimui .......
dariau lizdus, visai nieko, tik garstyciu gal biski per daug, vel kepiau kalakutienos vyniotini su suriu ir tingini dariau su kons. ananasais ir dziov abrikosai. nu ri zinok siandien miargos pasidariau citrinu torta, tik ta kita varanta, kur su braskem ir tamsiais sausainiais. ojezau toks tortas bet kuriam vyrui impotencija isgydytu nu kazkas neitiketino .....rekomenduoju....
sausainius maisiau ne su sviestu, o su vysniu uogienes skysciu, daug skaniau nei su sviestu, ir jogurta dejau naturalu , irgi daug skaniau, dar virsu apliejau kivi zele, nes kitokios neturejau, bet geriau aisku butu raudona
sausainius maisiau ne su sviestu, o su vysniu uogienes skysciu, daug skaniau nei su sviestu, ir jogurta dejau naturalu , irgi daug skaniau, dar virsu apliejau kivi zele, nes kitokios neturejau, bet geriau aisku butu raudona