kiek teko naudot, svirkstas yra nesamone, geriau isigyk konditerini maiseli su antgaliais.
QUOTE(mamushka @ 2006 12 05, 17:23)
kiek teko naudot, svirkstas yra nesamone, geriau isigyk konditerini maiseli su antgaliais.
Tą ir turėjau omenyje, tik pavadinau švirkštu:) Kažkaip ir neteko matyti švirkštų prekyboje, turbūt tik anais laikais jų buvo. Dabar tik maišeliai su antgaliais, kaip Tu ir pastebėjai.
Vakar kepiau keksiukus su persikais man labiau sitie patinka o mb - citrininiai silikonines formeles nerealios Ir dar periodiskai vis issikepam mieliniu arba puriu blynu mb sitie laaabai jau
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 05, 16:25)
Dariau MAKARONU LIZDELIUS,viskas pavyko neblogai,tik mano klaida buvo kad dejau jautienos farsa,tai per kietas idaras gavosi,kita karta desiu per puse su kiaulienos maisyta.ir dar norejau paklaust,ar padazo kuriame troskinosi lizdeliai turi likti? nes man viskas susigere,neliko ne laso
kepiau KEKSA SU SOKOLADO GABALIUKAIS,tik va su juo taip nelabai gavosi,kadangi uzdejus kept isejau vaiko parsivest is darzelio,palikau vyra saugot.tik iejus uzuodziu dega! pasirodo jis netycia isjunge,po to prisimine kad ten buvo keksas,tada ijunge ir nenureguliavo ugnies stiprumo zodziu via apacia pridege.apipjauscius visi suvalge,man siek tiek saldokas,bet skanus.skanesnis atsales aciu sonatina
kepiau KEKSA SU SOKOLADO GABALIUKAIS,tik va su juo taip nelabai gavosi,kadangi uzdejus kept isejau vaiko parsivest is darzelio,palikau vyra saugot.tik iejus uzuodziu dega! pasirodo jis netycia isjunge,po to prisimine kad ten buvo keksas,tada ijunge ir nenureguliavo ugnies stiprumo zodziu via apacia pridege.apipjauscius visi suvalge,man siek tiek saldokas,bet skanus.skanesnis atsales aciu sonatina
Keksas su šokolado gabaliukais mūsų šeimoje dabar pats mėgiamiausias, tik aš dedu kur kas mažiau cukraus, vos kelis šaukštus, nes nuo šokolado ir tešla pasaldėja.
Na o as vakar kepiau kalakutienos vyniotini su suriu Labai skanus gavosi toks purus ir nesausas, kiausini tai pamirsau ideti bet ir be jo isejo
Dar nieko negaminau iš čia esančių receptų su varške,išskyrus tinginį,nes bijau sugadinti patiekalą nes man iš varškės jau nuo senų laikų niekas nesigauna Nu nemoku tai man susmengatai neiškyla,o jei ką tai dar ie kažkokia tešla viduje lieka.Mane labai vilioja Sonatinos varškiniai skanumynai,bet bijau.O iš mėsos viskas
QUOTE(Vyneta @ 2006 12 05, 18:21)
Tą ir turėjau omenyje, tik pavadinau švirkštu:) Kažkaip ir neteko matyti švirkštų prekyboje, turbūt tik anais laikais jų buvo. Dabar tik maišeliai su antgaliais, kaip Tu ir pastebėjai.
Yra ir šiais laikais švirkštų Šiandien buvau "Kepėjo" parduotuvėj, tai mačiau, kad guli O šiaip lyg ir mačiau naujieną - silikoninius (arba iš panašios medžiagos) konditerinius maišus... Įdomu, ar jie geresni už paprastus?
QUOTE(krika @ 2006 12 05, 15:53)
man truputį liko, bet norėjosi kad daugiau liktų
as galvoju gal kita kart troskint iskart sultinyje,o padaza atskirai paruost ir baigiant troskint lizdelius,supilt padaza gal jo tada daugiau liktu
as irgi pastebejau ,kad SONATINOS nera.bet kai grys ,tai tikiuos su daug nauju receptuku.
kepu pyraga,,obuoliu ruduo,,.negaliu sulaukt kada iskeps.baisiai jau noriu paragaut.
mano pyragas
kepu pyraga,,obuoliu ruduo,,.negaliu sulaukt kada iskeps.baisiai jau noriu paragaut.
mano pyragas
Gaminau vakar mėsos apkepą nu siaubas, kapojau, net purslai iš nasrų dribo
Sonatina, matyt, kūdinasi prieš šventes geriau ir aš jau nebegaminčiau pagal jos receptus, nes teks keist garderobą
Sonatina, matyt, kūdinasi prieš šventes geriau ir aš jau nebegaminčiau pagal jos receptus, nes teks keist garderobą
[quote=Paslaptingoji,2006 12 05, 15:25]
Dariau MAKARONU LIZDELIUS,viskas pavyko neblogai,tik mano klaida buvo kad dejau jautienos farsa,tai per kietas idaras gavosi,kita karta desiu per puse su kiaulienos maisyta.ir dar norejau paklaust,ar padazo kuriame troskinosi lizdeliai turi likti? nes man viskas susigere,neliko ne laso
Man tai tik išvirus, padažo buvo sočiai. Tačiau pastovėjus jis visas susigėrė į makaronus. Šiaip tai man ir šeimai šis patiekalas labai Ir paprastas pagaminti ir skanus. O sultinio aš ant grietinėlės ir lizdelių pilu tiek, kad jau semtų ir faršo kukuliukus kokiu trečdaliu.
Dariau MAKARONU LIZDELIUS,viskas pavyko neblogai,tik mano klaida buvo kad dejau jautienos farsa,tai per kietas idaras gavosi,kita karta desiu per puse su kiaulienos maisyta.ir dar norejau paklaust,ar padazo kuriame troskinosi lizdeliai turi likti? nes man viskas susigere,neliko ne laso
Man tai tik išvirus, padažo buvo sočiai. Tačiau pastovėjus jis visas susigėrė į makaronus. Šiaip tai man ir šeimai šis patiekalas labai Ir paprastas pagaminti ir skanus. O sultinio aš ant grietinėlės ir lizdelių pilu tiek, kad jau semtų ir faršo kukuliukus kokiu trečdaliu.
Sonatina vakar kepiau "Apelsininius sausainiukus"
Dariau iš dvigubos porcijos, tai dalį dariau iš nešaldytos tešlos, o kitą dalį šaldžiau ir kočiojau. Labai skanūs, bet iš šaldytos dar šiek tiek skanesni Kitą kartą šaldysiu visą
Čia kažkada merginos klausė tešlos recepto, kuris tiktų kočiot ir spaudyt su formelėm, tai šitas kuo puikiausiai tinka
Merginos, juk turi Sonatina ir savo gyvenimą, ir neprivalo pastoviai ieškot receptų kitoms ir dar pagal individualius pageidavimus, juk pažiūrėkit 1 psl. kiek tų receptų yra O beje gal jai ir nelabai malonu skaityt komentarus pastaruoju metu, kai vos ne kiekvienam komentare pabrėžiama, kad patiekalai per riebūs Nepatinka negaminkit, žinot kad mėgstat liesesnius tai ir naudokit liesesnius produktus
Asmeniškai aš ką gaminau viskas patiko, bet žiūriu kas įeina, jeigu žinau, kad ko nors iš ingredientų nemėgstu tiesiog nededu, o jei tai sudaro patiekalo pagrindą, tiesiog gaminu kitą patiekalą ir juk tai nereiškia, kad kuris nors patiekalas blogas, tiesiog skoniai skirtingi
Sonatina ar neprieštarautum jei atidarytume kitą temą, kur diskutuotue apie patiekalus pagal tavo receptus, o šią temą paliktumėm ramybėj, kad jeigu tu norėsi kada įdėt kokį receptuką, nereiktų tau vargt ir naujos temos atidarinėt?
Dariau iš dvigubos porcijos, tai dalį dariau iš nešaldytos tešlos, o kitą dalį šaldžiau ir kočiojau. Labai skanūs, bet iš šaldytos dar šiek tiek skanesni Kitą kartą šaldysiu visą
Čia kažkada merginos klausė tešlos recepto, kuris tiktų kočiot ir spaudyt su formelėm, tai šitas kuo puikiausiai tinka
Merginos, juk turi Sonatina ir savo gyvenimą, ir neprivalo pastoviai ieškot receptų kitoms ir dar pagal individualius pageidavimus, juk pažiūrėkit 1 psl. kiek tų receptų yra O beje gal jai ir nelabai malonu skaityt komentarus pastaruoju metu, kai vos ne kiekvienam komentare pabrėžiama, kad patiekalai per riebūs Nepatinka negaminkit, žinot kad mėgstat liesesnius tai ir naudokit liesesnius produktus
Asmeniškai aš ką gaminau viskas patiko, bet žiūriu kas įeina, jeigu žinau, kad ko nors iš ingredientų nemėgstu tiesiog nededu, o jei tai sudaro patiekalo pagrindą, tiesiog gaminu kitą patiekalą ir juk tai nereiškia, kad kuris nors patiekalas blogas, tiesiog skoniai skirtingi
Sonatina ar neprieštarautum jei atidarytume kitą temą, kur diskutuotue apie patiekalus pagal tavo receptus, o šią temą paliktumėm ramybėj, kad jeigu tu norėsi kada įdėt kokį receptuką, nereiktų tau vargt ir naujos temos atidarinėt?