Išbandytų receptų kraitį papildė dar vienas - gaminau marinuotą žuvį su daržovėmis. Buvo skanu
kepiau pagaliau taip išgirtus lietinius blynus, tikrai labai skanus blynai, tik man pagal receptą neišėjo iškept, nes negalėjau apverst blynų , reikėjo dadėt dar vieną šaukštą miltų - tada buvo gerai apverčiami, bet skonis jau netoks buvo. Ką padariau blogai ?
Aš savaitgalį kepiau citrusinį upėtakį , labai patiko Kadangi laukėme svečių, tai supjausčiau jį didkepsniais, kaip Sonatina ir patarė. Šiaip žuvies patiekaluose esu dar "žalia", bet šį kartą sublizgėjau
Na ir tradiciškai jau dukrytės mėnesiadienio proga kepiau pyrgą, šįkart išsirinkau varškės keksą su šokolado gabaliukais Man gal kiek saldokas, nes sukroviau dvi plytas Karūnos šokolado, bet vyrui tai labai patiko.
O šiandien vakarienei mėsos apkepas
Ačiū, Sonatina
Na ir tradiciškai jau dukrytės mėnesiadienio proga kepiau pyrgą, šįkart išsirinkau varškės keksą su šokolado gabaliukais Man gal kiek saldokas, nes sukroviau dvi plytas Karūnos šokolado, bet vyrui tai labai patiko.
O šiandien vakarienei mėsos apkepas
Ačiū, Sonatina
Sonatina, norėjau paklaust kokius vaflių lakštus naudoji. Dariau pikantišką tortą su krabų lazdelėm tikrai labai skanus, bet lakštai buvo per ploni ir persigėrė majonezo. Svečiam negalėjau patiekti, bet surijau pati
Šiandien apsilankiau jusų temoi, ir padariau vakarienei mesos apkepa, nu tikrai labai skanus gavosi. Sonatina tu tikra šaunole , tavo šeimynai pasiseke Ačiu už įdetus receptus, tu tikrai pagelbeji visoms mamytems
Sonatina, norejau paklausti... O kazin galima zuvis omlete ar zuvis prancuziskai naudot kazkiek parukyta zuvi? Nu nesu as jos dar valgius... Ji pas mus cia Airijoj pardavinejama prie sviezios zuvies, bet raso- Smoked Kipper ir dar kazkokia buna.... Kazi ar tiktu ji tiems receptukams???
Siandien dariau pikantiska vafliu torta su krabu lazdelem Tiesa nevisai as dariau o mano dukra Aciu Sonatina uz tikrai skanu ir lengva receptuka
Mama Tania gal blyneliu kai gaminai eiliskuma sumaisiai ,nes man tai pat buvo kai patingejau pagal tvarka sudet,tai ir nesigavo
Mama Tania gal blyneliu kai gaminai eiliskuma sumaisiai ,nes man tai pat buvo kai patingejau pagal tvarka sudet,tai ir nesigavo
Senai berasiau, dariau visko daug... Balti kukuliukai tiesiog tirpo burnoj, siandien kepiau vishchiuka su adzhika irgi labai labai skanu ir dar eile atspauzdintu receptu laukia savo eiles Aciu Sonatina
Kepiau citrininius keksiukus, gavosi . Sonatina ką reik daryt kad apačia mažiau apkeptų , tai biški per daug .
Ir dar mėsos apkepas gavosi
Ačiū!
Ačiū!
QUOTE(katiliukas @ 2006 12 05, 01:41)
Kepiau citrininius keksiukus, gavosi . Sonatina ką reik daryt kad apačia mažiau apkeptų , tai biški per daug .
Ačiū!
Ačiū!
mano orkaite irgi pradejo durniuot, apacia pridega... tai darau taip - dedu skarda su keksiukais per viduri, o ipusejus kept pakeliu auksciau arba palieku kaitinima tik is virsaus, tada iskepa normaliai... Bet nera super patogu, nes negali palikt ju likimo valiai - turi sedet prie keksu virtuvej ir visada apie juos kepancius galvot...