Sonatina, sumaniau varskes spurgas issikepti fritiurineje, tik kokia temperatura nusistatyti? Kad nesudegtu jos man ten
vakar kepiau varškės apkepą labai skanus apkepas, jo per vakarą ir suvalgėm, bei Pyragą su obuolių - varškės įdaru, tik dadėjau razinų, valgėm šiandien, labai skanus pyragas
Sonatina
Sonatina
Kepiau pyragą "OBUOLIŲ RUDUO" labai skanus tik įdomu o baltymai turi gautis minkšti ar kieti.Mano vyras kažko suabejojo sako gal turi buti kieti
Labas rytas
betite, aš jei randu kokį įdomų receptą internete - atsispausdinu ir segu į segtuvą Be to, dar išsisaugau ir kompiuteryje
rimule, manau, kad galima pakeisti kiaulieną ir kita mėsa Jei darysi su vištiena, parašyk kaip gavosi...
WANDA, ilgokai buvai dingusi Na bet jau kai atsiradai, tai ne tuščiom rankom Viskas atrodo tiesiog Džiaugiuosi, kad patiko
Uliuliuska, labai malonu, kad viskas pavyko ir patiko O kokias daržoves dėjai į troškinį? Pastebėjau, kad normaliai nesuminkštėja, jei įdedu kokių nors šaldytų daržovių
krika, labai džiaugiuosi, kad kukuliai pavyko ir gavosi skanūs
laurindre, labai malonu, kad keksas pavyko
Will, o kokių vaisių ar uogų dėjai? O šiaip labai smagu, kad tinginys patiko
Sandriuks, labai malonu, kad manų apkepas - pyragas patiko
Jurblond, dėl fritiūrinės nelabai galiu atsakyti - jau kelis metus padėta į spintelę ir nenaudojama Man atrodo ant fritiūrinių būna nurodyta, kokioje temperatūroje virti spurgas (bent jau ant maniškės tikrai yra, tik kad ji namie dabar...) Manyčiau - 160 - 180...
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad ir apkepas ir improvizacinis pyragas patiko
noir1, baltymai sukietėja tik ant pačio paviršiaus, o po plutele būna minkšti O šiaip labai smagu, kad ir jums šis pyragas patiko
betite, aš jei randu kokį įdomų receptą internete - atsispausdinu ir segu į segtuvą Be to, dar išsisaugau ir kompiuteryje
rimule, manau, kad galima pakeisti kiaulieną ir kita mėsa Jei darysi su vištiena, parašyk kaip gavosi...
WANDA, ilgokai buvai dingusi Na bet jau kai atsiradai, tai ne tuščiom rankom Viskas atrodo tiesiog Džiaugiuosi, kad patiko
Uliuliuska, labai malonu, kad viskas pavyko ir patiko O kokias daržoves dėjai į troškinį? Pastebėjau, kad normaliai nesuminkštėja, jei įdedu kokių nors šaldytų daržovių
krika, labai džiaugiuosi, kad kukuliai pavyko ir gavosi skanūs
laurindre, labai malonu, kad keksas pavyko
Will, o kokių vaisių ar uogų dėjai? O šiaip labai smagu, kad tinginys patiko
Sandriuks, labai malonu, kad manų apkepas - pyragas patiko
Jurblond, dėl fritiūrinės nelabai galiu atsakyti - jau kelis metus padėta į spintelę ir nenaudojama Man atrodo ant fritiūrinių būna nurodyta, kokioje temperatūroje virti spurgas (bent jau ant maniškės tikrai yra, tik kad ji namie dabar...) Manyčiau - 160 - 180...
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad ir apkepas ir improvizacinis pyragas patiko
noir1, baltymai sukietėja tik ant pačio paviršiaus, o po plutele būna minkšti O šiaip labai smagu, kad ir jums šis pyragas patiko
sonatina sedziu cia visa diena viska skaitai ,viska kepu,kas pavyksta visiem rodau vaisinu,giriu ,tik va bijau rasinet vien tik sian kepsiu ta ir ana ,bea gi su sluota vaiksto ,ir dabar va sedi stebi,seka kad tik tvarka butu
o seip jau daznai kartoju tuos pacius isbandytus ir visu jau pamegtus patiekalus
tik niekajp nesuprantu is kur suzinojai,kad keksiukai man nepatiko,juk cia nerasiau,nes nzn ar man jie gavosi tajp kajp turejo ,o tu viska jau zinai,man cia misle nr. 1 ,isduok a,kad nesikankinciau
o seip jau daznai kartoju tuos pacius isbandytus ir visu jau pamegtus patiekalus
tik niekajp nesuprantu is kur suzinojai,kad keksiukai man nepatiko,juk cia nerasiau,nes nzn ar man jie gavosi tajp kajp turejo ,o tu viska jau zinai,man cia misle nr. 1 ,isduok a,kad nesikankinciau
norėjau paklausti tokio techninio dalyko - ar kaiušinių baltymus išplakčiau kokteilinėj
QUOTE(krika @ 2006 11 23, 12:51)
norėjau paklausti tokio techninio dalyko - ar kaiušinių baltymus išplakčiau kokteilinėj
Bandžiau, man neišsiplakė.
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 23, 10:54)
krika, na žinok labai smarkiai abejoju, nors nesu visiškai tikra, kad garantuotai nepavyks... Man regis, teks tau pačiai pamėginti ir sužinosi
nepavyks bandžiau visiškas fasko
dėkui
vadinasi kalėdų senio prašysim mikserio, bo spėju kombaino nepaneš
vadinasi kalėdų senio prašysim mikserio, bo spėju kombaino nepaneš
Sonatina Sonatinėle, turiu namie jautienos gabalą, noriu pamarinuoti ir kepti orkaitėje visą (mb gimtadienis artėja). Bet kažkaip be tavo receptų nesirįžtu to daryti gal žinai kokį
krika- su kiaušinių baltymais vargstu ir aš
krika- su kiaušinių baltymais vargstu ir aš
Sonatina jautiena ir as megstu, tik jos receptu mazoka. Gal galetum kokiu pasiulyti. Is didelio gabalo bijau kepti. O guliasam jau fantazija isseko.