o kur nusipirkti skaldytu migdolu?ieskojau ir maximoj ir rimi, gal ne ten ieskojau?
Šiandien gaminau Kepenis karališkai . Pati nespėjau paragauti, nes išlėkiau į paskaitas. Bet vyras valgė ir labai gyrė, sakė, kad įrašysim į mūsų šeimos meniu .
Ačiū Sonatina .
Ačiū Sonatina .
QUOTE(babouziuke @ 2006 11 30, 00:31)
Šiandien gaminau Kepenis karališkai . Pati nespėjau paragauti, nes išlėkiau į paskaitas. Bet vyras valgė ir labai gyrė, sakė, kad įrašysim į mūsų šeimos meniu .
Ačiū Sonatina .
Ačiū Sonatina .
Tai diedas suėdė ir nepaliko, ot bardakas Aš kažkaip kepenų nemegėja
Kepiau vakar varškinius raguoliukus, bet dėjau į vienus bananų riekeles, o į kitus cinamone bei cukruje apvoliotas ir palaikytas obuolio skilteles, tai patiko labiau nei su aviečių uogienę, tik tešlą per storai iškočiojau
Sonatina, dabar įkirtau kodėl man iškepė tas žydiškas obuolių pyragas iškart - pas mane forma didesnė, tai jis plonesnis gavosi, todėl geri iškepė ir iš kraštų, ir iš vidaus. Gi žiūriu į tavo nuotraukas ir matau, kad mano visi patiekalai plonesniu sluoksniu atrodo, reiškias čia forma kalta.
Vsio, reikia man trauktis iš gerbėjų būrio, nes per savaitę su trupučiu arti dviejų kg prisiauginau
tik vakar pastebėjau, kad folijos šonai yra skirtingi: vienas - matinis, kitas - blizgantis. negalėtumėt pasakyti, kaip tą foliją reikia dėti į skardą (gaminau vakar žuvies filė prancūziškai, ir galvoju, gal per 15 min. žuvis nesukepa, dėl to, kad neteisingai dedu foliją )?
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 09:38)
tik vakar pastebėjau, kad folijos šonai yra skirtingi: vienas - matinis, kitas - blizgantis.
pirmą kart girdžiu apie tokią folija
Aš tai negaliu atsidžiaugt, kad vyras makaronus pradėjo valgyt - nereikia bulvių taip dažnai skust vakar per gerą pusvalandį Makaronų lizdelius grietinėlėje pagaminau, kai netikėtai grįžo Ir dar dariau Vaflių tortą su krabais, laaaabai skanu Kas ragavo, klausė kur tu blynų galim nusipirkt ir netikėjo, kad čia vafliai Taip pat išbandėm Žvejo lazanija, tik truputį prichaltūrinau, nes dėjau tuną savose sultyse Bet buvo labai skanu Ačiū Sonatina
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 08:38)
tik vakar pastebėjau, kad folijos šonai yra skirtingi: vienas - matinis, kitas - blizgantis. negalėtumėt pasakyti, kaip tą foliją reikia dėti į skardą (gaminau vakar žuvies filė prancūziškai, ir galvoju, gal per 15 min. žuvis nesukepa, dėl to, kad neteisingai dedu foliją )?
Sako, kad nuo blizgaus paviršiaus karštis atsispindi, o matinis paviršius praleidžia karštį
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 08:38)
tik vakar pastebėjau, kad folijos šonai yra skirtingi: vienas - matinis, kitas - blizgantis. negalėtumėt pasakyti, kaip tą foliją reikia dėti į skardą (gaminau vakar žuvies filė prancūziškai, ir galvoju, gal per 15 min. žuvis nesukepa, dėl to, kad neteisingai dedu foliją )?
Aš tai jau seniai pastebėjau, kad folijis šonai skirtingi , bet irgi nežinau kaip klodi į skardą.
Nežinau kodėl, bet aš visada kloju matinium paviršium į viršų.
Ar gerai darau - nežinau.
Dariau vakar kalakutieną jogurto padaže. Tikrai buvo skanu . Pats jogurto padažas šaltas tai man šiaip sau pasirodė, gal nepratusi. Bet patroškinus su sūriu, tai tikrai toks neįprastas geras skonis gavosi. Tiesa, dariau puode ant viryklės, per kokias 45 min vakarienė buvo gatava
Pyragų matyt nekepsiu kurį laiką, nes po to ant svarstyklių užlipus šokas kaskart . Jei atvirai, tai nesuprantu, kaip Sonatina sugeba išlaikyti formas, pamenu, kažkada rašė, kad paskutiniais metais net numetė svorio
Pyragų matyt nekepsiu kurį laiką, nes po to ant svarstyklių užlipus šokas kaskart . Jei atvirai, tai nesuprantu, kaip Sonatina sugeba išlaikyti formas, pamenu, kažkada rašė, kad paskutiniais metais net numetė svorio
labai patenkinta likau varškinėm spurgom galvojau nelabai gausis bet gavosi kaip pirmą kartą tai liux ačiū už gerus receptus sonatinai
bandysiu kokį pyragą išsikepti iš šių receptų
bandysiu kokį pyragą išsikepti iš šių receptų
va tajp parasiau savo draugem
maniau kad lietiniai buna visi vienodi
bet pabandziau sonatinus lietinius,sedziu euforijoj,kad as tokius iskepiau ,plonyciai,traskuciai
tikrai verta pabandyt
ajnu keksui dar fotosesija daryt
Papildyta:
nenoriu pjaustyt,kol vyro ner,vakare ragausim
cia tas keksas su sikolado gabaliukais
maniau kad lietiniai buna visi vienodi
bet pabandziau sonatinus lietinius,sedziu euforijoj,kad as tokius iskepiau ,plonyciai,traskuciai
tikrai verta pabandyt
ajnu keksui dar fotosesija daryt
Papildyta:
nenoriu pjaustyt,kol vyro ner,vakare ragausim
cia tas keksas su sikolado gabaliukais
babouziuke, teisingai darai su ta folija: produktus ir reikia dėti ant matinės pusės, nes jei dėsi ant blizgios, tai viskas prilips bekepant .
Dar noriu visų paklausti, kas gaminot kiaulieną korėjietiškai: tai mėsytę kepti orkaitėje neuždengtą, ar reikia uždengti?
Dar noriu visų paklausti, kas gaminot kiaulieną korėjietiškai: tai mėsytę kepti orkaitėje neuždengtą, ar reikia uždengti?
vakar gaminau kalakutienos zuikį su sūriu tai gavosi skanus tik kaip visada viskas man prilimpa prie kepino popieriaus
dar norėčiau išsikepti keksiukų, tik nežinau ar reikia kuom patepti popierines formeles, kad nepriliptų vėl bijau
dar norėčiau išsikepti keksiukų, tik nežinau ar reikia kuom patepti popierines formeles, kad nepriliptų vėl bijau