Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 6

istosiu ir as i jusu sita skanumynunkluba 4u.gif .
vakar kepiau varskes apkepa tai va thumbup.gif .kita kart darysiunis dvigubos normos,nes is vienos biski [erplonas.
siandien kepiau ,,greita pyraga su uogom,,.pyragas net nespejo ataust,nes suvalgem.as dedau vysniu is uogienes ir svieziu melyniu. thumbup.gif
noreciau paklaust-orkaitej toks buvo pakiles pyragas,o kai isemiau susmeko.aciu sonatina
Atsakyti
[quote=Sonatina,2006 11 28, 12:22]
Sveikos gyvos, merginos smile.gif

agotai, Arinva teisi - rudasis cukrus saldesnis ir jo reikėtų kokiu trečdaliu mažiau...

Tai kad ji parase, kad baltas yra saldesnis g.gif . Tai kaip is tikruju smile.gif
Atsakyti
sveikos, ir as nuosirdziai lenkiu galva priesSonatina, receptai nerealus. kepiau varskines kriaukles (tik as i vidu idejau banano, kivi, obuolio, kituose sokolado gabaliuka). varskinis tinginys - super bigsmile.gif kepiau sausiainius su kava, truputi tesla isejo per minksta, nesikociavo, tai as tokiais blynais sumeciau ir iskepe, isvaizda nekokia, bet skonis puikus. siandien kepiau kiasiniu - farso vyniotini, skonis puikus, tik truputeli per suru. net dukterecia sukirto 3 gabalus mirksiukas.gif
dekui Sonatinai uz kokybiskus receptus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 28, 11:22)
leo11, nelabai supratau dėl to vyniotinio - o kaip tu jį valgei nesuvyniojusi? g.gif Bet šiaip smagu, kad patiko thumbup.gif

Na gavosi ne vyniotinis, o savotiskas apkepas, bet buvo super, skonis nenukentejo... thumbup.gif
Atsakyti
[quote=agotas,2006 11 28, 18:25]
[quote=Sonatina,2006 11 28, 12:22]
Sveikos gyvos, merginos smile.gif

agotai, Arinva teisi - rudasis cukrus saldesnis ir jo reikėtų kokiu trečdaliu mažiau...

Tai kad ji parase, kad baltas yra saldesnis g.gif . Tai kaip is tikruju smile.gif
[/quote]

Baltas yra saldesnis už rudąjį smile.gif
Atsakyti
Mama_Tania, dėl skonio nesiginčijama smile.gif Džiaugiuosi, kad išbandei 4u.gif

Katu, aš šokoladą supjausčiau mažais gabaliukais smile.gif

AIRA, labai malonu, kad keksiukai patiko smile.gif

liusinda, sveika įstojusi į klubą biggrin.gif Labai smagu, kad apkepas ir pyragas patiko smile.gif O dėl ko sukrito pyragas tai net nelabai ir žinau... Gal buvo nevisiškai iškepęs, o gal kartais tešlą labai intensyviai maišei ir permaišei... g.gif

agotai, atleisk už nesusipratimą doh.gif Galvoju viena, o rašau kitą blush2.gif Iš tiesų, baltasis cukrus yra saldesnis už rudąjį ir jeigu vietoje rudojo dedat baltą, reikėtų dėti trečdaliu mažiau... 4u.gif

Raseliuke, ačiū 4u.gif Tikrai labai džiaugiuosi, kad ir kriauklės, ir tinginys, ir sausainiai, ir faršo vyniotinis patiko smile.gif Sausainių tešla ir turi gautis labai minkšta, bet po kelių valandų šaldytuve ji pakankamai sukietėja, kad būtų galima kočioti... smile.gif

leo11, supratau smile.gif
Atsakyti
SONATINA,kodel ,,greito pyrago su uogom,, visos uogos susmuko zemyn.juk jos turejo but virsuj ar ne.
Papildyta:
prisipirkau siandien kepimo formu,tai jau kepsiu tai kepsiu biggrin.gif
Atsakyti

LIAN, ir kaip tas tortas? Ar nereikėjo išmest? g.gif O atrodo jis thumbup.gif Kaip ir keksiukai... rolleyes.gif
[/quote]

Na kur gi išmesi tokį skanumyną smile.gif Šiaip tikrai labai skanus, o pagaminti nėra sudėtinga- net ir storokas biskvitas ir vyniojant lūžinėja- susukau į tortą labai lengvai.
Kadangi biskvitas storokas gavosi, reikėjo sulaistyti didesniu kiekiu syrupo (nors sulaisčiau dvigubu kiekiu, tačiau buvo mažoka)
Kadangi kepiau pabandymui be progos- valgėm visą savaitgalį- ir drauges kviečiau ir patys valgėm...
Ačiū už receptą- patiko ir mums ir mano draugėms:) 4u.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau vištą su adžika, gavosi good.gif , skonis nepakartojamas essen.gif . Vištą pamarinavau porą valandų su adžikos prieskoniais ir pačiu adžikos padažu ax.gif .
user posted image
O desertui kepiau sviestinius sausainius "Capucino" . Tikrai labai aromatingi ir skanūs, pats tas vakare prie arbatos, kai norisi kažko pagraužt mirksiukas.gif .
user posted image
Didelis ačiū Sonatina aciuks.gif 4u.gif .
Atsakyti
ir aš noriu pasigirt thumbup.gif iškepiau pasakiškai skanų kiaušinių ir faršo vyniotinį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AČIŪ už receptuką thumbup.gif
Atsakyti
o man kazkaip nesiseke su tuo keksu (su varskes-apelsinu idaru)... Na, skonio nezinau, gal gavosi skanus (dabar austa, bresta), ragausim ryt... Ale kepe gal 1.5 val, isvaizda tragiska gavosi verysad.gif Na, isvaizda gavosi tokia del to, kad man ta tesla kazkaip gavosi tirstesne uz varskes mase. Ale logiskai mastant tai taip ir turi but - juk varskes mase skysta nuo varskes (dariau su musu svelniaja), dar praskiedzia kiausinukas, idedam kelis saukstus anos teslos, o tesla dar pratirstinam kakava...
Nu, ir nelabai supratau, kaip ten ka pilt - as supyliau puse teslos, tada varske, tada likusia kakavine mase - tai man ir virsus, ir apacia gavosi kakavine. o kaip pas Tave, Sonatina, foto gaunasi varske virsuj? gal cia del to skystumo ji iskyla, pramusa kakavine varske... Arba mano formele gal mazesne...
Nu, nesekme ziauri smile.gif Tikimes, kad bus be galo skanu bent jau smile.gif
O siaip dar kepiau kartu keksiukus su persikais, tai anie labai skanus, tik man ju maziau gavosi - 8 vnt is tos teslos... bet super skanus, ne sausi thumbup.gif
Atsakyti
Kalakutienos zuikis su sūriu pasakiškai skanus! essen.gif Kaip geram šokėjui kiaušiniai netrukdo, taip ir gero recepto, net suklerusi orkaitė sugadinti nesugebėjo... hihihi.gif
Atsakyti