kregzde, tada vis dėlto manyčiau, kad mielės nekokios... Siūlau išbandyti, ar išvis jos aktyvios - į drungną vandenį įberk šaukštelį mielių ir šaukštelį cukraus, išmaišyk, pridenk ir palauk ~ 10 min. Jei suputos - vadinasi geros, o jei ne...
Man labiausiai patinka Dr. Oetker sausos mielės (šviežias perku kažkokias estiškas mėlynuose pakeliuose po 42 g), deja lietuviškų kepimo miltelių bei sausų mielių kategoriškai nenaudoju, tad nežinau, ar jos geros, ar ne... O galiojimo terminą žiūrėjai? Dažnokai būna prikrauta jau pasibaigusio galiojimo mielių (vakar Rimi Megoje radau krūvą sausų mielių, galiojusių iki 2006 10

)
Labai malonu, kad kiauliena patiko
Selenita, nėra už ką

Džiaugiuosi, kad tinginys patiko
noir1, aš paprastai naudoju paprastus, ne ekstra miltus

O papločius reikėtų kočioti tol, kol jie taps praktiškai permatomi (todėl aš iškart kočioju ant kepimo popieriaus, su kuriuo įkeliu papločius į skardą)
Semi Sweet, orkaitę įkaitinu iki 180º, kaip ir parašyta recepte
MAMICY, o kokia biskvito tešlą gavosi - tiršta ir puri ar skystoka?

Kažkaip panašu, kad gal tešlą permaišei ir todėl biskvitas nepavyko...
laurindre, surizikuok

Tikrai labai šaunus tortas (ir su papločiais nėra tiek vargo, kiek kitame mano gamintame Napoleone...

)