Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(Damute @ 2008 02 25, 08:44)
Jei rimtai, Zepter, Bauer puodai man brangoki sad.gif

Galite pažiūrėti www.puodai.lt smile.gif Gal rasite sau ka nors tinkamo pagal kainą.
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 02 25, 08:44)
Jei rimtai, Zepter, Bauer puodai man brangoki sad.gif

Aš už Zepterius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 02 25, 11:43)
Aš už Zepterius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir as ne pries... bet dabar man jie brangoki...

Gal kas pirkote puodau kokioje nors parsuotuveje ir esate labai patenkinti savo pirkiniais?
Atsakyti
Daugiau nei 7 metai turiu Bergoff puodus, ir kaina normali, ir kokybe nesiskundziu. Jeigu reiketu vel rinktis tikriausiai rinkciaus tuos pacius.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 02 25, 16:54)
Daugiau nei 7 metai turiu Bergoff puodus, ir kaina normali, ir kokybe nesiskundziu. Jeigu reiketu vel rinktis tikriausiai rinkciaus tuos pacius.

thumbup.gif aš irgi juos turiu apie 7 metus, ir esu patenkinta ir kaina, ir kokybe.
Atsakyti
As turiu Bergoff. Dar neseniai isigijus, bet keliu puodu dugnas kazkaip keistai pasidenges unsure.gif O dizainu ir kokybe kol kas patenkinta is visu svarstytu variantu thumbup.gif
Atsakyti
O as pries kokius 2 metus pirkau paprastus nerudijancio plieno su nekaistanciom rankenom(tik rinkausi,kad butu tokios didesnes ,labiau atsikisusios,ne tokias kur pilna visur ,mazesnio puodo rankenos truputi smirdi,kai uzdedi ant dideles ugnies biggrin.gif ).Tie stikliniai dangciai,kad ir nukrenta ant plyteliu,dar ne karto nesuduzo..Man tai po emaliuotu visai geri,karts nuo karto pasveiciu su milteliais,visai negaila,o dabar,kai turiu indaplove-isimi,blizga,kaip sidabriniai thumbup.gif Nesiginciju,kai yra pinigu,pirkciau ir as visokius Zepter,nors jie verti tik 1/3,kita dali kainos sudaro reklama,tokia mano tvirta nuomone!
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 02 25, 16:54)

O kur ju galima isigyti Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 02 28, 11:22)
O kur ju galima isigyti Vilniuje?

Aš irgi jau 2 metus naudoju Berghoff puodus, ir esu labai patenkinta. Kur jų įsigyti, gali pasižiūrėti jų tinklalapyje www.berghoffbaltija.lt 4u.gif
Atsakyti
As turiu bauerio puodus ir paprastus nerudyjancio plieno puodus su stiklo dangciais.Ir kaip manot, katruos naudoju dazniausia?Ogi paprasti puodai man labiau patinka.Vien jau tuo, kad lengvesni, juos lengviau isplauti(lengvesni). Man labiau patinka, kai per stiklini dangteli matau, kas puode darosi.Bauerio keptuve d naudoju, kai reikia ka nors patroskinti, bet mano nuomone tai be reikalo as juos kazkada isigijau.Jei dabar reiketu rinktis puodus, as rinkciausi ne pacius brangiausius nerudijancio plieno puodus su plieninem rankenelem(plastmasines svyla)ir kad dangciai butu stikliniai.Jei dangtelis ir suduztu, galima rasti kita nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 02 29, 12:36)
As turiu bauerio  puodus ir paprastus nerudyjancio plieno puodus su stiklo dangciais.Ir kaip manot, katruos naudoju dazniausia?Ogi paprasti puodai man labiau patinka.Vien jau tuo, kad lengvesni, juos lengviau isplauti(lengvesni). Man labiau patinka, kai per stiklini dangteli matau, kas puode darosi.Bauerio keptuve d naudoju, kai reikia ka nors patroskinti, bet mano nuomone tai be reikalo as juos kazkada isigijau.Jei dabar reiketu rinktis puodus, as rinkciausi ne pacius brangiausius nerudijancio plieno puodus su plieninem rankenelem(plastmasines svyla)ir kad dangciai butu stikliniai.Jei dangtelis ir suduztu, galima rasti kita nusipirkti.

O kaip reikalai su paprastu puodu rankenelemis? Maniskiu labai isklero, kai kuriu jau nukrito net sad.gif
Atsakyti
As neturejau problemu su rankenelem, tai net nzn ka patarti.
Atsakyti