Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

APIBENDRINIMAS, kas tingėjot skaityti viską. BACHMAYR Solingen produkcija, įsigijama iš privačių asmenų, YRA KLASTOTĖ. Įsigijote daiktų, kurie tiek nekainuoja...

[/quo

ieskojau ir as info apie puodus, tai va ka as galiu apreiksi lotuliukas.gif
nesusiklaidinkit smile.gif BACHMAYR Solingen apie siuos puodus nesidomejau ax.gif
bet va yra labai panasiu pavadinimu kiti puodai GGS-Bestecke Solingen
ir kiek supratau tai dvi skirtingos firmos, pastaruoju atveju zodis solingen reiskia tik miesto pavadinima (jei gerai supratau, ju oficialiam tinklapy ziurejau, bet vokiskai nemoku tongue.gif ) ir pati supanikavau, mat pati pastaruosius puodus turiu, galvoju ismaude jau mane doh.gif
http://www.ggs-bestecke.de/ (tik taip temoku idet blush2.gif ) cia ju tinklapis jei kam bus idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 28 lapkričio 2007 - 02:26
gal galetumet parekomenduoti, kur yra spyziniu, arba ketaus puodu pasirinkimas? 4u.gif Ir kad kainos labai nesikandziotu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mama turi SILIT greitpuodį ir keptuvę ir labai jais patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligita69: 03 gruodžio 2007 - 22:03
Sveiki visi. Man rupi sis klausimas:
ar tikrai Metalo amziuje puodai su termometrais yra tokie pat geri kaip BAUER, ZEPTER? Gal kas pirkote is Metalo amziaus puodu rinkini mirksiukas.gif
1. koks tai rinkinys ( pavadinimas)?
2. kaina?
3. ar kepa be aliejaus?
4. ar verda be vandens?
5. kaip plaunasi?
Atsakyti
mane domina šie puodai iš "metalo amžius" gal kas juos turit ir galėtumėt pasidalint savo nuomone ar verta juos pirkti, kokia kokybe, būsiu labai dėkinga 4u.gif Puodų rinkinys Komfort de Luxe 13 daliu http://www.geri-inda...iai/puslapis-2/
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 01 24, 14:41)
mane domina šie puodai iš "metalo amžius" gal kas juos turit ir galėtumėt pasidalint savo nuomone ar verta juos pirkti, kokia kokybe, būsiu labai dėkinga 4u.gif Puodų rinkinys Komfort de Luxe 13 daliu http://www.geri-inda...iai/puslapis-2/

Jo rinkinukas ir man sis patinka drinks_cheers.gif Bet kad niekas neatsiliepe. g.gif Gal niekas nepirko is metalo amziaus puodu? doh.gif
Atsakyti
Nu šitų GGS Solingen internetinis puslapis tai labai pigiai atrodo. nė žodžio apie puodų kokybę ir gamybos technologiją. kontaktai adresas ir vienas tel nr. kažkaip įtartinai pradėjo atrodyti. "Metalo amžiuje" sakė kad kokybė panaši į Bauer ar Zepter. Nu nebežinau ką ir galvot. Kokia Jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(Alancius @ 2008 01 27, 17:23)
Nu šitų GGS Solingen internetinis puslapis tai labai pigiai atrodo. nė žodžio apie puodų kokybę ir gamybos technologiją. kontaktai adresas ir vienas tel nr. kažkaip įtartinai pradėjo atrodyti. "Metalo amžiuje" sakė kad kokybė panaši į Bauer ar Zepter. Nu nebežinau ką ir galvot. Kokia Jūsų nuomonė?

Buvau as nuvažiavus į "metalo amžių" apžiurėti http://www.geri-inda...iai/puslapis-2/ šitų puodų ir man nepatiko, kažkaip labai jau pigiai jie atrodė, o kaina ne maža, be to pardavėja juos ištraukė kažkokioj apiplyšusioj dėžėj nu ačiū schmoll.gif nebežinau ką rinktis, gal tiesiog nusipirksiu kelis pavienius puodus iš senukų
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 01 29, 12:59)
Buvau as nuvažiavus į "metalo amžių"

Aš irgi "Metalo amžiuje" nieko gero nemačiau unsure.gif Radau Kaune Urmo bazėj vieną neblogą parduotuvę prekiaujančią Silit puodais, kurie dar geresni už tuos metalo amžius pasirodė. Bet vis dėl to galų gale išsirinkau BergHOFF keptuvę-troškintuvą, kuriame dar galima virti garais arba naudoti kaip paprastą puodą thumbup.gif
Atsakyti
O kuriam sandėly ta parduotuvė yra?
Atsakyti
QUOTE(Letunė @ 2008 01 30, 19:19)
O kuriam sandėly ta parduotuvė yra?

Kad net nežinau sandėlio numerio unsure.gif Jei ateini nuo poliklinikos, t.y., nuo tos didžiosios aikštelės, tai jis yra tiesiai pats pirmasis, nei į rytų rampą, nei į vakarų rampą, o čia iš galo. Viršuje lyg "Gėrimai" užrašyta, o šiaip tai įeini į tą sandėlį ir ten daug stiklinių kambariukų, tai iškart kampe po dešine ir būna ta firma, prekiaujanti indais.
Nors tos titano keptuvės tai ten truputį brangiau negu šiuo metu Save ir Mole pardavinėjamos Woll firmos g.gif
Tiesa, ten kiekvieno mėnesio 10, 20 ir 30 dienomis būna 9% nuolaida visoms prekėms.
Kiek aš aplaksčiau visokių pardų, beieškodama sau garų puodo, tai išvada viena - tose brangiose pardose indai lygiai tokie pat, kaip ir paprastesnėse. Net saviškį BergHOFF troškintuvą gavau tokioje palamdytoje dėžėje, be jokių instrukcijų ir pan., nors pirkau firminėj pardoj. Tikrai ne belgų gamybos tie puodai, gal kokiai rytų rinkai skirti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mane labai domina jūsų nuomonė apie puodus. Prieš gerus 6 metus dovanų per vestuves gavom puodų rinkinį, bet dabar jau beveik visų rankenos "šaibom" nuėjo doh.gif . Noriu naujų. Tik nežinau kokius issirinkti g.gif . Padėkite, prašau, savo patarimais ir patyrimais 4u.gif

Lauksiu jūsų pasisakymų 4u.gif

Jei rimtai, Zepter, Bauer puodai man brangoki sad.gif
Atsakyti