Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

As irgi turiu tuos nuostabius Solingen puodus..Ju tiesa Lietuvoje beveik neimanoma isigyti. Man atveze draugai is Vokietijos. Kadangi firma nesireklamuoja, tai kaina nedidele - tik 300 euru uz 16 daliu rinkini. Jau be vargo naudojuosi 3 metus ir galejau palyginti su mamos naudojamais Zepter, kur mokejo 1000 litu uz puoda smile.gif, tai skirtumo nera visishkai jokio. Galima virti be vandens, kepti be riebalu, zodziu puikus sveiko maisto gamybos irankis.

Ruosiuosi dovanoti nauja rinkini sesei vestuviu proga ir paprasiau draugu kad atveztu.

Atsakyti
Vakar Solingen puodus maciau hyper maximoje, Kaune, puodu parduotuveje. Nezinau ar jie tie patys, bet 13daliu rinkinys ten kainavo 500litu
Atsakyti
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 19, 09:58)
taip taip ir as jau zinau, kad is tos pacios serijos ir dungnas net 3 sluoksniai, kur berghoff 2, bet kas liecia Berghoff tai tikrai zinau, kad geri puodai pas mano motina jau 6 metus tarnauja  thumbup.gif  , o atrodo, kad pries menesi pirkti smile.gif
Tai va, na jei sakei sautuvus gamina thumbup.gif  tai tikrai metalas geras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Šiaip norėjau pataisyti Berghoff ne 2, o 6 sluoksnių dugnas. 4u.gif
Atsakyti

Solingen puodus naudoju daugiau kaip metus ir esu l. patenkinta, kad net atsikračiau visais Berghof puodais.
Beje, šiuos puodus pirkau Domus Galerijoje esancioje parduotuvėje "Metalo amžius" (tokia mačiau yra ir Kaune, Megoje). Anksčiau parduotuvė turėjo interneto psl. www.puodai.com, dabar lyg pasikeitė į www.geri-indai.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurrga: 03 birželio 2006 - 22:18
Sveikos, gal kuri naudojat Tramontina puodus, norėčiau išgirsti atsiliepimus, kuo geri, kas juose negerai... Kiek kainuoja ir panašiai... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Aš turiu vieną puodą. Labai patinka. Dangtis išvirus prisisiurbia prie puodo ir ilgai išlaiko šilumą. Daržoves verdant , jų spalva būna ryški ryški, kituose puoduose taip nebūna........
Atsakyti
Mes gavom tokius puodus kaip dovaną per vestuves smile.gif Bet kad jie kažkuo smarkiai skirtųsi nuo kitų firmų puodų buity nepastebėjau arba aš kažko nežinau 4u.gif Na taip, kad šilumą geriau laiko tai sutinku su NRima ax.gif Bet kai tas dangtis kiekvieną kartą prisiklijuoja prie puodo tai man ne itin patinka, nes norėdama atidaryti tuomet arba truputį pašildyti, arba bandyti savo jėgas ir plėšti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja tie puodai? Ir kur jų yra pirkti? Nes reikia puodų ir nežinau kokius pirkti, kadangi Zepter, TW ir visi kiti panšūs labai brangūs, o pigių irgi nesinori pirkti. Kažin kokia šitų kaina?
Atsakyti
Sios firmos puodu neturiu,bet turiu peiliu komplekta ir kaip ne keista kedes smile.gif Ir peiliais ir kedem esu labai patenkinta.Peiliai astrus,puikiai pjauna,ju beveik nereikia galasti. O kedes puikios tuo,kad mano vyras yra tokio nekuklaus svorio,tik 105kg lotuliukas.gif ,o jos puikiai laiko jau 9 metai,nors yra medines ,sulankstomos ir naudojamos kasdien virtuveje:)
Atsakyti
labas 4u.gif
nu jau kokį anekdotą papasakosiu sakau, čia tik man gali taip nutikti apie 10.30 skambutis į duris, kaip tyčia, atidaryti prieinu aš, o ten stovi diedas toks (tarp kitko, tvarkingas, gražiai apsirengęs, brangiai kvepiantis) ir pradeda mane kalbinti vokiškai aš nei bum bum, sakau, moku tik angliškai. tai ir pradėjom kalbėtis: jis vokiškai, aš angliškai atseit, jis vokietis, važiuoja iš Talino, Rygos, turėjęs prezentacijas ir šiandien paskutinė diena kažkokia prekei (na čia aš taip supratau iš kas 5 žodžio) ir siūlo man eiti pasižiūrėti aš jo klausiu ar nori, kad kažką pirkčiau, bet jis nelabai suprato tiek to, nueinu prie jo mašinos pažiūrėt ką jis man ten siūlo, o ten dėžė su puodais. atseit kažkas panašaus į Zepter ar Bauer na, puodai man pasirodė geri tai va, mato, kad man įdomu pasidarė, tada rodo kainą ant dėžės (tvarkingai, atspausdinta) 1400 Eur. ne, sakau, tiek babkių neturiu, man perbrangu, nepirksiu. tada jis man vėl, aš čia paskutinė diena, turiu parduoti ir t.t. ir p.p. nu aš stoviu ir žvengiu, galvoju kalbėk kalbėk, ale puodai patinka. tada diedas nusileidžia ir sako, atiduosiu už 1100 litų na, man vistiek brangu. tada jam sakau, palauk, einu vyrui paskambinsiu. paskambinu vyrui, tas sako jei geri puodai, sakyk, kad daugiau 700 litų namie neturiu. anyta irgi blaškosi, nes puodai kaip ir neblogi, ale neaišku ar ne padielka taigi, išeinu į kiemą ir sakau jam, kad daugiau babkių neturiu namie ir galiu pasiūlyt tik 700 litų jis, numoja ranka ir aš jau galvoju, kad sės į mašiną ir važiuos, bet jis kažka burba panosy, eina link bagažinės ir ištraukia tuos puodus, atseit imk ir už tiek biggrin.gif tai aš ir paėmiau
kai parsinešiau namo, pradėjau galvoti (geriausios mintys šauna pavėluotai), reikėjo kaiminka pasikviesti, kuri apie puodus išmano. tą ir padarau, nors ir pavėluotai. na, galas toks, kad puodai tikrai geri, nepadielka (tiesa, firma Bachmayr Solingen - kuri ginklus gamina), internete dar radau, kad vokiečiuose kaina jų siekia daugiau nei 300 Eur, vadinasi nepermokėjau
bet tu ir atsitik man taip, kad kažkoks vokietis (numeriai tikrai vokiečių), atvažiuotų į mūsų gatvę, įsuktų būtent į mūsų kiemą (ne taip paprata pamatyti... ) ir užeitų būtent pas mus (aplink mažai kas būtų iš kaimynų susikalbėję ir pirkę )
nu ką aš žinau, tikiuosi, kad gerai padariau g.gif
Atsakyti
g.gif Galvoju pirkti BERGNER puodus,gal kas turite?Kaip jie,ar verta pirkti?
Atsakyti
Naudoju šiuos puodus jau 1,5 metų. Šiaip esu patenkinta, nes prieš tai turėjau kelis paprastus puodus, bet gyvenant bendrabutyje buvo užtektinai ir jų. Tiesa po metų dažniausiai naudojamų puodų temperatūros daviklių stikleliai nukrito ir jų neina priklijuoti, nes išplovus nuo drėgmės jie vėl atlimpa, bet jų veikimui tai neturėjo įtakos. Aišku berghofo ar zepterio puodai geresni, bet bergnerio kaina prieinamesnė. Sėkmės renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti