Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

Sveikos. Gal kas turite Bachmayr Solingan puodus? Kokie atsiliepimai ir tiesa kokios kainos?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Ir istikruju niekas neturi g.gif As siandien netgi 118 paskambinau paklaust gal kas platina siuos firmos puodus, bet deja nera ir internete nieko smile.gif Na idomu, o puodai tai tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 13, 19:29)
Ir istikruju niekas neturi  g.gif  As siandien netgi 118 paskambinau paklaust gal kas platina siuos firmos puodus, bet deja nera ir internete nieko smile.gif Na idomu, o puodai tai tikrai geri thumbup.gif

Neaišku ar čia tokie kaip mano. Ant mano puodų dugnų yra užrašai "Original kochsysteme CS SOLINGEN" IR 5 ŽVAIGŽDUTĖS, DAR KAŽKAS VOKIŠKAI PARAŠYTA IR DIDELIS UŽRAŠAS "DESIGNED IN gERMANY".
Atsakyti
Nu solingen tai kiek žinau - garsi vokiečių metalo firma, šautuvus gamina... Gal ta pati ir puodus, irgi tokius mačiau, ir juos parduoda parduotuvėse, puodai šustri ir brangūs. Bet tikrai - joks ten ne Abdula ir ne Machmudas, Solingen ir psio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 04 14, 21:40)
Nu solingen tai kiek žinau - garsi vokiečių metalo firma, šautuvus  gamina... Gal ta pati ir puodus, irgi tokius mačiau, ir juos parduoda parduotuvėse, puodai šustri ir brangūs. Bet tikrai - joks ten ne Abdula ir ne Machmudas, Solingen ir psio g.gif

thumbup.gif prajuokinai su Abdula ir Machmudu biggrin.gif Na matei pas mane parasyta Bachmayr Solingen ir vsio biggrin.gif Nu niekur neteko matyti. Sakyk, o kurioje parduotuveje matei? Na man irgi sake,kad tipo puodai sustri, tai as gi noriu isitykinti blush2.gif
aciu Jums uz atsakymus aciuks.gif
Ir su Sv. Velykom!!!!!!
Atsakyti
Na as turiu tuos puodus.
O kas domina?
Pirkti jie, tiesa, Vokietijoje.
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2006 04 17, 15:06)
Na as turiu tuos puodus.
O kas domina?
Pirkti jie, tiesa, Vokietijoje.

Valio!!!!!!! drinks_cheers.gif
Pirmiausia duomina kokybe, na ir aisku kokia kaina ten Vokietijoje? Kiek mokejote?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 17, 12:44)
Sakyk, o kurioje parduotuveje matei? Na man irgi sake,kad tipo puodai sustri, tai as gi noriu isitykinti blush2.gif 

Ui bijau apgaut, bet manau, kad parduotuvėj Kaune Mickevičiaus gatvėj (priešais Sodrą) ir man regis buvo indų parduotuvėj (jei dar tokia yra smile.gif ) Vytauto pr. - tik nusileidus nuo Parodos kalno...
Atsakyti
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 17, 14:53)
Valio!!!!!!!  drinks_cheers.gif
Pirmiausia duomina kokybe, na ir aisku kokia kaina ten Vokietijoje? Kiek mokejote?
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Na kokybe ju gera, valosi gerai. Maistas ilgiau islieka karstas jose, neprisvyla maistas. Kainos negaliu pasakyti tiksliai, nes pirkom pries 3 metus, jau pamirsau- kazkur virs 300 euru uz rinkini (5 daliu, su garintuvu).
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2006 04 18, 21:05)
Na kokybe ju gera, valosi gerai. Maistas ilgiau islieka karstas jose, neprisvyla maistas. Kainos negaliu pasakyti tiksliai, nes pirkom pries 3 metus, jau pamirsau- kazkur virs 300 euru uz rinkini (5 daliu, su garintuvu).

Aisku, dekui labai. Dabar bent zinau ka turiu ir uz kokia kaina, nes vyras nusipyrko atsitiktinai uz 870 lt irgi uz rinkini 5 daliu ir jam sake, kad sitie puodai zymiai brangiau kainuoja, tai vat ir norejau suzinoti smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Kiek man ten pardėse aiškino, tai ten kažkas tokio, kaip ir Bauer ar Zepter, tas pats galas, tik kad ne platintojai, o parduotuvėse pardavinėja, ten irgi plienas superinis, sluoksniai keli, bla bla bla, neatsimenu net smile.gif Aš kaip tik kažko tokio močiutei dovanų ieškojau smile.gif Finale nusipirkau Berghoff, bet neatsimenu kodėl, ar tai komplektacija, ar tai kaina labiau tiko smile.gif

Tik kažkaip tada nustebau, kad ta pati firma, kur ir šautuvus gamina - tai metalas musėt tikrai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 04 18, 22:07)
Kiek man ten pardėse aiškino, tai ten kažkas tokio, kaip ir Bauer ar Zepter, tas pats galas, tik kad ne platintojai, o parduotuvėse pardavinėja, ten irgi plienas superinis, sluoksniai keli, bla bla bla, neatsimenu net smile.gif Aš kaip tik kažko tokio močiutei dovanų ieškojau smile.gif Finale nusipirkau Berghoff, bet neatsimenu kodėl, ar tai komplektacija, ar tai kaina labiau tiko smile.gif

Tik kažkaip tada nustebau, kad ta pati firma, kur ir šautuvus gamina - tai metalas musėt tikrai geras smile.gif

taip taip ir as jau zinau, kad is tos pacios serijos ir dungnas net 3 sluoksniai, kur berghoff 2, bet kas liecia Berghoff tai tikrai zinau, kad geri puodai pas mano motina jau 6 metus tarnauja thumbup.gif , o atrodo, kad pries menesi pirkti smile.gif
Tai va, na jei sakei sautuvus gamina thumbup.gif tai tikrai metalas geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti