Sveikos. Gal kas turite Bachmayr Solingan puodus? Kokie atsiliepimai ir tiesa kokios kainos?
Dekui
Ir istikruju niekas neturi As siandien netgi 118 paskambinau paklaust gal kas platina siuos firmos puodus, bet deja nera ir internete nieko Na idomu, o puodai tai tikrai geri
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 13, 19:29)
Ir istikruju niekas neturi As siandien netgi 118 paskambinau paklaust gal kas platina siuos firmos puodus, bet deja nera ir internete nieko Na idomu, o puodai tai tikrai geri
Neaišku ar čia tokie kaip mano. Ant mano puodų dugnų yra užrašai "Original kochsysteme CS SOLINGEN" IR 5 ŽVAIGŽDUTĖS, DAR KAŽKAS VOKIŠKAI PARAŠYTA IR DIDELIS UŽRAŠAS "DESIGNED IN gERMANY".
Nu solingen tai kiek žinau - garsi vokiečių metalo firma, šautuvus gamina... Gal ta pati ir puodus, irgi tokius mačiau, ir juos parduoda parduotuvėse, puodai šustri ir brangūs. Bet tikrai - joks ten ne Abdula ir ne Machmudas, Solingen ir psio
QUOTE(Noa @ 2006 04 14, 21:40)
Nu solingen tai kiek žinau - garsi vokiečių metalo firma, šautuvus gamina... Gal ta pati ir puodus, irgi tokius mačiau, ir juos parduoda parduotuvėse, puodai šustri ir brangūs. Bet tikrai - joks ten ne Abdula ir ne Machmudas, Solingen ir psio
prajuokinai su Abdula ir Machmudu Na matei pas mane parasyta Bachmayr Solingen ir vsio Nu niekur neteko matyti. Sakyk, o kurioje parduotuveje matei? Na man irgi sake,kad tipo puodai sustri, tai as gi noriu isitykinti
aciu Jums uz atsakymus
Ir su Sv. Velykom!!!!!!
Na as turiu tuos puodus.
O kas domina?
Pirkti jie, tiesa, Vokietijoje.
O kas domina?
Pirkti jie, tiesa, Vokietijoje.
QUOTE(evansmum @ 2006 04 17, 15:06)
Valio!!!!!!!
Pirmiausia duomina kokybe, na ir aisku kokia kaina ten Vokietijoje? Kiek mokejote?
Aciu uz atsakyma
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 17, 12:44)
Sakyk, o kurioje parduotuveje matei? Na man irgi sake,kad tipo puodai sustri, tai as gi noriu isitykinti
Ui bijau apgaut, bet manau, kad parduotuvėj Kaune Mickevičiaus gatvėj (priešais Sodrą) ir man regis buvo indų parduotuvėj (jei dar tokia yra ) Vytauto pr. - tik nusileidus nuo Parodos kalno...
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 17, 14:53)
Valio!!!!!!!
Pirmiausia duomina kokybe, na ir aisku kokia kaina ten Vokietijoje? Kiek mokejote?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
Na kokybe ju gera, valosi gerai. Maistas ilgiau islieka karstas jose, neprisvyla maistas. Kainos negaliu pasakyti tiksliai, nes pirkom pries 3 metus, jau pamirsau- kazkur virs 300 euru uz rinkini (5 daliu, su garintuvu).
QUOTE(evansmum @ 2006 04 18, 21:05)
Na kokybe ju gera, valosi gerai. Maistas ilgiau islieka karstas jose, neprisvyla maistas. Kainos negaliu pasakyti tiksliai, nes pirkom pries 3 metus, jau pamirsau- kazkur virs 300 euru uz rinkini (5 daliu, su garintuvu).
Aisku, dekui labai. Dabar bent zinau ka turiu ir uz kokia kaina, nes vyras nusipyrko atsitiktinai uz 870 lt irgi uz rinkini 5 daliu ir jam sake, kad sitie puodai zymiai brangiau kainuoja, tai vat ir norejau suzinoti
Dekui
Kiek man ten pardėse aiškino, tai ten kažkas tokio, kaip ir Bauer ar Zepter, tas pats galas, tik kad ne platintojai, o parduotuvėse pardavinėja, ten irgi plienas superinis, sluoksniai keli, bla bla bla, neatsimenu net Aš kaip tik kažko tokio močiutei dovanų ieškojau Finale nusipirkau Berghoff, bet neatsimenu kodėl, ar tai komplektacija, ar tai kaina labiau tiko
Tik kažkaip tada nustebau, kad ta pati firma, kur ir šautuvus gamina - tai metalas musėt tikrai geras
Tik kažkaip tada nustebau, kad ta pati firma, kur ir šautuvus gamina - tai metalas musėt tikrai geras
QUOTE(Noa @ 2006 04 18, 22:07)
Kiek man ten pardėse aiškino, tai ten kažkas tokio, kaip ir Bauer ar Zepter, tas pats galas, tik kad ne platintojai, o parduotuvėse pardavinėja, ten irgi plienas superinis, sluoksniai keli, bla bla bla, neatsimenu net Aš kaip tik kažko tokio močiutei dovanų ieškojau Finale nusipirkau Berghoff, bet neatsimenu kodėl, ar tai komplektacija, ar tai kaina labiau tiko
taip taip ir as jau zinau, kad is tos pacios serijos ir dungnas net 3 sluoksniai, kur berghoff 2, bet kas liecia Berghoff tai tikrai zinau, kad geri puodai pas mano motina jau 6 metus tarnauja , o atrodo, kad pries menesi pirkti
Tai va, na jei sakei sautuvus gamina tai tikrai metalas geras