Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

turiu 3 tokius http://geri-indai.lt...r-onyx-846.html opuodus, rinkausi juos dėl lengvo valymo, patiko, kad tamsi spalva, labai gražiai atrodo, priežiūros nedaug, tik bėda kad po maždaug metų naudojimo parudavo dugnai ir dalis šonų iš visdaus lyg būtų prideginta, mažiausioą tai tikrai prideginau, bet kitų tai neeee, o yra kaip yra doh.gif
Atsakyti
Sveiki,ka manot apie sios firmos puodus: http://www.royalty.l...RWC8aAoPV8P8HAQ ?
Ieskau puodu indukcinei kaitlentei,svarbi ir kaina,labai brangus nedomina,o sie atrodo gan kokybiski ir kaina visai nebloga palyginu(turiu omeny akcijiniu komplektu,kaina iki 400 lt thumbup.gif ) g.gif taip pat nezinau kokie geriau dengti keramika ar marmuru? o gal nei tie nei tie,gal geriau niekuom nedengti,na tie paprasti? Gal uz panasia kaina yra geresniu puodu,panasiu rinkinuku(4 puodai+2 keptuves-man tiek per akis)?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 12 18, 16:45)
Taigi, ir as perskaiciau visa tema ir pasirodo tik puodas uz 2000 lt verda sriuba  lotuliukas.gif , o kituose tik nuodai verda.

Pritariu jusu nuomonei! thumbup.gif Nesiginciju tik tai, kad laaabai brangus puodai nuo visiskai pigiu (kuriuos vos ne uz cnt. galima nusipirkti) kazkuom siek tiek gali skirtis (naujos technologijos itt. ir pan.). Bet! ...nors ir turiu pinigu, niekad nepirkau puodu, kuriu vnt. kaina yra, svelniai tariant, nesveika. O be to, kaip auksciau mineta, atsinaujint taip pat karts nuo karto norisi. Tai ka, dabar kas pora ar trejeta metu po min kelis tukst. lt/eur metytis? blink.gif Nors turiu puodus, kurie man jau astuntus - devintus metus tarnauja ir kol jie yra (beveik) idealios bukles, idealiai verda sriuba ar troskinius - mest juos nesiruosiu. schmoll.gif
Pries pora men. nusipirkau is Ikejos toki rinkini. Tfu, tfu, tfu, kol kas esu patenkinta. O dar prie pliusu, kad kaina nedidele, galima viska be isimties naudoti orkaiteje (nors dar nebandziau), garantija labai ilgai galioja (net 15 ir 5 metus), o ir atrodo solidziai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 01 10, 19:38)
Pries pora men. nusipirkau is Ikejos toki rinkini. Tfu, tfu, tfu, kol kas esu patenkinta. O dar prie pliusu, kad kaina nedidele, galima viska be isimties naudoti orkaiteje (nors dar nebandziau), garantija labai ilgai galioja (net 15 ir 5 metus), o ir atrodo solidziai. wub.gif

Rankenos ir dangčių rankenos kaista?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 01 24, 12:12)
Rankenos ir dangčių rankenos kaista?

Rankenos nekaista, gal buna vos siltos. O dangciu rankenos, jei pvz. troskinu ilgesni laika uzdarius sandariai, tada taip, jau stipriau susyla, bet nei karto nenaudojau jokiu skepetaiciu, kad juos nuimti, viskas pakenciama ir normoj. O jei verdu su praverusiu dangciu, tai rankenos buna siltos.
Perkant si rinkini, butent ir bijojau to kaitimo, esu jautri tokiem dalykam, bet esu labai patenkinta tuo "ikaitimo lygiu".
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 01 10, 19:38)
Pritariu jusu nuomonei! thumbup.gif Nesiginciju tik tai, kad laaabai brangus puodai nuo visiskai pigiu (kuriuos vos ne uz cnt. galima nusipirkti) kazkuom siek tiek gali skirtis (naujos technologijos itt. ir pan.). Bet! ...nors ir turiu pinigu, niekad nepirkau puodu, kuriu vnt. kaina yra, svelniai tariant, nesveika. O be to, kaip auksciau mineta, atsinaujint taip pat karts nuo karto norisi. Tai ka, dabar kas pora ar trejeta metu po min kelis tukst. lt/eur metytis? blink.gif Nors turiu puodus, kurie man jau astuntus - devintus metus tarnauja ir kol jie yra (beveik) idealios bukles, idealiai verda sriuba ar troskinius - mest juos nesiruosiu. schmoll.gif

Juos gamina ant indukcines virykles naudoti? Indaploveje plauti? smile.gif
Atsakyti
Panašiai kainavo ir Fagor puodai. Naudoju vieną jų komplektą.
Atsakyti
QUOTE(hugg666 @ 2015 03 03, 20:56)
Juos gamina ant indukcines virykles naudoti? Indaploveje plauti? smile.gif

taigi rašo, jog
"Priežiūra
Puodus ir troškintuvus galima plauti indaplovėje. Keptuvę plauti rankomis.
Galima naudoti ant dujinės viryklės.
Galima naudoti ant indukcinės kaitvietės.
Galima naudoti ant stiklo keramikos kaitvietės.
Tinka naudoti ant ketaus kaitviečių.
Galima naudoti orkaitėje."
Atsakyti
Tėvai turi šiuos Berghoff puodus:
http://berghoff.lt/l...amic-danga.html
http://berghoff.lt/l...amic-danga.html
Gavo dovanų prieš 3 metus, patenkinti tiek jie, tiek ir aš ax.gif Nors rankenos ir įkaista, bet tai ne problema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 10 kovo 2015 - 15:29
Turiu Berhoff Invico vitrum puodų rinkinį (anytos dovana). Nežinau, arba aš nematau jokio skirtumo tarp paprasto puodo iš Senukų už 40lt ir Bergoff arba skirtumo tikrai nėra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiku @ 2015 03 19, 09:52)
Turiu Berhoff Invico vitrum puodų rinkinį (anytos dovana). Nežinau, arba aš nematau jokio skirtumo tarp paprasto puodo iš Senukų už 40lt ir Bergoff arba skirtumo tikrai nėra. g.gif

Sveiki!

mano patirtis sako, kad brangesni puodai, maziau streso virtuvej biggrin.gif ar kas nors svarsto apie Maximos Delimano akcijos puodus? Trintuva tikrai pirksiu, nes namie labai reikalingas, bet del puodu neapsisprendziu g.gif Su nuolaida kaina atrodo viliojanciai, o ir siaip atrodo ilgaamziai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FejaBeja: 19 kovo 2015 - 14:17
QUOTE(FejaBeja @ 2015 03 19, 14:19)
mano patirtis sako, kad brangesni puodai, maziau streso virtuvej biggrin.gif ar kas nors svarsto apie Maximos Delimano akcijos puodus? Trintuva tikrai pirksiu, nes namie labai reikalingas, bet del puodu neapsisprendziu  g.gif  Su nuolaida kaina atrodo viliojanciai, o ir siaip atrodo ilgaamziai...

Jei pirksite, parasykite paskui atsiliepimus, nes as irgi svarstau, tik lipduku dar neturiu biggrin.gif o pirmiausiai pirksiu svarstykles, nes neturiu, o tos labai fainos man pasirode ax.gif

gal kam bus aktualu, as pirkausi zanussi positano puodus is senuku, pirkausi 4 vnt, per ta 30% diena, kaina gavosi apie 150 eur. Siaip grazaus dizaino, bet nzn ar esu patenkinta ax.gif cia mano pirmi geresni puodai, tai atrodo tikejausi daugiau nei gavau. Pirmiausiai, tai puodu vidus tokiom vaivorykstes spalvom nuejo ir gan sunkiai prisiziuri, reikia sluostyt, nes lasiukai labai ryskiai lieka ir net veliau ju nelabai eina nuplaut doh.gif klausiau drauges, kuri zepterius turi, tai sake, kad normalu tie lasiukai ir tas vidus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 20 kovo 2015 - 09:49