Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(bjaurybe @ 2014 10 15, 15:10)
maniškė irgi mėgtsa arba ant skudurų, arba ant batų įsitaisyt biggrin.gif, dar būna į pačią batų dėžę įlenda biggrin.gif

Aš kuo toliau,tuo labiau linkstu prie šitų smile.gif, kas patinka, kad be termotero, reiškia nesudaužysiu aš jo tongue.gif ,nereiks žiuret, kad kas i šaldytuvąpuodą, jo nenuėmęs, įkiš, na ir šiaip dizainas man jų patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 spalio 2014 - 14:33
QUOTE(Lyžuka @ 2014 10 15, 16:15)
Aš kuo toliau,tuo labiau linkstu prie šitų smile.gif, kas patinka, kad be termotero, reiškia nesudaužysiu aš jo  tongue.gif ,nereiks žiuret, kad kas i šaldytuvąpuodą,  jo nenuėmęs,  įkiš, na ir šiaip dizainas man jų patinka  mirksiukas.gif

Turiu berhofus apie 10 metų. Kitokio dizaino, bet rinkomės tarp "tulpių" ir to ką turime. Ir tada kaina buvo panaši, bet pirkome ne komplektą. Bet "tai kas reikalinga". Norėjosi gerų puodų. Sakyčiau, tokie ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 15 spalio 2014 - 14:57
QUOTE(Lyžuka @ 2014 10 15, 10:23)
Ahajuokina jie su tais dangčių atidalinimais smile.gif, o kuria keptuvę pirkote? Gal tą su juoda danga?

Jo,su danga smile.gif
Papildyta:
Su stikliniais dangčiais nė nežiūrėjau-plytelės pas mane,senų puodų stikliniai gal 2 belikę biggrin.gif .Be to,valymas metalinių geresnis,gaminu daug,apsukos irgi nemažos,tai kartais netyčia dangčiukai ir kiti prietaisai pasiskraido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2014 10 15, 14:03)
Sveiki, atejau prasyt patarimo.... noreciau mamai nupirkt puoda (viena ar kelis), suma galetu but iki 1000-1500, bet noreciau tikrai gero, kokybisko, patogaus. Mama daug gamina, plytele stiklo keramikos. Buciau labai dekinga uz patarimus ar nuorodas.

Laba diena,
Elektromarkte galite WMF firmos puodus pasiziureti, labai rimtas Vokieciu gamintojas, kaip tik ir kazkokia nuolaida elmarkt dabar taiko.
bandykit pasiziuret situos, Silit tikri vokieciai, unikali danga stiklo keramika. Naudojam sitos firmos greitpuodi jau 10 metu, viskas OK.
http://puodai.lt/sil...ture-black.html
turi jie ten ir daugiau komplektu su nuolaidom.
Atsakyti
kokybė jų gal ir verta kainos, betjau kaip nesižiūri virtuvėj juoda spalva doh.gif (čia aišku tikmano nuomonė)...turim jų firmos keptuvę, nu žiauriai ji man nepatraukli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 10 16, 17:05)

Su stikliniais dangčiais nė nežiūrėjau-plytelės pas mane,senų puodų stikliniai gal 2 belikę biggrin.gif .Be to,valymas metalinių geresnis,gaminu daug,apsukos irgi nemažos,tai kartais netyčia dangčiukai ir kiti prietaisai pasiskraido biggrin.gif

va, va, aš irgi ieškau puodų mamai be stiklinių dangčių. Bet ne dėl to, kad sudaužys, bet jų priežiūra sudėtingesnė, pribėga po dangčio rankena vandens, atrodo šlykščiai. O kaskart imtis atsuktuvo ir valyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 10 16, 16:05)
Jo,su danga smile.gif

O ta danga teflonas? Norejau šiandien IKI jas apžiūreti, pasirodo deficitas biggrin.gif , išpirktos, yra tik tos metalines, pigesnes tongue.gif. Bet dabar galvoju, jeigu ten teflonas, o jis gi trumpaamžis, gal geriau ta paprasta g.gif , išplovei, riebalais patepei ir kept ilgai ir nuobodžiai bigsmile.gif
Atsakyti
Ką manot apie tuos pigius puodus kuriem dabar akcija senukuose?
Atsakyti
Sveikos virėjėlės, noriu paklausti apie iki parduotuvės puodus. Praėjo jau nemažai laiko, gal kuri nors juos pirko. Ar jie ne kinietiški? Mane labai domintų greitpuodis. Gal turite Berhofo? Niekaip negaliu apsispręsti. Padėkite......
Atsakyti
Aha ir man būtų labai įdomu sužinoti apie Berghof greitpuodį iš iki, gal kas turit? smile.gif O šiaip aš naudoju Scanpan fusion 5 puodus, man jie patys pačiausi, greit įkaista, greit išverda, ilgai laiko šilumą, susipirkau jų visą komplektą, gana sunkūs. Labiausiai imponavo, kad vieno lydinio ir dugnas, ir sienelės, be to puodai absoliučiai metaliniai, galima naudoti orkaitėje. Tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 09 15, 13:11)
Perskaičiau visą temą. Aišku daugiausiai kalbama apie Zepter, Berghoff, Bauer puodus. Mums tokių mandrų nereik. Reik elementarių puodų:
- kad nebūtų skardiniai
- metaliniais dangčiais
- kad nebūtų labai sunkūs
- pliusas, jei nekais rankenos.

Aišku būtų smagu, jei galima apžiūrėti parduotuvėje smile.gif

Taigi, ir as perskaiciau visa tema ir pasirodo tik puodas uz 2000 lt verda sriuba lotuliukas.gif , o kituose tik nuodai verda.

Irgi ieskau puodu, bet nesiruosiu ju anukams dovanoti, o dar labai patinka kas kelis metus tiesiog atsinaujinti ir nusipirkti naujus g.gif

Reik jauciu kurti tema "Puodai - tiesiog puodai"
Atsakyti
Visi puodai ir keptuvės tik iš parduotuvės "Metalo amžius"- kai kurie superiniai, kai kurie nelabai. Aišku keptuvę sugadinau, nes negalima buvo plauti indaplovėje, tai keraminė danga greit nusitrynė. O puodai Schwerter tikrai puikūs, labai greit užverda vanduo.
Atsakyti